Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce Vodafone hattımı avea fenercelle taşıdım. Hattım aktif olur olmaz da 20 TL'lik kontör yükledim ve hemen ardından gerekli mesajları gönderip 1907 Dk Fenercell içi konuşma sürem ve 5000 smslik mesaj hakkım hattıma geldi.Ama Hattımı taşıdığım için hak kazandığım 6 ay boyunca her yöne aylık 100 dk bedava olayı ile ilgili her hangi bi sms almadım. Ve doğrusu bu yüzden de rahat arama yapamıyorum diğer operatörleri. Acaba 20 TL'yi yatırır yatırmaz bu kampanyaadan yararlanabiliyor muyum yoksa bi mesaj falan atmam gerekiyor mu ? Gerekiyorsa da nasıl ve nereye atacam ayrıca kaç dakikam kaldığını da nereden sorgulayabilirim. Teşekkürler.
quote:
Numarasını Fenercell'e taşıyan abonelerin kampanyadan yararlanabilmeleri için geçiş yaptıktan sonraki 30 gün içerisinde öncelikle 5660'a KAYIT yazarak SMS göndermeleri sonrasında ise ilk yüklemelerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
Hattın açıldıktan sonra bu mesajı gönderip 20 Tl yüklemeliydin.İlk 30 gün içinde 20TL yüklemelisin. Yüklemezsen bu kampanyadan faydalanamazsın.