selamlar herkese. avea her yöne özgürlük tarifesiyle bir avea hat almıstım 2-3 sene önce. zamanla 60 tl gelen fatura 87 tlye kadar çıktı ben de hattı iptal ettirmeye karar verdim. hattı satan eleman bu tarifede fiyat değişikliği olmayacak demişti. internetten iptal işlemini yaptım. daha sonra aradılar ve iptal ettirmekten vazgeçerseniz ve 6 ay boyunca hattınızı açık tutarsanız 59 tl'lik yeni tarifeyi size 30 tl'ye ve 3000 dk ve 1000 sms beleş şeklinde vereceğiz dediler, ben de ok dedim kabul ettim. daha sonraki ilk faturam 25 tl gibi bir şey geldi, sonraki faturalar ise 10-15 tl vs. geldi. hatta bazen fatura tutarı çok düşük oldugu için faturalandırmadılar bir sonraki aya attılar vs. faturaları incelediğimde fatura içinde önce +80 küsür lira sonra da -80 küsür lira yazıyor, yani belli bir tutarı siliyorlar ve sms, 444lü numara tutarlarını yansıtıyorlar sadece. onlar da 10-15 tl tutuyor. uzun yazdım kusura bakmayın, sorumu sorayım şimdi; ben bu hattı kapatmak istiyorum tekrar, ikinci hat fazla geliyor artık. ama hattı kapatırken adamlar bu faturaları görüp, biz hata yapmışız sizden şu kadar para istiyoruz diyebilirler mi? bütün faturalarımı zamanında eksiksiz yatırdım bu arada. ben kendimi "bana yolladığınız fatura bu, gerisi beni ilgilendirmez" diye savunsam yerler mi :) öyle bir şey olursa tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum da. ya da hiç hat iptali yapmadan devam etsem sonradan bana patlar mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme