Şimdi Ara

AVEA HER YÖNE SINIRSIZI 3000 YAPTI 75 KİŞİYLE SINIRLADI!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
17.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vodafone silver

Bence Vodafone Geçmeli Ama Önce Kontörlüsünü Kullanıp 50 Kontöre Karşılık Gelen 250 Dk. 6 Ay Kullandıktan Sonra Faturalıya Dönmek Daha Cazip Gibi..

Faturalıyada da geçersen tarifene ek olarak extra 250 dakikayı veriyorlar.
  • Bugün itibarıyle ben avea sınırsızıdan turkcell 59 tl lik sınırsıza geçtim.. 1 sene garantisi var enazından.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bende vodafone a gectim
    tüm vodafone ve sabit hatlar sınırsız
    her yöne 750 dk
    ilk 6 ay her yöne 250 dk
    her yöne sınırsız sms
    =

68 lira

daha iyi oldu valla
  • bende sitelerinde yazılan açıklamadan "3000 dk ve 75 kişi sınırının" aynı anda geçilmesi gerektiğini anlıyorum.

yani ister 75 i ister 3000 i geç giydiriyorlar kısacası.

fakat acele etmemek gerek. biraz bekleyin derim ben. işin tam salı neymiş biraz zaman verin. merak etmeyin yukarıda anladığım gibiyse zaten bende dahil bir çok kişi bu operatörü terk edevektir orası kesin. ama avea bu işten nasıl çıkacak onu merak ediyorum.

zira en iyi sınırsız paketini sunupta buna göre muhteşem bir müşteri çeken avea, sanırım aynı hızla bu kazandıklarını geri kaybedecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

3000 dk yeterli bence. iş için kullanacağım bana yetmez diyenler biraz fazla fatura ödemeye razı olmalılar.3 kuruşa 5 köfte olmazmış.

sen avea hattı ya kullanmıyosun ya avea da hisse senedin var yada avea sözcüsünün her konuda zıt fikirlerinle ortalığı ateşlemeye çalışıyorsun umarım aveadan kısa sürede battal boy bi kazık yer dünyayı tersten görürürsün
  • ya bence avea yı konusmayalım ! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: allforone

Bugün itibarıyle ben avea sınırsızıdan turkcell 59 tl lik sınırsıza geçtim.. 1 sene garantisi var enazından.

bende vodafone cep limitsize geçtim bu akşam itibariyle
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bende vodafone a geçtim kontürlüye turkcell in sınırsızına geçicem 0532 hattımla bu saatten sonra da avea ile işim olmaz!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volden -- 27 Ağustos 2009; 23:07:33 >
  • bakalım faturayı ne kadar göndercekler iptal edenlere hatlarını ?
  • Avea'yı yönetenleri çok merak ediyorum. gerçekten sokaktan adamları toplayıp bu tarifeleri sorsalardı eminim onlar daha iyi planlardı. 10bin dk veriyosun sonra biraz fazla konuştuğunda iptal ediyosun sonra 3bin yapıyosun fiyatı artırıyosun avea Allah aşkına ramazan günü ne yapıyosun? oruç başınıza mı vurdu dicem ama hiç zannetmiyorum benim hattımı daha açtığım 2.günü kapattınız ramazan değildi:D

vodafone'a geççek arkadaşlar özellikle kontorlüye geççek arkadaşlar acele etsinler her yöne 250 dk kampanyası ay sonunda bitiyor diye biliyorum geçiş süresi de 6 gün. bilmiyorum nasıl olur geçiş yapma istediği gönderince geçmiş sayılılınıyo mu ama acele etmeniz gerekicek
  • BEN SINIRSIZ TARIFEYE KIMI, KAC KISIYI, NE KADAR ARADIM HESABI YAPMAMAK ICIN GECTIM.
    TARIFEYI YAPTIKLARI GUN HATIRLIYORUM AVEA ISI BITIRDI HELAL OLSUN BU TELEKOMINIKASYONDA BIR DEVRIMDIR DIYE SEVINDIGIMI HATIRLIYORUM.

VE AVEA GENEL MUDURUNUN BASIN KARSISINA GECIP BU BIR KAMPANYA DEGILDIR BU BIR TARIFEDIR ARTIK TURKIYEDE YENI BIR DONEM ACILIYOR GIBI LAFLARINIDA HATIRLIYORUM

AYRICA AYLARCA YAPTIGI REKLAMLARDA "SEN KAPA BEN ARAYAYIM" "SINIRSIZ DOYA DOYA KONUS" GIBI SIMDI HICBIRSEY IFADE ETMEYEN SADECE KENDI VATANDASINI KANDIRMAYA ZEMIN HAZIRLAYAN YALANLARINIDA HATIRLIYORUM.

VE GUN GELDI. AVEA DIGER OPERATORLERDEN BIZLERI TOPLADI. 1,5 MILYON KISININ DIGER OPERATORLERDEN KENDILERINE GECTIGINI BIR ZAFER EDASIYLA DUYURDU VEEEEE SONUC. BIZLERE OYLE BIR CEZA VERDIKI BOYLESI GORULMEDI. BENIM GIBI NORMAL KULLANICILARIDA SUISTIMAL EDENLER SINIFINA KOYDU. 10000 DAKIKAYA IMZA ATTIGIM HALDE BANA 75 KISI 3000 DAKIKA SACMALIKLARINI DAYATMAYA KALKTI.

NEYMIS EFENDIM AVEA ISTEDIGI ZAMAN TARIFEYI DEGISTIRME HAKKINA SAHIPMIS. INTERNET SITESINDE TARIFELERIN EN ALTINA SILIK YAZI ILE BUNU YAZIYORLAR HAKLARI OLDUGUNU ZANNEDIYORLAR. BU NEYE BENZER BILIYORMUSUNUZ, MESELA BEN INTERNETTE 500 TL YE CAMASIR MAKINASI GORDUM.SIPARIS VERDIM ELDEN NAKIT ODICEM DEDIM MAKINA EVE GELIYOR BENDEN 700 TL ISTIYOR NEDEN DIYE SORDUGUNDA EFENDIM FIYATLARI DEGISTIRME HAKKIMIZ VAR DIYOR. ISTE BU KADAR SACMA BIR MANTIKLA HARAKET EDIYORLAR.

KESINLIKLE BENIM TARIFEMI DEGISTIREMEZLER. SIMDI 77 TL YE YENI TARIFE CIKARMIS ONU BILMEM ISTEDIGINI KAZIKLAYABILIR AMA BENI ENAYI YERINE KOYAMAZ. ULASTIRMA BAKANLIGININ OZEL KALEMINI ARADIM BUGUN, BAKAN BEY"IN DIKKATINE YAZIN BIZ KESINLIKLE ILETIYORUZ DEDILER,

AYRICA BASBAKANLIK SIKAYET HATTINDANDA GERCEKTEN ILGILENIYORLAR. BEN ELIMDEN GELENI YAPTIM. GERISINI ALLAHA HAVALE EDIYORUM. BU MILLETI KOYUN GIBI GORENLERE, BIZ YAPALIM 3 AY SONRA BU MILLET UNUTUR DIYEREK BIZI KUS BEYINLI ZANNEDENLERE, HEM HAKKIMI HELAL ETMIYORUM HEMDE GEREKEN CEZANIN VERILMESI ICIN ELIMDEN GELENI YAPACAGIM.

• şimdi avea müşteri temsilcisiyle konuştum.açıklaması makul geldi diyorki.
    ayda 3000 dk.buda 50 saat eder ayda.bu sureyi geçmediginiz taktirde istersen 150 kişiyi istersen 200 kişiyi ara fiyatı aynı sabit ucret fiyatı diyor. ama 3000 dk gecersen o zaman para yazar diyor. bende tekrar sordum emin olmak için ayda 3000 dk.geçmemek şartıyla 150 kişiyi ayrı ayrı arayabilirmiyim dedim evet dediler.dur bakalım 1 aydaha deneyelim ne olacak.
  • BU ARADA TURKCELL VE VODAFONE KURT GIBI BEKLIYOR KAPIDA.

TURKCELL MESAJ ATMIS AVEA HATTIMA 3000 DEGIL 6000 DAKIKA GEL KONUS DOYA DOYA FALAN.
    INANIN SU GELINEN SEVIYEDEN GERI DONULEBILIR. TURKCELL VE VODAFONE DA TARIFELERINI DEGISTIRECEKTIR GORECEKSINIZ. ONLARIN FIYATLARINI BU KADAR ASSAGI CEKMESININ SEBEBI AVEANIN BU TARIFESIYDI. YAKIN ZAMANDA, ESKI GUNLERE 200 300 TL LIK FATURALARA DONEBILIRIZ. BU HAYDUTLARA CEZAYI DAHA UST BIR KURUM VERMELI.

YAKIN ZAMANDA TELEKOMINIKASYON KURUMU KARAR ALDI KONTOR ATIS PERIYODUNU SABITLEDI. ACAYIP SEVINDIM. SIMDI AYNI SEKILDE BU MADURIYETIDE DUZELTMESINI VE AVEA YA UNUTAMAYACAGI YUKLU BIR CEZA VERMESINI DILIYORUM.
  • Mesaj bana ilk geldiğinde ilk farkettiğim şey mesajdaki büyük harflerle yazılan VE kelimesiydi ve orda dedim bu bir kelime oyunu değilse hiç sorun etmeye değmez, aynen kullanmaya devam dedim.
    Şimdi görüyorum ki büyük ihtimalle o VE kelimesi benim anladığım gibiydi yani VEYA değildi, bu nedenle de 3000 dk.yı geçinceye kadar kaç kişiyi ararsak arayalım sorun yok demekti.
    50 saat eder bu süre ve ortalama günde 1,5saatlik görüşme hakkı veriyor. Bunu da 75ten çok farklı numara ararsak. Önceden 5,5saatti. Günde toplam 1,5 saati geçmeyecek ve 75ten çok farklı numara aramayacak kişiler bence hiç kafaya takmasınlar.
    Öte yandan 75ten az kişi arayacak olan içinse 3000dk. zaten sınır olmuyor. Adamlar her iki şartı da gerçekleştirirsek geri kalanda faturaya ekleme yapacaklarını söylemişler.
    Ama bizim insanımız hata etmiş, 75 kişiden çok farklı numara+3000dk.dan çok görüşme süresi şartının ikisini değil de birini gerçekleştirirsek diye düşünüp hattını iptal etmiş veya taşımış.
    Bence şu durumda bile hâlâ en avantajlı görüşme süresi tanıyan şebeke avea.
    Şimdi geçiş yapanlar hata yaptıklarını anlayınca ne olacak bu sefer?
    Bu bence aveanın mesajla ilgili hatası değil bizim cahilliğimiz, okuduğunu anlamadaki yetersizliğimiz, tezcanlılığımızdan kaynaklanan ve acele aldığımız karar neticesinde yapılan kişisel bir hatadır.
    Ben avea kullanmaya devam ediyorum.
    3000dk.yı aşmam bence mümkün değil, zaten hadi bugün 2 saat aralıksız görüşme yapsam, diğer günlerde daha az konuşsam bu dengelenecektir. Bu süre aşılmadıkça kaç kişiyi ararsak arayalım sorun yoksa kullanmaya devam.

• Tarifenin inmesinden daha büyük olan insanları yanlış ithamlar ile mağdur etmeleri.Konuşmadığı halde konuşmuş göstermek, kafasına göre hattı kapatmak vs..Bu tepkisizlik ile zaten Milletimizin başından bu firmalar eksik olmaz.

Ülkemizde zaten denetleme yok olsa da bir kısmı devletin bir kısmı da Türkiye'nin en büyük bankasının olan avea ya kim ne diyecek.Onlarda kafalarına göre at koşturuyorlar.Bende 6 ay önce 11 senedir kullandığım Türkcell hattımı bu adamlara taşıdım.Kalite olarak rezalet,Müşteri hizmetleri saygısız ve bilgisiz.Ama hiç değilse ne kadar ödeyeceğimi biliyorum diye diğer olumsuzlukları sorun etmedim.Gelinen nokta da böyle adamlara ve firmalara para kazandırmamak daha iyi olur düşüncesindeyim ve tekrar eski operatöre dönüp bir daha maceraya atılmayacağım.

Bu arada bu firma resmen harakiri yaptı.
  • aynen katılıyorum

herkese saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

Mesaj bana ilk geldiğinde ilk farkettiğim şey mesajdaki büyük harflerle yazılan VE kelimesiydi ve orda dedim bu bir kelime oyunu değilse hiç sorun etmeye değmez, aynen kullanmaya devam dedim.
    Şimdi görüyorum ki büyük ihtimalle o VE kelimesi benim anladığım gibiydi yani VEYA değildi, bu nedenle de 3000 dk.yı geçinceye kadar kaç kişiyi ararsak arayalım sorun yok demekti.
    50 saat eder bu süre ve ortalama günde 1,5saatlik görüşme hakkı veriyor. Bunu da 75ten çok farklı numara ararsak. Önceden 5,5saatti. Günde toplam 1,5 saati geçmeyecek ve 75ten çok farklı numara aramayacak kişiler bence hiç kafaya takmasınlar.
    Öte yandan 75ten az kişi arayacak olan içinse 3000dk. zaten sınır olmuyor. Adamlar her iki şartı da gerçekleştirirsek geri kalanda faturaya ekleme yapacaklarını söylemişler.
    Ama bizim insanımız hata etmiş, 75 kişiden çok farklı numara+3000dk.dan çok görüşme süresi şartının ikisini değil de birini gerçekleştirirsek diye düşünüp hattını iptal etmiş veya taşımış.
    Bence şu durumda bile hâlâ en avantajlı görüşme süresi tanıyan şebeke avea.
    Şimdi geçiş yapanlar hata yaptıklarını anlayınca ne olacak bu sefer?
    Bu bence aveanın mesajla ilgili hatası değil bizim cahilliğimiz, okuduğunu anlamadaki yetersizliğimiz, tezcanlılığımızdan kaynaklanan ve acele aldığımız karar neticesinde yapılan kişisel bir hatadır.
    Ben avea kullanmaya devam ediyorum.
    3000dk.yı aşmam bence mümkün değil, zaten hadi bugün 2 saat aralıksız görüşme yapsam, diğer günlerde daha az konuşsam bu dengelenecektir. Bu süre aşılmadıkça kaç kişiyi ararsak arayalım sorun yoksa kullanmaya devam.

• şimdi şöyle bi saçmalık var. tamam 75 kişi aşmadan istediğimiz kadar konuşuyoruz. 1.000.000 dkk bile olsa fark etmiyor. diyelim ki 15.000 dkk konuştuk. aradığımız telefon sayısı 75. yanlışlıkla bi farklı numarayı daha aradık oldu mu 76? o zaman,

15.000-3000= 12.000 fark var o da;
    12.000x0.12= 1440tl :D bi de sabit var

1440+67= 1507tl gibi bi fatura :D geçmiş olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Tarifenin inmesinden daha büyük olan insanları yanlış ithamlar ile mağdur etmeleri.Konuşmadığı halde konuşmuş göstermek, kafasına göre hattı kapatmak vs..Bu tepkisizlik ile zaten Milletimizin başından bu firmalar eksik olmaz.

Ülkemizde zaten denetleme yok olsa da bir kısmı devletin bir kısmı da Türkiye'nin en büyük bankasının olan avea ya kim ne diyecek.Onlarda kafalarına göre at koşturuyorlar.Bende 6 ay önce 11 senedir kullandığım Türkcell hattımı bu adamlara taşıdım.Kalite olarak rezalet,Müşteri hizmetleri saygısız ve bilgisiz.Ama hiç değilse ne kadar ödeyeceğimi biliyorum diye diğer olumsuzlukları sorun etmedim.Gelinen nokta da böyle adamlara ve firmalara para kazandırmamak daha iyi olur düşüncesindeyim ve tekrar eski operatöre dönüp bir daha maceraya atılmayacağım.

Bu arada bu firma resmen harakiri yaptı.

bende aynen bu arkadaşa katılıyorum. sorun 3000 dakika 75 arama falan değil. insanlara çok konuşuyosun diye mesaj çekildi, makul kullan denildi. hatları habersiz başka tarifeye geçirildi, hatları kapatıldı, tekrar açtırma için 150tl gibi garip bi şekilde paralar istendi.

eğer avea deseydiki 75 arama olayı yok 3000 dakika her yöne sınırsız, inanın yine çoğu kimsenin kullanacağı bir tarife olurdu.

tekrar söylüyorum sorun aveanın rakamları değil. sorun müşterilere olan laubali ve işine geliyosa tutumudur

• Arkadaşlar bu tarifeden diğer operatöre geçtiğimiz zaman aveanın bize atacağı bir kazığın olup olmadığı hakkında doğru bilgisi olan var mı? Tamam diğer operatöre geçmek kolay ama son faturamızda nasıl bir rakam göreceğiz??
  • Kaç bin kişilik tarifede mutlaka 3000 dakikayı ve 75 kişiyi geçen birileri olacaktır.
    O zamanda böyle bir faturayı görünce ne yapacaklarını çok merak ediyorum doğrusu
    quote:

Orijinalden alıntı: volkanmet861

şimdi şöyle bi saçmalık var. tamam 75 kişi aşmadan istediğimiz kadar konuşuyoruz. 1.000.000 dkk bile olsa fark etmiyor. diyelim ki 15.000 dkk konuştuk. aradığımız telefon sayısı 75. yanlışlıkla bi farklı numarayı daha aradık oldu mu 76? o zaman,

15.000-3000= 12.000 fark var o da;
    12.000x0.12= 1440tl :D bi de sabit var

1440+67= 1507tl gibi bi fatura :D geçmiş olsun :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.