Şimdi Ara

//// AVEA HERYÖNE SINIRSIZ TARİFE DETAYLARI!! \\\\ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bakkal market kontürlü telefon yerine ver 5 kuruş nereye ararsan ara derse olacağı da bu olur tabi,normal kullanan vatandaşda mağdur oldu ne yazık ki,aslında 1 ay içerisinde 150 den fazla farklı numarayı arayan şahısın hattını iptal etselerdi böyle birşey olmazdı ama bu kadar kullanan kişi varken hangi birini kontrol edecek ki avea...ne olursa olsun bence yine avea daha avantajlı ama ben vodafone a geçtiğim için benden geçti avantaj
  • Sen bir kampanya yapmışsın ve insanlara taahhütte bulunmuşsun, daha sonra; ben bunu düşünmeden yapmışım, bu işten zarar ediyorum, tarife değişti böyle olacak...1 ay sonra, yok bu da olmadı şöyle olacak, yani bunların ileride ne yapacaklarını kim bilebilir, böyle ticaret yapılır mı, böyle bir şirkete güvenilir mi?...Ama bence olay sadece "REKLAMIN, İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ!!!" stratejisi...SONUÇ, ben mesaj gelir-gelmez en yakın Turkcell Abone Merkezine giderek tekrar 532'li hattımı Turkcell'e taşıdım...Yani bu firmanın ileride ne yapacağı belli olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthemx

bakkal market kontürlü telefon yerine ver 5 kuruş nereye ararsan ara derse olacağı da bu olur tabi,normal kullanan vatandaşda mağdur oldu ne yazık ki,aslında 1 ay içerisinde 150 den fazla farklı numarayı arayan şahısın hattını iptal etselerdi böyle birşey olmazdı ama bu kadar kullanan kişi varken hangi birini kontrol edecek ki avea...ne olursa olsun bence yine avea daha avantajlı ama ben vodafone a geçtiğim için benden geçti avantaj

• Merhaba Arkadaşlar;

An itibari ile avea müşteri hizlerine ulaştım.Yetkili ile görüştüm.

Görüşmeden anladığım 3000 dakikayı geçmeden 150-200 yada daha üstü arama yaptın faturan aynı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ku1975

Merhaba Arkadaşlar;

An itibari ile avea müşteri hizlerine ulaştım.Yetkili ile görüştüm.

Görüşmeden anladığım 3000 dakikayı geçmeden 150-200 yada daha üstü arama yaptın faturan aynı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ya çarşaf çarşaf yazıyorsunuz şuraya. Ortada her şey işte.

Seçenek 1: İstersen binlerce kişiyle konuş, ama 3000 dk yi geçemezsin.
    Seçenek 2: İstersen 9999 dk konuş, ama 75 kişiyi geçemezsin.

bu kadar basit tarife detayları.

üstad eğer bu şekilde ise benimde tarife değiştirmeme gerek yok. benim aradığım kişi sayısı fazla ama süre 3000 dk yı bulmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kachus

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ya çarşaf çarşaf yazıyorsunuz şuraya. Ortada her şey işte.

Seçenek 1: İstersen binlerce kişiyle konuş, ama 3000 dk yi geçemezsin.
    Seçenek 2: İstersen 9999 dk konuş, ama 75 kişiyi geçemezsin.

bu kadar basit tarife detayları.

üstad eğer bu şekilde ise benimde tarife değiştirmeme gerek yok. benim aradığım kişi sayısı fazla ama süre 3000 dk yı bulmaz...

En avantajlı tarifeeeee !! Alayı fıs gerisinin..

• yani ben normal 1 kullancııym
    Fakat gunde max 3 saat felan telefon konusması yapıorum
    aradıgım numara sayııs anca 20-25 kişi(bu numaralar agırlıklı oalrak avea-daha sonra sabit en sona dier hatlar)

simdi 3ooodk gecitigmde ödeyecegim fatura ne kadar oluyor?
    ki max ı konusma surem 8ooo dk oluo.

Ödeyecegim fatura kac lira acaba ?
  • Valla buradaki arkadaşların iddia ettiğine göre ek ücret yok. Ama ben yine de temkinli olmanı öneririm.avea bu, başına her an herşey gelebilir. Ara ödeme bile istenebilir senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: XinT

yani ben normal 1 kullancııym
    Fakat gunde max 3 saat felan telefon konusması yapıorum
    aradıgım numara sayııs anca 20-25 kişi(bu numaralar agırlıklı oalrak avea-daha sonra sabit en sona dier hatlar)

simdi 3ooodk gecitigmde ödeyecegim fatura ne kadar oluyor?
    ki max ı konusma surem 8ooo dk oluo.

Ödeyecegim fatura kac lira acaba ?

67 Tl ödersin. Makul kullanım koşulları çerçevesinde kullanırsan sorun yaşamazsın.. Telefonu açık bırakıp tuvalete gidiyorum bekle 2 dk :D yemeği yiyip gelecem yarım saate sakın kapatma ha :D
  • Hmm bilgilendirdigin için saol umarım böle birsey wardır
    Su aralar nasıl milelti soyalım die dusunuolar gercekten dikakt etmek gerekio :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: XinT

Hmm bilgilendirdigin için saol umarım böle birsey wardır
    Su aralar nasıl milelti soyalım die dusunuolar gercekten dikakt etmek gerekio :(

• bazı arkadaşlar olay tamamen bizim cahilliğimiz okuduğumuzu anlamamış olmamız felan demiş buda haklı bir yaklaşım olabilir ama tüketici gerçekten bu tür cümlelerden fena korkuyor artık operatörlerin şartlarını tamı tamına okurken bile altında ne var diye bakacak hale geldik ve özellikle avea bu konuda hem çok art niyetli hemde yeterince şeffaf değil bu tarifenin açıklamasını daha iyi anlaşılır bir mesajla (çocuğa öğretir gibi) abonelerine duyurmalı, ses kaydı aramasıyla örnekli bir açıklama yapmalı ve websitesinde detaylı s.s.s bir açıklama yapmalıydı insanlar en çok aveanın itici, kapalı ve emrivaki mesajları yüzünden diğer operatörlere geçti
    Ben yıllardır faturalı hat kullanıyordum çok aşırı konuşan biri değilim faturalı hesaplı olur diye düşünürdüm ama operatörlerin bu üstü kapalı, ucu açık açıklamaları yüzünden hep yüksek fatura ödedim hep tuşa geldim bide bilinçli tüketiciyim derdim :) şimdi mesala kontörlü kullanıyorum eski aylık faturalarımla hiç konuşamadığım kadarıyla konuşabiliyorum en azından kazık atsalar hemen farkına varabiliyorum faturalı hat gerçekten bomba gibi geliyor insana acaba bu ay ne geçirecekler diyor zavallı tüketici :)

• Arkadaşlar sonuç olarak avea mesajdaki yanlış anlamayı da giderdi sağolsun ve 75 kişi sınırı da kalktı. Yani kısacası tarife düz bir şekilde 3000 dk sınırına indi. Bir kitle hukuka uygun bir biçimde ne şekilde kazıklanır avea bunun en açık ve güzel örneğini bizlere sergiliyor. Hee 3000 dk neyimize yetöiyor diyorsanız ayrı dava ama konu o değil sınırsız olarak başlayan bir tarifenin bu hallere getirilmesi ve sonucun nereye bağlanacağının belli olmaması. Sürekli bir gerileme mevcut tarifede en ufak bir iyileştirme yapılmıyor bir dönemki müşteri topla politikası şimdi müşteriyi zorla terk ettirme mantığına mı döndü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stinger_17

Arkadaşlar sonuç olarak avea mesajdaki yanlış anlamayı da giderdi sağolsun ve 75 kişi sınırı da kalktı. Yani kısacası tarife düz bir şekilde 3000 dk sınırına indi. Bir kitle hukuka uygun bir biçimde ne şekilde kazıklanır avea bunun en açık ve güzel örneğini bizlere sergiliyor. Hee 3000 dk neyimize yetöiyor diyorsanız ayrı dava ama konu o değil sınırsız olarak başlayan bir tarifenin bu hallere getirilmesi ve sonucun nereye bağlanacağının belli olmaması. Sürekli bir gerileme mevcut tarifede en ufak bir iyileştirme yapılmıyor bir dönemki müşteri topla politikası şimdi müşteriyi zorla terk ettirme mantığına mı döndü?

herkes kendi penceresinden haklı.

en başında bu tarifeyi avea çıkarmakla hata etti çünkü alt yapısı bunu kaldıracak güçte değildi.

buna karşın tüketicilerde hatalı bir yerde.örneğin bir lokanta sahibi benden yemek ye telefon görüşmen bedava bile diyebildi yani verilen hizmeti ticari amaca döndürmede üstümüze yok.

• Mutlaka öyle ama bunun için durumu ifade eden güzel atasözlerimiz mevcuttur değinmeyeyim onlara. İnternet üzerinden inceleme yapmayan veya faturanın arkasındaki mikroskobik yazıyı okumayan bir vatandaşın bu olaydan görebileceği zararı düşünebiliyormusunuz? Hele bir de aveanın online işlemlerden kalan süreyi göstermemesi durumu iyice sürprize açık halşe getiriyor keza güncel fatura için de öyle. Turkcell gayet şeffaf biçimde politikasını sergilerken avea niçin fatura ve dakika bilgisini günden güne gizemli hale getiriyor. İnsanın aklına ister istemez aveanın değiştirmeye saklı tuttuğu hakları burada da aleyhimize işler mi diye düşünmeden edemiyor. Madem ki tarife düşürüldü şeffaf biçimde görelim kalan zamanımızı 56 kr karşılığında durduk yere müşterileri zarara uğratmanın mantığı nedir? Ama bu düzen böyledir sustukça tepenize binerler tv de her dakika koydukları reklam ücretlerini bizlere ödetirler. Bir firmanın tarife diye sunduğu saçmalık sürek li mi geriye gider düşünün 1 yıldır heryöne özgürlük te iyileştirme adına ne yapıldı? veya tarife üzerinde ne tip düzeltmelere gidildi. Arkadaşlar bu firmaları CEO'lar idare ediyor bu projeleri teknisyenler hazırlamıyorlar takdir edersiniz ki. Avea da biliyordu bu tarifenin istismar edileceğini madem ki bunun baştan önlemini niçin almadı veya niçin böyle bir tarifeyle açılım yaparak insanlara operatör değiştirtti? Benim derdim bununla...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.