Bildirim
Avea in touch 3 large - flickr widget
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba
Aynı sorunla bende karşılaştım sonrada Ekrandan kaldırmakta Buldum Çözümü Malesef
Bunun yanı sıra benim en büyük sorunum.Eşimde Avea intouch3 bendeintouch3 large var 3 de Yüklenen uygulamaları Hafıza Kartına Taşıya bilirken Large Modelinde Bunu yapamaktayız.
3 Parti yazılımlarıda denedim sonuç aynı telefonunuz bunu desteklememkte diyor hepsi.Ya sonuçta Bu yazılımsal Olan birşey deilmi kardeşim 3 de bunu yaparken neden largede Yapmıyorsunuz.
Hadi onu geçtim Biz gerçekten salakmışız ya .Adamların çinden 3 kuruşa getirdiği telefonu aldık kullanıyoruz güya Bizden başka kullananda yok pek ki donanım haberde konusu bile yok adam akıllı.
Bi tek Şikayetimvar.com da bi kaç sorun görüyorum okadar. -
hmm anladım hocam sağolasın zaten senden başka da ilgilenen yok konu ile ne kadar az kullanıcı olduğumuz belli =))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X