Şimdi Ara

Avea in touch 3 large - flickr widget

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avea in touch 3 telefonumun içinde gelen flickr paneli ilk zamanlar refresh tuşu ile resimlerin güncellemesi yapılıyordu ama şu anda refresh yapılmıyor Yükleme Başarısız oldu uyarısı alıyorum bu konuda bilgisi olan varmı?

Avea in touch 3 large - flickr widget

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulombie -- 22 Temmuz 2014; 9:42:25 >

• Merhaba
    Aynı sorunla bende karşılaştım sonrada Ekrandan kaldırmakta Buldum Çözümü Malesef
    Bunun yanı sıra benim en büyük sorunum.Eşimde Avea intouch3 bendeintouch3 large var 3 de Yüklenen uygulamaları Hafıza Kartına Taşıya bilirken Large Modelinde Bunu yapamaktayız.
    3 Parti yazılımlarıda denedim sonuç aynı telefonunuz bunu desteklememkte diyor hepsi.Ya sonuçta Bu yazılımsal Olan birşey deilmi kardeşim 3 de bunu yaparken neden largede Yapmıyorsunuz.
    Hadi onu geçtim Biz gerçekten salakmışız ya .Adamların çinden 3 kuruşa getirdiği telefonu aldık kullanıyoruz güya Bizden başka kullananda yok pek ki donanım haberde konusu bile yok adam akıllı.
    Bi tek Şikayetimvar.com da bi kaç sorun görüyorum okadar.
  • orhanveo kullanıcısına yanıt
    hmm anladım hocam sağolasın zaten senden başka da ilgilenen yok konu ile ne kadar az kullanıcı olduğumuz belli =))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.