Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avea hat sahipi olmadan peşin fiyatına satın alinabiliyor sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an 16 saatte, tum gun bluetooth acik, 1saat telefon gorusmesi web de gezinme, 3 saate yakin ekran suresi ve pil yuzde 40ta. Bence gayet guzel.

• Peşin alacaksanız hayır değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: coo007

Telefonu almak icin aveali olmak gerekiyormu???

tarifeye ek almak icin evet ama aveadan pesin almak icin gerekmiyor olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/P telefonu gidip çöp telefonlara bir daha asla para vermem.

Samsung kullandım resmen plastik çöpü kimse kusura bakmasın hala evde duruyor, gta bile kasar deli gibi ısınır ve en büyük problem kenarları 50 TL orjinal kılıf kullanmama rağmen soyuldu.

Bende bu cihazı akrabam üzerinden aldım ama daha elime ulaşmadı kendisi Van da 1 haftaya burda olucak açıkcası çok merak ediyorum.

Güncelleme gelmezsede çok problem değil yorumlara göre stabil çalışıyor

Ben güncelleme gelip berbat bir hal alan çok telefon duydum, gördüm ve okudum. Bunu telefon konularında gezen bir çok arkadaş farketmiştir.

Ha bu güncelleme gelmesin demek değil tabi gelsin ama bizimde ömrümüzü yemesin.

Ayrıca bu artık markaya takılmayın, taktırmayın arkadaşlar çevrenizde biri laf söylese bile sallayın.

Gidip 2.000 TL verdim s4 bir tarafıma kaçtı bir daha tövbe 1.000 TL üstü telefona verilmez harbiden yazık günah.

Bu telefona gelirsek günlerdir forumlarda araştırıyorum işlemci çok iyi diğer muadillerine göre hemde yeni. Grafik birimide yeni nesillerden hala maliler ve sgx ler piyasada geziyor buna şükredelim.

Bu telefonda tek eksik olan şey keşke ram 1,5 gb olsaydı. 2 gb değilde neden 1,5 diyeceksiniz genelde operatörler 2 gb ramleri daha üst sınıflara eklemeyi düşüyorlar.

Avea eğer bu cihaza 512 mb daha katkı yapsaydı efsane olurdu diyebilirim. Yoksa kamera iyi, batarya 1 gün rahat çıkartıyor diğer yandan görünüşü muazzam.

Konuda bir arkadaş ne güzel söylemiş. günde 1 tl bundan iyisi olmaz..

Aveadan uygun bir internet paketide ayarladımmı uzun bir zaman sıkıntı çekmiyeceğim gibi.

Alan tüm arkadaşlara hayırlı, uğurlu olsun güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 6 Ocak 2015; 2:03:45 >

• Beş gün önce hepsiburada dan 619 tl ye, 50 tl bonus la 570 tl.ye geldi,ben aldıktan bir gün sonra fiyatı 649 tl. yaptılar,bir sıkıntı çıkarsa en azından 14 gün iade şansı var.
    düne kadar sorunsuz kullanıyordum,dün akşam yatarken şarja taktım sabah kalktığımda telefon micro SD kartı görmüyordu,başka bir kart taktım gördü,önceki kartı başka bir tel.e taktım görmedi anlaşılan o ki benim 16 gb.lık kartı yaktı,şarj da uzun süre kalması sıkıntı mı yarattı acaba,daha önceki telefonumda böyle birşey olmuyordu.
    yeni bir hafıza kartı almak şart oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swing

Beş gün önce hepsiburada dan 619 tl ye, 50 tl bonus la 570 tl.ye geldi,ben aldıktan bir gün sonra fiyatı 649 tl. yaptılar,bir sıkıntı çıkarsa en azından 14 gün iade şansı var.
    düne kadar sorunsuz kullanıyordum,dün akşam yatarken şarja taktım sabah kalktığımda telefon micro SD kartı görmüyordu,başka bir kart taktım gördü,önceki kartı başka bir tel.e taktım görmedi anlaşılan o ki benim 16 gb.lık kartı yaktı,şarj da uzun süre kalması sıkıntı mı yarattı acaba,daha önceki telefonumda böyle birşey olmuyordu.

Sd kartlar bazen aniden bozulabiliyor, benim samsung ve lg marka 2ayri telimde basima geldi. Telle ilgisi oldugunu sanmiyorum. Ama genede figer it4 lulerde yszsin boyle bir durum varsa bende simdilik bir olumsuzluk yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: swing

Beş gün önce hepsiburada dan 619 tl ye, 50 tl bonus la 570 tl.ye geldi,ben aldıktan bir gün sonra fiyatı 649 tl. yaptılar,bir sıkıntı çıkarsa en azından 14 gün iade şansı var.

Sd kartlar bazen aniden bozulabiliyor, benim samsung ve lg marka 2ayri telimde basima geldi. Telle ilgisi oldugunu sanmiyorum. Ama genede figer it4 lulerde yszsin boyle bir durum varsa bende simdilik bir olumsuzluk yok.

Evet gerçekten de önemli bir konuya parmak bastınız; ola ki diğer avea in touch 4 lülerde de benzer durum (SD kart bozulması)olursa buraya yazılırsa kronik sorun olduğu anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swing -- 6 Ocak 2015; 12:31:48 >

• Evet dun telefonla ilk kilitlenmeyi yaşadim, tel sarjdaydi ekran açma tuşuna bastim ise yaramadı , ev telefonundan aradım çalıyordu ama intouch ta tik yoktu açma kapamaya bastim ettim, bir kaç dakika icninde kendine geldi, umarım bir daha böyle sorun cikmaz.

• Cin mali tabletlerde de ayni sorun oluyordu kanimca sorun varsa bu adaptor kaynaklidir,

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Baska marka orijinal sony samsung veya Nokia nin şarj aletini kullansam daha iyi olur peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: manjut

Baska marka orijinal sony samsung veya Nokia nin şarj aletini kullansam daha iyi olur peki ?

Amperi tutuyorsa olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: manjut

Amperi tutuyorsa olur.

Bu arada ben kilit ekrani kullanmiyorum bana gereksiz geliyor, telefonunuza erisimi olan tek kisi sizseniz bence sizde kullanmayin gereksiz vakit kaybindan baska bir ise yaramiyot, tabi kalabalik isyerlerinde calisiyorsaniz guvenlik acisindan lazim.

• telefonu almak için avea lı olmak gerekmiyor sim lock yok her hatta çalışıyor
  • Root konusunda bir girişimi olan oldu mu?
  • benim olmadı roota gerek de yok bence
  • Telefonda şimdiye kadar kronik bir problem çıkmadı.
    Umarım da çıkmaz... Yıllarca etiket markalar bizi kendilerine esir ettiler. 1 gb ram var diye üzülmeyin... Etiket markalı ürünlerde 2 gb var da ne oluyor sanki. Çoğunu sistem kullanıyor. Örneğin meşhur meşhur markalardan bir tanesine ait bi telefon kullandım. Onda da ram 1 gb idi. Ama sistem bize sadece 670 mb kullanım izni veriyordu. Oysa intouch 4'te 907 mb gibi bir değer serbest bırakılmış. Bu örnek durumu yeterince özetliyor sanırım...
    Marka dediğin Asus, ZTE gibi olacak. Kaliteli ve ucuz ürün...

• Bu arada telefon için flip~cover tarzı ürünler piyasaya sürülürse güzel olur...
    Avea bayisine sorduğumda kılıfların 7~10 gün içerisinde gelmesini bekliyoruz, dediler.Tabi Avea'nın ne tür kılıflar getireceği belli değil.
    Bir kaç web sitesinde sadece arka kısmı koruyan kılıflar satılmaya başlanmış. Ama Avea flip~cover tarzı bir şey getirirse süper olur..

• yani bu telefon alınır mı ben inceledeğimde geçende youtube'dan video açtırdım hafiften takılma oluyordu sanki ama millet 619 liraya telefondan ne bekliyor anlamıyorum ?! Lenovo'yu bekliyorum fiyatları iyi olmazsa bunu almalı mıyım ?? çok net'de işim olmaz genelde whatsapp müzik filan iş görür mü ?? takılmalar filan oluyor mu internetde filan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 6 Ocak 2015; 22:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherntey

Bu operatör telefonu olması çok kafamı karıştırıyor. Kime sorsam operatör telefonu almayın diyorlar. Sanırım bundan vazgeçip zenfone5 ya da 6 alacağım.

operatör telefonlarında güncelleme desteği pek olmaz, rom-root olayları da olmaz. o zamanda zaten android'in bir anlamı kalmıyor. Şahsen ben operatör telefonu alacağıma lumia WP alırım daha iyi. çünkü en azından güncelleme desteğim olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.