Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Welar

quote:

Orijinalden alıntı: sherntey

Bu operatör telefonu olması çok kafamı karıştırıyor. Kime sorsam operatör telefonu almayın diyorlar. Sanırım bundan vazgeçip zenfone5 ya da 6 alacağım.

operatör telefonlarında güncelleme desteği pek olmaz, rom-root olayları da olmaz. o zamanda zaten android'in bir anlamı kalmıyor. Şahsen ben operatör telefonu alacağıma lumia WP alırım daha iyi. çünkü en azından güncelleme desteğim olur.

Bir sey ifade ediyormu bilmiyorum ama uygulamalar menusunde yazilim guncelleme uygulamasi var, guncelleme vermeyeceklerse uygulamasini neden koysunlar. Belki islemcisinin 64bit olmasindan dolayi lolipop verebilir diye dusunuyorum. Bakalim gorecegiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Ocak 2015; 23:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonla internet dolasirken hicbir sikinti yasamadim 10 sekme acikken bile hissettirmiyor, youtube da 720p lik videolarda gayet akici takilma yok, sarj baya iyi bence rahatlikla birgunu cikartir (lakin birkac ay sonra uzmeye basliyabilir) , en sinir oldugum ozelligi telefon cok yavas sarj oluyor

• telefonlarin sarj aletlerinin cikis amperi genelde 1amper buda 2000 ve uzeri bataryaya sahip telefonlarin 3saatte falan dolmasina neden oluyor.

• 1 amperden daha yuksek şarj aleti ile şarj etsem daha hızlı şarj olur mu , zarari ne olur acaba, bu uzun şarj olması ciddi sıkıntı bence önceden en fazla 1 saati ne güzeldi

• %100 şarj 2saat 35 dk da oluyor (40 dk da %30 şarj oldu az önce baktım) biraz uzun ama şarjıda uzun gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjut

1 amperden daha yuksek şarj aleti ile şarj etsem daha hızlı şarj olur mu , zarari ne olur acaba, bu uzun şarj olması ciddi sıkıntı bence önceden en fazla 1 saati ne güzeldi

Şimdi olmasa dahi bir kaç ay sonra 2 Amperlik şarj cihazı kullanırsın 😊
    Cihaz yeni olduğu için çizilmesi bile insanı tedirgin ediyor. Ama bir kaç ay sonra "aman boşver" moduna giriyor insan.
    Şaka bir yana da, Samsung,Sony, Asus gibi markaların 2 Amperlik şarj cihazlarının kullanımında sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Tabi çıkış voltajı da önemli ona da dikkat edin. 5 volt olması gerekiyor. Diğer türlü ısınan batarya şişmeye başlıyor ve daha pek çok sıkıntıya neden oluyor. Daha önce intouch 3 kullanıyordum ve 2 Amperlik galaxy s4 şarj cihazı kullandım ve herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ayrıca, Snapdragon 410 işlemcisi quick charge özelliğini desteklemektedir... Yani hızlı şarja uygundur...
    Tabi şarj yaparken telefonda ısınma oluyorsa hemen bağlantıyı koparın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelisim04 -- 7 Ocak 2015; 20:48:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gelisim04

Bu arada telefon için flip~cover tarzı ürünler piyasaya sürülürse güzel olur...
    Avea bayisine sorduğumda kılıfların 7~10 gün içerisinde gelmesini bekliyoruz, dediler.Tabi Avea'nın ne tür kılıflar getireceği belli değil.
    Bir kaç web sitesinde sadece arka kısmı koruyan kılıflar satılmaya başlanmış. Ama Avea flip~cover tarzı bir şey getirirse süper olur..

Kendi kendime cevap veriyormuşum gibi olacak 😊 ama Dün gece araştırdığımda Gittigidiyor, n11 gibi sitelerde flip~cover tarzı kılıfların satışa sunulduğunu gördüm...
    Alıp kullanan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelisim04 -- 7 Ocak 2015; 20:52:12 >
  • Arkadaslar normalde note 2 kullanicisiyim. Su an sosyal medya hesaplati uzerinden yaptigim ticaretimi takip edebilmek adina aldigim touch4 silverdan yaziyorum.

Cihaz hakkinda ki genel olarak yorumlara ozellikle olumlulara katiliyorum.

Fiyat performans olarak cok ciddi ekonomik, oyle ki valideyede bir telefon alacaktim, hanimin hattindan taahhut verip dun gold renginden de valideye aldim.
    Gerci benim ve hanimin tarifelerimiz nedeniyle cihaz basi 15 liradan 2 cihaza aylik toplam 30, toplamda iki cihaz icin 24 ayda 720 lira odeyecegim, uygun otesi ondan aldim 2.sinide.
    Gold rengide silverida gayet guzel alacaklara golduda oneririm.

Cihazda note2den aliskin oldugum ekran goruntusu alma kolayligini bunda cok ariyorum ama henuz ekran goruntusu almayi dahi bulamadim, nerde kaldi kolayini bulmak. App yuklemeden nasil alindigini bulan varsa bilgi rica ederim.

Update hakkinda da bende lolipopun gelecegini dusunuyorum 64 bit durumundan dolayi.

Sarj konusuna gelecek olursak benim gibi 2.telefon amacli alan biri icin 2gun gitmesi gayet yeterli. Full kullanimda dahi 1gunu cok rahat cikaracagina inaniyorum.

Avea launcheri hic begenmedim root yapsam ilk kaldiracagim sey olurdu, bu yuzden devredisi biraktim defaultu kullaniyorum. Avea applerinide kullanmadigim icin kaldirdim iyi yer acildi.

Bu arada el hareketiyle on kameradan ben hala foto cekemedim yapan arkadaslar bir yardimci olursa sevinirim.

Kullandikca yazmaya devam ederiz sorulari cevaplariz artik boynumuzun borcu.

• quote:

Orijinalden alıntı: thekel82

Arkadaslar normalde note 2 kullanicisiyim. Su an sosyal medya hesaplati uzerinden yaptigim ticaretimi takip edebilmek adina aldigim touch4 silverdan yaziyorum.

Cihaz hakkinda ki genel olarak yorumlara ozellikle olumlulara katiliyorum.

Fiyat performans olarak cok ciddi ekonomik, oyle ki valideyede bir telefon alacaktim, hanimin hattindan taahhut verip dun gold renginden de valideye aldim.
    Gerci benim ve hanimin tarifelerimiz nedeniyle cihaz basi 15 liradan 2 cihaza aylik toplam 30, toplamda iki cihaz icin 24 ayda 720 lira odeyecegim, uygun otesi ondan aldim 2.sinide.
    Gold rengide silverida gayet guzel alacaklara golduda oneririm.

Cihazda note2den aliskin oldugum ekran goruntusu alma kolayligini bunda cok ariyorum ama henuz ekran goruntusu almayi dahi bulamadim, nerde kaldi kolayini bulmak. App yuklemeden nasil alindigini bulan varsa bilgi rica ederim.

Update hakkinda da bende lolipopun gelecegini dusunuyorum 64 bit durumundan dolayi.

Sarj konusuna gelecek olursak benim gibi 2.telefon amacli alan biri icin 2gun gitmesi gayet yeterli. Full kullanimda dahi 1gunu cok rahat cikaracagina inaniyorum.

Avea launcheri hic begenmedim root yapsam ilk kaldiracagim sey olurdu, bu yuzden devredisi biraktim defaultu kullaniyorum. Avea applerinide kullanmadigim icin kaldirdim iyi yer acildi.

Bu arada el hareketiyle on kameradan ben hala foto cekemedim yapan arkadaslar bir yardimci olursa sevinirim.

Kullandikca yazmaya devam ederiz sorulari cevaplariz artik boynumuzun borcu.

Telefonu kol mesafesinde tutun, sonra on kameradan selfie yi secin, sonra elinizi kameraya avucici kameraya bakacak sekilde acin ve kapayin. Ekranda geri sayim baslayacak. Hayirli gunler

• Ekran almak kolaymis cihaz power tusu ile ses kisma tusuna ayni anda basmak yeterli arkadaslar

Kendi kendime hem edit hemde yardim yapmis oldum, note 2 kadar kolay olmasada (ekrani siler gibi elinin dis kenariyla ekran ustunde hareket yapmak) ise yariyor.

• gelisim04 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bilgilendirmeniz için evde sarj aletleri kontrol etmeye basliyim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thekel82 T kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım telde hic bir hareketlenme olmadı , ekran görüntüsü almadı bir ayar mi yapmam lazim acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu şarj ettikten sonra 8 saate yakındır kullanıyorum tapatalk da forumu takip ettim twitter facebook vs sürekli aktif toplamda 1.5 saat civarında basit oyunlar oynadım Wifi zaten hep açık. Benim için yeterli şarj süresi. Tabiki daha iyi olsa iyi olur ama bu da fiyatına göre gayet iyi..
     Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahokan -- 7 Ocak 2015; 23:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manjut

Ben yaptım telde hic bir hareketlenme olmadı , ekran görüntüsü almadı bir ayar mi yapmam lazim acaba

Ses kısma ve power tuşuna hiçbir gecikme olmaksızın aynı anda basınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahokan

Telefonu şarj ettikten sonra 8 saate yakındır kullanıyorum tapatalk da forumu takip ettim twitter facebook vs sürekli aktif toplamda 1.5 saat civarında basit oyunlar oynadım Wifi zaten hep açık. Benim için yeterli şarj süresi. Tabiki daha iyi olsa iyi olur ama bu da fiyatına göre gayet iyi..
     Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU

hic bir zaman ekran bu kadar alamadim. ozelliklede son zamanlarda 4 saat ustunu bile gormedim. senn kadar oyun bile oynamiyorum yok denecek kadar az oyun hatta hic yok denebilecek seviyede. gun icinde sadece 3g acik, email kontrolu, choreme ile nette haber sitelerine bakmak, facete haber kaynagina goz atmak. ya benim pil bktan yada baska bisi var :)

• gelisim04 kullanıcısına yanıt
    Oldu bu sefer, ben basip çekiyordum basili tutmam lazimmis , tesekkurler

• 3g her zaman çok şarj yer ben evde olduğum için Wifi kullanıyorum genelde bir de Android is çok şarj yiyorsa gps de aktif olabilir kullanmıyorsan gps i kapat. 3g de sürekli açıksa o kadar ekran süresi alman normal. İlk 2 gün ben de o civarda aldım ama sonra gps i kapadım Android is çok azaldı. @gamisaga

• quote:

Orijinalden alıntı: ahokan

3g her zaman çok şarj yer ben evde olduğum için Wifi kullanıyorum genelde bir de Android is çok şarj yiyorsa gps de aktif olabilir kullanmıyorsan gps i kapat. 3g de sürekli açıksa o kadar ekran süresi alman normal. İlk 2 gün ben de o civarda aldım ama sonra gps i kapadım Android is çok azaldı. @gamisaga

bir kaç gün sonra dediklerini deniyeceğim. Şuan snapdragonun battery gru programınının 1 haftalık süresini doldurmasını bekliom. O programda konum bilgisi istiyor. Olmazsa dediğin gibi konum kapalı yapıcam. bakalım. ama yinede senin kadar ekran alacağımı sanmıyorum :D
  • LTE şebeke aramasını devre dışı bırakmakla şarjın dayanma süresini arttırabilirsiniz...

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: gelisim04

LTE şebeke aramasını devre dışı bırakmakla şarjın dayanma süresini arttırabilirsiniz...

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

Bu işlemi yapmıştım ona rağmen böyle :D Tek bir konumu kapatmak kalıo kapatıp denemek.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.