Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

in touch 4 aldim . ekrani otomatik döndur secili olmasina ragmen telefonu yan cevirince kesinlikle yan dönmüyor . ne youtube ne feysbuk videolari.. Kesinlikle ekran yan donmuyor yardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    Bende dönüyor hiç sıkıntı yaşamadım. kapatıp açınca da düzelmediyse hata olabilir. Fabrika ayarlarına dönerse düzelir belki.

• erdem271 kullanıcısına yanıt
    Bi yarım saat once bende de ayni sorun oldu açıp kapatınca düzeldi.

• Charing report adlı uygulamayı mha stabil kalmiyor 500 e 600 800 çıkıp iniyor sürekli ayni değerde kalması gerekmez mi? *orijinal şarj aleti kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gelisim04

LTE şebeke aramasını devre dışı bırakmakla şarjın dayanma süresini arttırabilirsiniz...

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

kesinlikle, LTE şebeke ve GPS i kapatınca şarj dayanma süresi arttı.
  • Root olayi ne alemde eger oluyorsa buyuk arti olur.

• Şarj konusunda ki son mesajımı yazıyorum. Amacım telefonu almak isteyenlere en azından şarj konusunda bilgi sahibi yapmak. Zaten fiyat olarak almak isteyenler en çok şarjını merak ediyor.

Bugün 1.5 saate yakın puffin kullandım
    1 saate yakın oyun
    Twitter facebook WhatsApp vs.
    Az önce oynanan efes maçının ikinci yarısını digiturk play den izledim

Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU

• Sarjindan bende cok memnunum. 1hafta olacak su an icin hicbir sikayetim yok. Hayirli gunler

• Benim gozledigim, telefonun en yavaş olduğu yer youtube video açarken bir kaç saniye bekletmesi *net hızıyla alakalı değil ornegin t50 ayni internet bağlantısından daha hızlı açıyor video yu intouch4 gore

• Bugun birbucuk saat youtubedeb video izledim, gec acip acmadigi konusunda birsey diyemem ama hic kesintisiz izledik, 3g ile.

• pil kullanım süresini değil de ekran açık kalma süresini paylaşabilir misiniz?

3g gün boyu full açık ekran açık kalma süresini öğrenebilirsem çok sevinirim.
  • Avea smartband hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, alıp kullanan var mı? Forumda konusunu bulamadım ve intouch4 ile birlikte reklamı verildiğinden burada sorayım dedim. Eşime in touch4 almayı planlıyorum. Kamu ile tarifeye ek 20 lira. smartband de eğer intouch 4 alınırsa tarifeye ek 5 liraya geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Avea smartband hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, alıp kullanan var mı? Forumda konusunu bulamadım ve intouch4 ile birlikte reklamı verildiğinden burada sorayım dedim. Eşime in touch4 almayı planlıyorum. Kamu ile tarifeye ek 20 lira. smartband de eğer intouch 4 alınırsa tarifeye ek 5 liraya geliyor.

O tarifede taahhut ve taksit sayisi 36ay ha dikkat et.

• thorondor06 kullanıcısına yanıt
    Smartbandlar hala satışa çıkmadı bildigim kadarıyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smartbandin bir esprisi yok bence, duzenli spor yapmiyorsaniz, zira ne cagri cevaplniyor ne sms okunabiliyor, sadece spor aktivitesi bilgileri saat ve alarm. Su gecirip gecirmedigide muamma.

• Kullanırken ekran ışığında artma azalma olan var mı? ben 10 gündür kullanıyorum bu sık,sık oluyor, geçicidir diye düşündüm ama devam ediyor ışık bir artıyor,bir azalıyor,battery guru dan dolayı olabilir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swing -- 10 Ocak 2015; 22:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swing

Kullanırken ekran ışığında artma azalma olan var mı? ben 10 gündür kullanıyorum bu sık,sık oluyor, geçicidir diye düşündüm ama devam ediyor ışık bir artıyor,bir azalıyor,battery guru dan dolayı olabilir mi acaba.

Aydinlatma autoda kalmissa ondandir, manuel aydinltmaya alin rahatsiz ediyorsa.

• Şarj konusunda,diğer bir konuda bahsedilmiş olanları yaparsanız çok faydası oluyor,ben yaptım şarj artık eskisine göre daha iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

Cozum onerim sunlar ;

- batery guruyu kaldirin
    - ekran parlakligini otomotik yapin
    - 3g yi wifi yi sadece kullanacaginiz zaman acin
    - android assistani kurun ve baslangic yoneticisinden butun gereksiz programlari baslangicta kapatin
    - en cok ekran sarji yiyor. Uyku modunu en fazla 30 saniye yapin
    - dokununca titresimi kapatin

• İntouch 4 için kılıf satın alan oldu mu?
    Aldıysanız ve de mümkünse hangi tür kılıf aldığınızı ve memnun olup olmadığınızı paylaşır mısınız
    ..

• Arkadaslar Zte nin sitesindeki romu kurup deneyen varmi acaba? Ozellestirme vs yok temiz rom belki daha stabildir. Deneyen oldumu acaba? Birde cihazin avea icin olan orjinal romunu bulabilen varmi acaba?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.