Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: y.alper

Arkadaslar Zte nin sitesindeki romu kurup deneyen varmi acaba? Ozellestirme vs yok temiz rom belki daha stabildir. Deneyen oldumu acaba? Birde cihazin avea icin olan orjinal romunu bulabilen varmi acaba?

Mevcut romun gordugum hic bir sorunu yok, calisan sistemi neden bozalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 5 gündür kullanıyorum. İlk izlenimlerim olumlu. Oyunlarda ki performansi yeterli. Real racing3 kurdum sorunsuz ve takilmadan kullanabiliyorum. Pil performansina gelince, telefonu yeni olmasından dolayı çok sık kurcalıyorum. 3g ve wifi sürekli açık günde en az 1.5 saat oyun oynuyorum pil günü kurtarıyor. Stok luncher hoşuma gitmediği için dodol luncher kullanıyorum stabil ve sorunsuz kullanmanızı tavsiye ederim. Avea bayilerine henüz aksesuğar gelmedi. Bu yüzden kılıf ve ekran koruma filmini telefonculardan 15 tl ye temin ettim. Kılıf silikon ve şeffaf tam oldu. Son olarak pil performansı hakınfa iki adet ekran görüntüsü ekliyorum. İyi akşamlar.
     Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Arkadaslar Zte nin sitesindeki romu kurup deneyen varmi acaba? Ozellestirme vs yok temiz rom belki daha stabildir. Deneyen oldumu acaba? Birde cihazin avea icin olan orjinal romunu bulabilen varmi acaba?

Hocam calisan romu bozun demedim. Sadece yukleyen varmi , stabilite vs nasil diye sordum. Siz bozmayin. Gule gule kullanin.

• quote:

quote:

quote:

Hocam calisan romu bozun demedim. Sadece yukleyen varmi , stabilite vs nasil diye sordum. Siz bozmayin. Gule gule kullanin.

Bende demek istedim ki,varolan romda bir eksiklik kusur hata gormedikten sonra arayis icinde olmaya gerek yok demek istedim.yada diger bir deyisle varolan rom heracidan gayet guzel, ustelik aveanin uygulamalarinin tamami kaldirilabiliyor, yani aslinda var olan rom stok rom denilebilir. Eskiden bu tip telefonlarda operatör uygulamalari root olmadan kaldirilamiyordu. It4te kurulu gelen tum uygulamalar kaldirilabiliyor, kanimca bu telefon lolipop ta alacaktir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende demek istedim ki,varolan romda bir eksiklik kusur hata gormedikten sonra arayis icinde olmaya gerek yok demek istedim.yada diger bir deyisle varolan rom heracidan gayet guzel, ustelik aveanin uygulamalarinin tamami kaldirilabiliyor, yani aslinda var olan rom stok rom denilebilir. Eskiden bu tip telefonlarda operatör uygulamalari root olmadan kaldirilamiyordu. It4te kurulu gelen tum uygulamalar kaldirilabiliyor, kanimca bu telefon lolipop ta alacaktir.

Tamam o zaman hocam.Birde şöyle düşündüm.Operatör için olan yazılım ile belki lolipop gelmez ama zte romu ile gelebilir.Birde avea da incelerken cihazı kilit açmaya çalıştığımda takılmalar gördüm.Belki çok kurcalandığından o cihazda olabilir ama kimse böyle bir problem yaşamamış.
    Moto G var bendede.Şuan brick oldu servis anakart değişecek.Bekleyeceğime bunu alıp gelince Moto G yi satiim diyorum.Ama moto g dende ekran boyutu dışında çok memnunum.Ömrümde note 2 dahil ilk defa 2. gün mesai bitimine kadar şarj sürem dayandı.O nedenle çok kararsızım. Neyse şu gold rengini bulabilirsem herhalde alacam bende:)))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam o zaman hocam.Birde şöyle düşündüm.Operatör için olan yazılım ile belki lolipop gelmez ama zte romu ile gelebilir.Birde avea da incelerken cihazı kilit açmaya çalıştığımda takılmalar gördüm.Belki çok kurcalandığından o cihazda olabilir ama kimse böyle bir problem yaşamamış.
    Moto G var bendede.Şuan brick oldu servis anakart değişecek.Bekleyeceğime bunu alıp gelince Moto G yi satiim diyorum.Ama moto g dende ekran boyutu dışında çok memnunum.Ömrümde note 2 dahil ilk defa 2. gün mesai bitimine kadar şarj sürem dayandı.O nedenle çok kararsızım. Neyse şu gold rengini bulabilirsem herhalde alacam bende:)))

Zte lolipop verirde avea vermezse bende zte romu yuklerim tabi o ayri mesele. Telefonun tek sorunu avea launcheri, onu kaldirip apex launcher kurdum cok farketti. Ben kilit ekrani kullanmiyorum, telefonuma erisebilecek yabanci yok. O bakimdan bahsttiginiz takilmaya denk gelmedim. Telefonu tqvsiye ederim bu fiyata en iyi telefon diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

Telefonu 5 gündür kullanıyorum. İlk izlenimlerim olumlu. Oyunlarda ki performansi yeterli. Real racing3 kurdum sorunsuz ve takilmadan kullanabiliyorum. Pil performansina gelince, telefonu yeni olmasından dolayı çok sık kurcalıyorum. 3g ve wifi sürekli açık günde en az 1.5 saat oyun oynuyorum pil günü kurtarıyor. Stok luncher hoşuma gitmediği için dodol luncher kullanıyorum stabil ve sorunsuz kullanmanızı tavsiye ederim. Avea bayilerine henüz aksesuğar gelmedi. Bu yüzden kılıf ve ekran koruma filmini telefonculardan 15 tl ye temin ettim. Kılıf silikon ve şeffaf tam oldu. Son olarak pil performansı hakınfa iki adet ekran görüntüsü ekliyorum. İyi akşamlar.

Real racing 3 u nasil kurdunuz bende calismiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

Telefonu 5 gündür kullanıyorum. İlk izlenimlerim olumlu. Oyunlarda ki performansi yeterli. Real racing3 kurdum sorunsuz ve takilmadan kullanabiliyorum. Pil performansina gelince, telefonu yeni olmasından dolayı çok sık kurcalıyorum. 3g ve wifi sürekli açık günde en az 1.5 saat oyun oynuyorum pil günü kurtarıyor. Stok luncher hoşuma gitmediği için dodol luncher kullanıyorum stabil ve sorunsuz kullanmanızı tavsiye ederim. Avea bayilerine henüz aksesuğar gelmedi. Bu yüzden kılıf ve ekran koruma filmini telefonculardan 15 tl ye temin ettim. Kılıf silikon ve şeffaf tam oldu. Son olarak pil performansı hakınfa iki adet ekran görüntüsü ekliyorum. İyi akşamlar.

Kılıftan memnun musunuz?
    Benim amacım telefonu bir yere bırakırken, arka kamera zemine değerek çizilmesin...
    Aldığınız kılıf Kameranın zemine temasını engelleyebiliyor mu?
    Gittigidiyor ve n11 gibi sitelere çok güzel görünen kılıflar gelmiş fakat alıp kullananlara sormadan sipariş vermek istemiyorum.
    Sizin aldığınız kılıf bu ihtiyacımızı karşılayabiliyor mu ?

• Ayica telefonun internetinde sorun var bi baglanip bi baglanmiyo 3g de muzik dinlerken arada duruyo ve acayip kasiyo acaba herkeste bu sorun var mi bide ekran goruntusu almayi bulamadim.

• Atlas06 kullanıcısına yanıt
    Eğer 3g ve wifi hep açık performansı böyleyse gerçekten çok iyi. Kaba hesap 5 saat ekran süresi yapar ve buda günlük kullanım içinde çok çok yeterli bir süre.

• quote:

Orijinalden alıntı: samot

Ayica telefonun internetinde sorun var bi baglanip bi baglanmiyo 3g de muzik dinlerken arada duruyo ve acayip kasiyo acaba herkeste bu sorun var mi bide ekran goruntusu almayi bulamadim.

Muzik degil ama 3g den bir saati askin video izledim bluetooth kulaklikla ustelik ne seste ne goruntude kesinti olmadi. Cok nadir duraksadi o da hareket halijde otobusteydim ondandir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Eğer 3g ve wifi hep açık performansı böyleyse gerçekten çok iyi. Kaba hesap 5 saat ekran süresi yapar ve buda günlük kullanım içinde çok çok yeterli bir süre.

3G ve wifi sürekli açık bu değerleri alıyorum.
    @samet
    google play den indirip kurdum. En başta 50 mb lık bir dosya indiriyor sun, daha sonra yaklaşık 500 mb lık bir dosya daha indiriyor.

@gelisim04
    Silikon kılıf yanılmıyorsam n11 deki kılıfların aynısı. Benim aldığım şeffaf ve arka kısmı tamamen örtüyor. Telefonun arka kısmının yüzey ile temasını tamamen kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 12 Ocak 2015; 1:06:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelisim04 kullanıcısına yanıt
    N11 den şeffaf slikon kılıfını aldım yanında ekran fimlmide verdiler, kilif arka yuzeyini tamamen koruyor ve bütün slotlara uygun yapılmış, ayrıca telefon cebindeyken açma kapama tuşunu bulmak daha kolay kilif üzerinde , esetetik duruşu önden bakınca biraz bozuldu telefonun kılıfla beraber daha karemsi bir hal aldı :)

• Telefonu sarja taktigimda gelen akim stabil gelmiyor 600 700 800 flan oluyor(orijinal şarj), bu konuda bilgisi olan var mi? İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manjut -- 12 Ocak 2015; 10:54:59 >
  • Bugun avea ya gittim. Kamu mega tarifemin taahhudu bittigi icin 41 tl oduyordum. Daha once taahhud yenilenmiyo dedilerdi. Bugun bayan musteri hizmetleri yeniliyo dedi. Aradim esim ve benim tarifemizin taahhudunu yeniledim. 29.5tl ye dustu fatura. 2 hatta 20 tl kar. Bu farklada 36 ay ile intouch 4 alacam. Yani cihaz bedavaya gelecek:)))
    Yanliz cihazin sadwce titanium gri rengi var. Cihazin gold rengi henuz dagitilmadi diyolar. Acaba bu rengi alan varmi yoksa benim baktigim avea dami yok rengi. Alan varsa gold rengini bilgilendirebilirmi acaba?

• Gold rengi piyasada var , telefonu ilk sorduğum bayide sadece gold rengi kalmisti oradan biliyorum, ben gri rengini aldım başka bir bayiden.

• Hocam yanlış anlamazsan 36 ay 20 TL vereceğine 24 ay 25 TL ver 720 yerine 600 TL öde ☺

Bu arada bugün yine gittim sordum aveaya kılıf vs geldimi diye yine yok cevabı aldım. Ben oradayken biri daha alıyordu telefon çok satıyor dedi çalışan hala gönderememişler aksesuarları.

• Telefon hem guzel, hem de boyut olarak kompakt. Diger 5ekran telefonlara gore boyutlari daha ufak. Ben cok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahokan

Hocam yanlış anlamazsan 36 ay 20 TL vereceğine 24 ay 25 TL ver 720 yerine 600 TL öde ☺

Bu arada bugün yine gittim sordum aveaya kılıf vs geldimi diye yine yok cevabı aldım. Ben oradayken biri daha alıyordu telefon çok satıyor dedi çalışan hala gönderememişler aksesuarları.

Hocam venim tarifeme gore 24 ayda 31 tl oluyor aylik taksit. Bu sekilde daha mantikli.

• quote:

Orijinalden alıntı: manjut

N11 den şeffaf slikon kılıfını aldım yanında ekran fimlmide verdiler, kilif arka yuzeyini tamamen koruyor ve bütün slotlara uygun yapılmış, ayrıca telefon cebindeyken açma kapama tuşunu bulmak daha kolay kilif üzerinde , esetetik duruşu önden bakınca biraz bozuldu telefonun kılıfla beraber daha karemsi bir hal aldı :)

Kameranın zemine değmesini ve dolayısıyla çizilmesini önlüyor mu? Ayrıca Eğer mümkünse ve forum kurallarına da aykırı değilse aldığınız kılıfın linkini paylaşır mısınız...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.