Şimdi Ara

Avea kullanıcıları internet hızlarıniz nedir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell kamu paketi kullanıyordum ve 1gb sınırsız diye adlandırdıkları internet paketim vardı (1gb 3G sonrası sınırsız hız düşük) hiç bir çekmeme sıkıntısı yasamadım ve gayet verimliydi 65-70 tl arası fatura oduyordum şimdi Avea kamu mega tarifesindeyim (27tl) Sakarya ve İstanbul şehirmerkezlerinde internet sıkıntısı yasamıyorum hatta gayet iyi ama küçük bir ilçeye gittiğim an Turkcell'de odedigim fazla faturanın nedenini anlıyorum ve Avea da yaşadığım en büyük sıkıntı telefonda Peş peşe arama yaparken ulaşılamıyor demesi. Fiyat performans olarak Avea dan memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egm tarifesi iyiymiş gercekten..ılla polis kimligimi gerekiyor yoksa herkese yapıyorlar mı bayıler bunu??

askeri kimlik kabul ederlermi acaba oda kamu sonucta :)27tl cok ıyı..suan vodafone dayım..1000dk1000sms1gb 60tl oduyorum saka gibi.cok acıl degıstırmem lazım..ay sonu 1gb bıtıyor..800-900dk ve 995 sms kalıyor ustelık..tam enayı tarıfesındeyım anlıcagınız..500dk 100sms(olmasadaolur) 1-2-4gb ınternet tarzı bı tarıfe hayat kurtarır benım ıcın..var mı onerecek biri
  • cem_k12 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben polis bulamazsam zaten aveanin herkese bir kampayasi var 1200 dakika her yone 1000 sms her yone ve 4 gb net paketi 49 tl vodafone ve turkcell de boyle bir kampanya 100 den asagiya yok

• sindirgi S kullanıcısına yanıt
    şöyle dk ve sms i az ınternetı bol olan tarıfesı yok mu bunların okadar tarıfe ıcınde??yanı 3-5 sms ya atıyorum ya atmıyorum ayda..whatsappdır linedır facebooktur derken mesaj atan kaldımıki?konusmada cok yapmıyorum kısa kısa hep basımı agrıtıyor..ınternette genelde wifi aslında 1gb de ısımı gorur..basıt bi tarife arıyorum :)
  • cem_k12 C kullanıcısına yanıt
    O zaman bi avea yi ziyaret etmek lazim baya paketi var onlarin helde cok

• polis bir tanıdığınız varsa size kendi üzerine olan bir faturalı hat çıkartır ve siz her ay fatura ücretini tanıdığınıza ödersiniz
  • Kocaeli merkez hız tesi sonuçlarım ...

Avea kullanıcıları internet hızlarıniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbmaster -- 7 Kasım 2013; 5:08:24 >
  • aynı deert bendede var bende kontratın bitmesini bekliyorum biter bitmez doğru avea ya
  • knnolg kullanıcısına yanıt
    Çok şükür benim bu ay son aralıkda değiştirebiliyor bıktım artık Allah kurtarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

istanbulda bu degerler yok hatta bazı yerlerde kı maltepede oturuyorum edge çekiyor

Sürreyyapaşa hastanesinin oralar mı ?Ben 3-4 mbps alıyorum zümrÜtevlerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell kullaniyorum aveadan sayip saymamak size kalmis artik
    3G de 10-12 megabit aliyordum,turkcellden gectim gayet memnunum.Yer istanbul besiktas
    Ekleme: turkcell kullanmak akil kari degil su devirde,tamam kullanicisi cok da adamlar bu yuzden tepemize biniyor resmen.Fahis fiyatlarda tarifeler falan cok uyuz olmaya basladim elemanlara,gectigim icin ayri bi mutluyum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 7 Kasım 2013; 12:43:32 >
  • daedlus kullanıcısına yanıt
    Yok üstadım gülsuyu
  • Her bir kurusu haram olsun turkcelle o derece oldum

• tek avantajı fiyati, azıcık kalabalık bir yere gittiğimde veya iş için şehir dışında olduğumda yollarda edge hızına bile şükrediyorum. En basitinden beşiktaş maçlarinin hiçbirinde whatsapp bile zor bela girebiliyorum.arasam telefonda sorun var diye laf edecekler, elimdeki iphone5...
  • sindirgi S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun paçayı kurtarmışsın hangi operatördesin şimdi

• knnolg kullanıcısına yanıt
    Hala malesef turkcell aralikda kontrat bitiyor sukur son 1 ayim kardes gecen ay 65 tl transfer 187 normal kontratli faturam252 tl fatura gelmesi gerekiyordu ama gelen rakam 324 hicbir kota asimim yok hicbir kullanim yok biktim resmen sukur son 30 gun kesinlikle kullanmam artik

• Nihilanth kullanıcısına yanıt
    hocam oyle ortamlarda vodafone da aynı.daha staddayken nete gırebildiğimi bilmem..ne resım atabılıyorum ne mac sonuclarına bakabılıyorum..
  • Köyde yapmış olduğum test. (Köy Ankara > Temelli ile Polatlı arasında
    http://www.speedtest.net/my-result/a/622908548
  • umurumda degıl kazık yemeyelımde ara ara net e bıle gırmesın gerekırse turkcell e haracı keselı 5 sene oldu benım ve ısım olmaz bır dahaa
  • erzurumda 6.53 ve 9.52 mbps aldım en fazla ve en az
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.