Avealılara iyi davranın çünkü 10 dakkası 50 kuruş kampanyasını altın sanıp Turkcellin 15 dakkası 50 kuruş kampanyasını unutuyolar :). Bi de reklam çekiyolar .
ama adamların yenireklamı çok manyaktı adam gidiyo herkes önünden çekilio falan yarıldım sırf onun için aveaya geçebilirim işte reklamın gücü
quote:
Orijinalden alıntı: World_War
ama adamların yenireklamı çok manyaktı adam gidiyo herkes önünden çekilio falan yarıldım sırf onun için aveaya geçebilirim işte reklamın gücü
2 reklamda mükemmeldi ilk defa reklama bu kadar güldüğümü gördüm
kimsenin umrunda değil ki o tarifeler, avea da turkcell de her türlü giriş-çıkış yapıyo zaten bize :) maksat eğlence, ben severek izliyorum o avea reklamlarını
quote:
Orijinalden alıntı: Valentinus
kimsenin umrunda değil ki o tarifeler, avea da turkcell de her türlü giriş-çıkış yapıyo zaten bize :) maksat eğlence, ben severek izliyorum o avea reklamlarını
Aynen öyle . Ama başka şirketlerde daha iyi tarifeler varken onlara iyi davranın demeleri komik bence
quote:
Orijinalden alıntı: aghmedow1
quote:
Orijinalden alıntı: Valentinus
Aynen öyle . Ama başka şirketlerde daha iyi tarifeler varken onlara iyi davranın demeleri komik bence
Alıntıları Göster
5000 sms yeter nan bize
bide yeni çıkmış 1100 sms denemedim hiç
quote:
Orijinalden alıntı: Man Of War
5000 sms yeter nan bize
100 tanesi olmayınca ne oluyo acaba
quote:
5000 sms yeter nan bize
1100 değil.
önce iptal yazıp 3900'a gönderip ardından kayit yazıp 3900'a gönderdiğinde 11.000 sms veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: HuzunSessizligi
quote:
5000 sms yeter nan bize
1100 değil.
önce iptal yazıp 3900'a gönderip ardından kayit yazıp 3900'a gönderdiğinde 11.000 sms veriyor
Kaç para hacıı
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
2 reklamda mükemmeldi ilk defa reklama bu kadar güldüğümü gördüm
+1
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HuzunSessizligi
quote:
5000 sms yeter nan bize
1100 değil.
Kaç para hacıı
9 lira. 10.000'i avea içi, 1000 tanesi her yöne.
Türkiye'de cep telefonu kullananlara iyi davranın çünkü onlar avantajlı konuştuklarını zannetseler de aslında kazıklanıyorlar. GSM operatörlerinin alayına
quote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
Türkiye'de cep telefonu kullananlara iyi davranın çünkü onlar avantajlı konuştuklarını zannetseler de aslında kazıklanıyorlar. GSM operatörlerinin alayına
2 saniye konusuncada 50 kuruş giriyo valla kim kime iyi davranıyosa davransın
quote:
Avealılara iyi davranın çünkü 10 dakkası 50 kuruş kampanyasını altın sanıp Turkcellin 15 dakkası 50 kuruş kampanyasını unutuyolar :). Bi de reklam çekiyolar .
turkcell de 15 dakikası 50 kuruş sadece kendi içinde geçerli olması lazım. avea her yöne. avea da 10 saniyeye kadar konusmalar 10 kuruş. her iki hattıda kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
+99999999999999999 Ayyynen öyle
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
+99999999999999999 Ayyynen öyle
Alıntıları Göster
TURKCELLİ ÇEKEMEDİLER HALAT KOPTU
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_Tr
TURKCELLİ ÇEKEMEDİLER HALAT KOPTU
Alıntıları Göster
jetsikiye mi binelim
quote:
Orijinalden alıntı: SEGHRİ
quote:
turkcell de 15 dakikası 50 kuruş sadece kendi içinde geçerli olması lazım. avea her yöne. avea da 10 saniyeye kadar konusmalar 10 kuruş. her iki hattıda kullanıyorum
quote:
quote:
5000 sms yeter nan bize
100 tanesi olmayınca ne oluyo acaba
11000
yazıcaktım
quote:
Turkcell'in kampanyası(!) 31 ekim ya da 31 aralığa kadar filan mı? Her yöne durumunu sormuyorum bile