Şimdi Ara

Avea'lılara iyi davranın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avealılara iyi davranın çünkü 10 dakkası 50 kuruş kampanyasını altın sanıp Turkcellin 15 dakkası 50 kuruş kampanyasını unutuyolar :). Bi de reklam çekiyolar .

• ama adamların yenireklamı çok manyaktı adam gidiyo herkes önünden çekilio falan yarıldım sırf onun için aveaya geçebilirim işte reklamın gücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: World_War

ama adamların yenireklamı çok manyaktı adam gidiyo herkes önünden çekilio falan yarıldım sırf onun için aveaya geçebilirim işte reklamın gücü
    2 reklamda mükemmeldi
    ilk defa reklama bu kadar güldüğümü gördüm

• kimsenin umrunda değil ki o tarifeler, avea da turkcell de her türlü giriş-çıkış yapıyo zaten bize :) maksat eğlence, ben severek izliyorum o avea reklamlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valentinus

kimsenin umrunda değil ki o tarifeler, avea da turkcell de her türlü giriş-çıkış yapıyo zaten bize :) maksat eğlence, ben severek izliyorum o avea reklamlarını

Aynen öyle . Ama başka şirketlerde daha iyi tarifeler varken onlara iyi davranın demeleri komik bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: aghmedow1

quote:

Orijinalden alıntı: Valentinus

kimsenin umrunda değil ki o tarifeler, avea da turkcell de her türlü giriş-çıkış yapıyo zaten bize :) maksat eğlence, ben severek izliyorum o avea reklamlarını

Aynen öyle . Ama başka şirketlerde daha iyi tarifeler varken onlara iyi davranın demeleri komik bence

Alıntıları Göster
    5000 sms yeter nan bize

bide yeni çıkmış 1100 sms denemedim hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

5000 sms yeter nan bize

100 tanesi olmayınca ne oluyo acaba
  • quote:

5000 sms yeter nan bize

1100 değil.

önce iptal yazıp 3900'a gönderip ardından kayit yazıp 3900'a gönderdiğinde 11.000 sms veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuzunSessizligi

quote:

5000 sms yeter nan bize

1100 değil.

önce iptal yazıp 3900'a gönderip ardından kayit yazıp 3900'a gönderdiğinde 11.000 sms veriyor

Kaç para hacıı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

2 reklamda mükemmeldi
    ilk defa reklama bu kadar güldüğümü gördüm

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HuzunSessizligi

quote:

5000 sms yeter nan bize

1100 değil.

Kaç para hacıı

9 lira. 10.000'i avea içi, 1000 tanesi her yöne.

• Türkiye'de cep telefonu kullananlara iyi davranın çünkü onlar avantajlı konuştuklarını zannetseler de aslında kazıklanıyorlar. GSM operatörlerinin alayına
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

Türkiye'de cep telefonu kullananlara iyi davranın çünkü onlar avantajlı konuştuklarını zannetseler de aslında kazıklanıyorlar. GSM operatörlerinin alayına
    2 saniye konusuncada 50 kuruş giriyo valla kim kime iyi davranıyosa davransın
  • quote:

Avealılara iyi davranın çünkü 10 dakkası 50 kuruş kampanyasını altın sanıp Turkcellin 15 dakkası 50 kuruş kampanyasını unutuyolar :). Bi de reklam çekiyolar .

turkcell de 15 dakikası 50 kuruş sadece kendi içinde geçerli olması lazım. avea her yöne. avea da 10 saniyeye kadar konusmalar 10 kuruş. her iki hattıda kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Türkiye'de cep telefonu kullananlara iyi davranın çünkü onlar avantajlı konuştuklarını zannetseler de aslında kazıklanıyorlar. GSM operatörlerinin alayına

+99999999999999999 Ayyynen öyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

+99999999999999999 Ayyynen öyle

Alıntıları Göster
    TURKCELLİ ÇEKEMEDİLER HALAT KOPTU

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

TURKCELLİ ÇEKEMEDİLER HALAT KOPTU

Alıntıları Göster
    jetsikiye mi binelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

quote:

Avealılara iyi davranın çünkü 10 dakkası 50 kuruş kampanyasını altın sanıp Turkcellin 15 dakkası 50 kuruş kampanyasını unutuyolar :). Bi de reklam çekiyolar .

turkcell de 15 dakikası 50 kuruş sadece kendi içinde geçerli olması lazım. avea her yöne. avea da 10 saniyeye kadar konusmalar 10 kuruş. her iki hattıda kullanıyorum

• quote:

quote:

5000 sms yeter nan bize

100 tanesi olmayınca ne oluyo acaba

11000

yazıcaktım
  • quote:

Turkcell'in kampanyası(!) 31 ekim ya da 31 aralığa kadar filan mı?
    Her yöne durumunu sormuyorum bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.