Şimdi Ara

Avea Mağduru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık bulamadım ne yazsam ne yazsam bilemedim.Sorun şu vodafone esnaf paketini kullanıyoruz Avea dan aradılar ve dükkanımıza paketlerınden avantajlarından bahsetmeleri için temsilci göndercekleri söyledi tamam dedim.Çalışanlarından biri geldi bir tarif sundu vodafonedan daha iyi bende tamam dedım sonra hedıylerden bahsettı once tahaddut oldugu ıcın kabul etmedım fakat bana dedı ve ımza attıgımız kagıtta 0 ay yanı herhangı bır tahaddut olmıyacagı yazılıydı ve bana 10 hat tanıtıcam işyerinizin (bu 10 hattı tanıtmasının sebebı hedıye avantajından o da işbankası para kartıdır) üstüne ama 10 hattın 8 tanesı aktıf olmıyacak 2 tanesıde telefonlarınıza mesaj gelıcek o 2 avea hattını telefonlarınıza takıcaksınız aynı numaralarla kullanıcaksınız dedi. babam ve benım hattımı aveaya taşımaya karar verdık tamam dedik.3 hafta gectı ve hatlarımız hala vodafone da elimde 10 hat aktıf olmuş sekilde 75 liralık fatura var.Hizmet almadığım halde bu 75 lıralık fatura nedir.Defalarca aramama rağmen bana geri dönülceği sölendi 1 hafta boyunca aradım ve bugun anca geldı ve elınde hatların ıptalını ıstıyorum dıyerek yazı yazdı ve ımzaladık.Şimdi müşteri hizmetlerini aradığımda iptal edersem 400 kusurat para ödicekmişim şimdi ödemezsem de her ay 75 lıra hıc konusmadıgım hatların faturası gelıcek gerçekten cok zor durumda bıraktılar aveanın bayisi beni şuan ne yapabılırım hiç bilmiyorum.

• Avea'da bu işler böyle yürüyor..
    Ben de yeni öğrendim.. Nekadar ve nasıl yolarsak kardır mantığındalar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.