Şimdi Ara

Avea mı vodafone mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 5 seneden beri turkcell kullanıyorum. Gerek çekim gücü gerek kalitesi gayet iyiydi. Ama artık son dönemde turkcell ile yaşadığım sorunlar yüzünden (28 gündür sorunumu çözemeyip beklemeniz gerekiyor demeleri gibi.) artık turkcell den ayrılmak istiyorum. Şimdi size sorum olacak ama cevaplarken lütfen taraf olmayı bırakıp cevap vermenizi istiyorum. Turktelekom bakınca gayet mantıklı geliyor ama herkes gibi benimde korkularım var. Vodafone kalitesi nasıldır bilmiyorum. Mesela aveada 8 gb inernet 1000 dk 1000 sms 29 tlgibi kampanyası var ama pişman olurmuyum bilmiyorum. çok konuşan biri değilim ben interneti bol tarifeli internet kalitesi iyi olarak hangisini önerirsiniz?

• hikmettufekci kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çevrenizde başka operatörleri kullananları sorgulayın ve inceleyin derim ben ve ona göre kararınızı verin.

Eğer Türk Telekom'da evinizde / işinizde filan problem yoksa ilk ona geçmenizi öneriyorum. Çünkü 1000 dk, 1000 sms ve 8 gb internet gerçekten harika bir tarife ve fiyatı çok uygun 29 TL olarak. Sıkıntısız kullanırsanız devam edersiniz zaten. Ama sıkıntı yaşarsanız bir de Vodafone'u denersiniz.
  • Sık sık operatör değiştiren birisiyim. 6-7 aydır vadafone kullanıyordum 4g gelince biraz geride kaldı türk telekoma geçtim 1-2 hafta olmadı 4g si vadafone göre daha iyi. Tarifeleri paketleride uygun
  • Telekomdan iğreniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone. Aslında hepsi aynı...

• Vodafone'u tavsiye etmiyorum. Müşteri hizmetleri çok kötü.

• Hangisi ihtiyaçlarına daha iyi cevap veriyorsa onu seç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türkcell mi telsim mi avea mi
    19 yıl önce açıldı
    Turktelekom mu vodafone mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hikmettufekci kullanıcısına yanıt
    Türk Telekomda ki bahsettiğin kampanya 1 yıl süreyle veriliyo sonrasında aynı fiyatla devam edemiyosun.Türk telekom gelene güzel.Mevcut müşterilerinde kampanya konusunda hiç bi şey yapmıyo tek yaptığı müşteri kazanmak için kampanya yapmak.
  • putto P kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşteri iseniz müşteri hizmetlerini arayarak hattınızı faturasıza çevirmek istediğinizi söyleyin ve görün bakın neler oluyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söylediğini yapmıştım şu anda faturasız hat kullanıyorum ama mutluyum faturalı da kullandığım paketi faturasızda daha ucuza kullanıyorum.
  • Bende bir ara fiyat yüzünden turkccel den avea ya geçmiştim ama pişman olmuştum mesela her yerde çekmiyor şehirin merkezinde yaşıyorsunuz sorun olmaz gibime geliyor 2-3 sene önceki olay sonra tekrar geri dönmüştüm turkccel e ama şimdi hala çekim yönünden hala o sorun varmi bilmiyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç dakika sonra hattı telekoma taşıyacağım. Vodafone paket fakiri şuanda.
  • Bu aslında sizin hattı nasıl ve nerede kullanıdgınız ile alakalaıdır. Örneğini insanlar yılın %90 ınını ev ile iş yerilerinin olduğu kesimde gecirirler ve burdaki çekim kalitesi ilk belirleyici unsur olmalı. mesela benim evim silivride iş yerimde silivrinin yakınında ve bu bölgede Telekom bana oldukça yeterli hizmeti veriyor ama eşimin aile tekirdağın bir köyünde ve ortalama 2 ayda bir gideriz yılda 5-6 diyelim şimdi burada 3g veya 4,5g yok 2g var telefonlar zor çekiyor ama ben orada sadece bir kaç gun geçirdiğim yıla vürudumda 2 hafta bile yapmaz sırf bunun için 1000 dk+1000 sms+8gb interneti 29 tlye kullanmayı sırf senede 5-6 kez sınırlı kullanaıcam diye diğer oparatörlerde aynı tarz bi tarifeye sahsen gidipte 60-70 tl vermem.

Öncelikli olay genel ikamet ettiğiniz yerdeki çekim kalitesidir onu baz alırsanız telekomun sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. özellikle merkezlerde böyle bir sıkıntı olacağını hiç düşünmüyorum. sıkıntı eskiden olduğu gibi taşra kısımlarda maalesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.