Şimdi Ara

Avea Neden Çekmez İşte Cevabı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
80.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynı dertten muzdaribim banada aynı şeyi söylediler , nerden geçtim bu aveaya bulunduğum mahallede ya 1 tırnak en fazla 2 bazende hiç çekmiyor vodafonla turkcelle hiç sorun yaşamadım sırf uygun diye geçtim ucuz etin yahnisi hesabı pişman oldum 90 gün dolmadan geçişte yapamıyormuşum:(
  • Pcnet1907 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir durum yok hemen tasima talebinde bulunabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    evde 2 den yukarı çıkmayan çekim gücü 3g yi kapatınca 3-4 oldu araştırırken forumda bir arkadaşın yazdığı avea çekmiyorsa 3g yi kapatın bide öyle bakın dediği şuan için işe yaradı görülüyor kapadım 3g yi sinyal yükseldi, bakayım yarına belli olur iyice :)
  • Pcnet1907 kullanıcısına yanıt
    3g ile 2g baz istasyonları birbirinden farklidir.Bulunduğunuz bölgede 3g problemi var o zaman bu size internet icin sıkıntı cikarir.

• yukito Y kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir laf hocam :)

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle oldu internet yavaşladı bu seferde, artık nete gireceğim zaman 3g açacaz normal zamanda kapatcaz başka yol gözükmüyor şuan :(

bu 3g kapatma işe yaradı açıkcası, çekimde bariz artış oldu telden konuştum az önce , kesilme kopma olan odada şuan için gayet net ve kesintisizdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcnet1907 -- 14 Mayıs 2014; 0:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcnet1907

aynen öyle oldu internet yavaşladı bu seferde, artık nete gireceğim zaman 3g açacaz normal zamanda kapatcaz başka yol gözükmüyor şuan :(

bu 3g kapatma işe yaradı açıkcası, çekimde bariz artış oldu telden konuştum az önce , kesilme kopma olan odada şuan için gayet net ve kesintisizdi

3G'yi kapattığında şarjın daha uzun süre gittiğini göreceksin :)
  • Çekmiyor bu lanet avea

• quote:

Orijinalden alıntı: InvisibLe

Çekmiyor bu lanet avea

Yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Çekmiyor bu lanet avea

Yani ?

Fikrimi paylaştım yani de ne demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çekmiyor bu lanet avea

Yani ?

Yani ne bileyim çekmiyor demişsin buraya yazacağına Avea'ya yazmalısın. Forumca toplanıp baz istasyonu mu dikelim senin oraya ?

• Avea ciddi anlamda çekmiyor , en azından kapalı ortamda çekmiyor. Dershaneye girdiğimde şebeke azalıyor dışarı çıktığımda şebeke yükselmeye başlıyor. Ne garip bir operatördür anlamış değilim 1 aydır avea kullanıyorum ( ne kadar kullanmak denirse) daha hala müşteri hizmetlerine bağlanabilmiş , derdimi anlatabilmiş değilim. Atıyorum internet paketi uygun fiyat diye oraya gidiyorsun fakat şebeke yok paketinde bir anlamı kalmıyor bu sefer. Dolayısıyla avea pişmanlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluKizi -- 31 Mayıs 2014; 20:09:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluKizi

Avea ciddi anlamda çekmiyor , en azından kapalı ortamda çekmiyor. Dershaneye girdiğimde şebeke azalıyor dışarı çıktığımda şebeke yükselmeye başlıyor. Ne garip bir operatördür anlamış değilim 1 aydır avea kullanıyorum ( ne kadar kullanmak denirse) daha hala müşteri hizmetlerine bağlanabilmiş , derdimi anlatabilmiş değilim. Atıyorum internet paketi uygun fiyat diye oraya gidiyorsun fakat şebeke yok paketinde bir anlamı kalmıyor bu sefer. Dolayısıyla avea pişmanlıktır.

İşte hocam hep bunlar 1800 frekansı yüzünden.

• Biz müşteri olarak anlamayız frekans mrekans çekmiyorsa başka operatöre geçeriz Vodafone geçicem inşallah onda da böyle sorunlar yoktur yoksa tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer nasıl kürkçü dükkanıysa bende öyle turkcell'e dönüş yapacağım.
  • Vodafone'nunda şarj sorunu var bilginiz olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çekmiyor bu lanet avea

Yani ?

Yani ne bileyim çekmiyor demişsin buraya yazacağına Avea'ya yazmalısın. Forumca toplanıp baz istasyonu mu dikelim senin oraya ?

Sen burasının forum olduğunu unuttun galiba git öğren forum neymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he.
  • Avea kendini baya geliştirdi, ben ilk kullanıcılarından olduğum için farkları anlatabilirim, şirket hattım turkcell fakat bana aaa bu turkcell hızı diyebileceğim bir artısı göremedim kırsal sehirlerde avantaj büyük sehirlerde dejavantajdır.
  • Trabzonda turkcell in çekmediği yerde avea ve Vodafone çekiyor. yani Trabzonda sıkıntı yok hatta erzurumda öğrenci olduğum dönemde de sorun yaşamadım ne 2g de ne 3g de avea ile.

• Avea Turkcellden iyi olamaz avea dandik hat avea'nın baz istasyonun 4 5 tane hat kullanıyo (bimcel, pttcel, pocell) ben bu kadarını biliyorum ben her 2 ikisinide kullandım avea çok sırada çok dandik bir hat ama çok ucuz zaten avea kullanan o yüzden kullanıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.