Şimdi Ara

Avea Neden Çekmez İşte Cevabı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
80.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamsız kopmalar çıldırtabiliyor bazen.Gerçi diğer operatorler de ayni durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

Orijinalden alıntı: -kingrider-

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

Orijinalden alıntı: -kingrider-

lte geldikten sonra bir değişiklik olur mu avea çekim gücünde ? 4G destekleyen telefonlar için ?

Sanmiyorum. 3g gibi istasyon sayisi ilk zamanlar cok kisitli olacaktir. 2g kadar yayginlasmasi baya zor olur. 3g bile halen yeteri kadar yaygin degil. Bildigim kadariyla lte ile sesli gorusme yapilamiyor. Tamamen internet tabanli bir sistem olacak. Belki ip uzerinden ses iletimi yapilabilir.

peki 3g-2g arası geçişlerde çekim gücünde bir değişiklik olur mu ? yeni alacağım telefon (gmd) 3g destekli. şuanki kullandığım telefon 2g destekliyor tek. 2g'nin kapsama alanı daha mı fazla ?

Sebeke sinyaline gore telefon ihtiyac duyarsa 2g'ye gecebilir. 3g'yi ayarlardan acip kapatabilirsiniz. Yani 3g sinyali cok zayiflarsa telefon 2g'ye gecer. Sinyal cok zayif degilse bir zararinin olacagini pek sanmam. Duruma gore ayarlari yaparsiniz artik.

Evet 2g kapsama alani daha fazla.

teşekkürler.

• - Baz istasyonu olmazda çekmez.
    - Başında doğru dürüst bir kişi olmazda şirketin geleceği olmaz.
    - Kötü her zaman kötüdür. 10 senede hiç bir şey değişmemişse hiç bir değişmez. Böyle gelmiş böyle gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Ben bir seyi merak ediorum. Simdi farzedelim turkiyede turkcell diye bir firma yok ve sadece avea ve vodafone hizmet veriyor. Yani iki operator var. Insanlar iletisimsiz mi kalacak? Bence avea ve vodafone turkcelle cok rahat alternatif olacak altyapiya sahipler. Ben avea kullanioum sorunsuz hizmet aliyorum.

bu nasıl mantık? halamın tşkları olsa amcam olurdu.
    eğer turkcell olmasaydı turkcelle giden paralar avea ve vodafona giderdi. onlar da bu para ile altyapı kurar daha iyi hizmet verirdi.
    şu an pahalı olmasına rağmen en çok müşteri turkcellde, en iyi hizmet te onda. bu kadar basit
  • Yalova /çiftlikköy 'de 3g hemen hemen hiç çekmiyor.müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etmek bir fayda veriyor mu ?

• Avea çekiyor. Konuşmada zaten problem yok.

Ama interneti son zamanlar, eskiye nazaran kötüleşti. 2g de ciddi bir yavaşlama hissettim. (2g kullanıyorum sürekli)

• Avea dan Turkcell e geçtim fanatiklik yapmaya gerek yok Avcılarda 1 yıldır cama sinek gibi yapışıyordum kimse ulaşamıyordu Turkcell'e iki katı para vericem artık ama iki günde aşık etti kendine zaten 3G sürekli açık safari performansım tavan yaptı 7 aydır i5s kullanıyorum ilk defa böyle bir safari performansı gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: justreal

Yalova /çiftlikköy 'de 3g hemen hemen hiç çekmiyor.müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etmek bir fayda veriyor mu ?

1 yıldır her ay düzenli aradım bırakın 3g yi edge de bile sinyal yoktu bahsettiğim yer İstanbul Avcılar üstelik kampüse çok yakın yol E5 kenarı sayılır ben hiç memnun kalmadım üstelik müşteri temsilcilerine hattımı taşıcam direk kapattırcam 506 lı kodu bile istemiyorum dememe rağmen lavbali konuştular kendiniz bilirsiniz dediler 3 tane faturalı Avea hattım iptal ettim Turkcell aldım üstteki mesajda da anlattım zaten şu an ki durumumu.

• O değil de dün burada 2 saat elektrikler kesildi 3G üzerinden bi gireyim dedim ancak girmek imkansız. Herkes yüklenmiş 3Gye. Sözleşme bitsin turkcelli deneyeceğim birde.
  • Bende avcılarda yaşayan biri olarak avea da hiç sorun yasamadım.3g sürekli acık bir şekilde radyo dinlerim.Vodafone hattım var aynı zamanda ve istanbulun /100 unu baz istasyonu değişimi yaptık diye reklam yapıyolar ama avcılardan şirinevlere kadar 3g 3 kez kesiliyor.Kısacası her operatorun cekmediği yerler vardır.Ama vodafone nu bir daha kullanmayacagım kesin.
  • Allah belasını versin avea nın. Elazığ Çaydaçıra mahallesinde adalet ve emniyet mensupları olarak 100 e yakın imza topladık. 2 ay süreyle sorunu düzelttik düzelteceğiz bahaneleri ile geçiştirildik. Taahhütü bitenler iptal ettiriyor. Benimde taahhütüm bittiği anda iptal edeceğim. Yıl 2014 ve şunu demeliyim. 3 kuuruş fazla olsun avea olmasın dane olursa olsun .( bu kadar vahim yani)
  • Bu nedir yav ? Avea niye çekmiyor diye başlık atıp aveayı övmüşsünüz :) Yıllardır Turkcell kullanan biri olarak benim 65 tl ödediğim tarifenin avea'da 23 tl ye olduğunu öğrenince avea'ya geçtim direk . 70 bin nüfuslu ilçenin meydanında bile 3g yi zar zor çekiyor . Yine şehir merkezindeki evimde ( 2 . katta ) 3g yi falan geçtim , telefon bile çekmiyor . Şu telefonun çekme sinyalini bi fullken göremedim daha . Ya 1 diş var yada boş görünüyor . 2 gb internet , 1000 sms ve 1000 dk lık bir paketi 23 tl ye veriyolar ama kullanamadıktan sonra neye yarar . İsterse 100 gb neti olsun ...
  • Var ya şu an o kadar sinirliyim ki! Avea yüzünden iş fırsatını kaçırıyordum az daha! Adamlar 10dan beri beni arıyorlarmış! Şüphelenip ben arayıp sormasam kaçacaktı fırsat! 3g çekmiyor diye 2g kullanıyoruz ve yine çekmiyor.
  • Essiz tarife bence super.
    24,5tl
    1000dk+1000sms+2gb internet. Çekimi de essiz.
    Bazen edge oluyor ama isimi de görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet pttcell kullanıyorum avea altyapısı olduğu için çekmiyo çoğu yerden
  • şuan manisadayım evimdeyim şehrin göbeği burası ve avea çekmiyor kaçan kurtulsun bu sağlayıcıdan

• Avea bazen bizim evde ve Lavabo da çekmiyor En kötü özelliği eksilere düşmemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: falanfilann

Ama dağda , yerleşim yerlerinden uzak yerlerde avea çekiyor geçen sene avealıyken kampa gittiğimde çekiyordu bu yıl vodafonedayım gittiğim yerde çekmedi.

Emin ol avea benim kadar çekmiyor.
  • Ankara merkezde oturuyorum.Evimiz 2.kat önümüze 3 tane bina yapıldı ve evde hat çekmiyor.sözde 2-3 diş çekiyor ama arayamaya gelin bağlantı hatası.merdivenlerde şebeke dışı.
    geçenlerde hastaneye gittim alt kat ama dışarıyı görebiliyosun.herkes konuşuyor benim cep şebeke dışı.

-mesaj atarsınız geç gider.
    -3g var ama yavaş.
    - çeken telefonu bile şu an ulaşılamıyor der,tekrar ararsınız çalar.
    - konuşurken ses gider.

Bıktım yeminle avea'dan.

2.katta ankara merkezde evimde konuşamıcaksam nerde konuşcam ? baz istasyonuda tam bizim eve bakıyor tepeden 1km felan uzaktan.ancak balkona çıkıp onu görürse ehh işte biraz. 3 tane hattı vodafone geçirdim 1-2 güne geçeriz.tecrübemi paylaşıcam ona geçince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih145306 -- 18 Eylül 2014; 0:50:47 >
  • Bende hattimi tasidim. 6 ay dayanabildim avea ya. Konusurken kopmalar, telefon acik ve sorunsuz oldugu halde arayanlarin ulasilamiyor anonsu dinlemesi hos seyler degil. Yeni evimizde de hic cekmeyince pes ettim. Kendilerinden kaynakli bir sorun olmasina ragmen tum direnisime ragmen taahhut cezasi da odemek zorunda kaldim.

Isinde gucunde insanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tasarruf yerine zarar edersiniz her sekilde.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.