Şimdi Ara

Avea Neden Çekmez İşte Cevabı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
80.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyazik ki avea musteri topluyor cok iyi fiyatlarla ama baz istasyonlari yetersiz kaliyor,birini arayipta 3 defa dit dit dit sesi duyuyorsaniz baz istasyonunda asiri yogunluk var demektir bu da suan en cok avea da olmakta,ama fiyat olarak bunlar goze alinir mi,bence sartlar dahilinde alinir.Ankara asti tarafinda bile bu sorunu yasadim,congresium tarafinda da vardi,sorun yasayan arkadaslarimin 0555 757 97 47 ucretsiz avea teknik destek hattini arayip ariza kaydi actirmalarini oneriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Istanbuldan ciktim yaklasik 8 saattir yoldayim hatta su an iki dagin arasindayim. en ufak bi kesinti dahi olmadi. siz cekmiyo dio burda tartisa durun. ;)

Avea baz istasyonun yanındayım çekmiyor. Sana kıyak geçmişler.
  • 3 avea hattımızı vodafone geçirdim.uzun süreden beri telefonunum her yerde full çektiğini görünce mutlu oldum.avea full çekmediği zamanlar,mesela 6 diş yerine 2 3 4 diş çektiğinde bağlantı hatası veriyor,veya konuşurken birden ses gidiyordu.ama vodafon tek diş çektiği an bile kalitesini belli ediyor.

Telefon eski olduğu için internet kıyaslaması yapmıyacağım.ama çekme konusunda çok başarılı. rahat rahat konuştum kapalı mekanlarda bile :) aveaya boşuna para vermişim yıllardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih145306 -- 20 Eylül 2014; 1:58:45 >
  • 13 yildir avea kullaniyorum. Hic cekim problemi yaşamadım.

Not:isim geregi bircok yeri geziyorum.

• çekmediği yerde çekmiyor arkadaş. kendim avea kullanıyordum. hanımın vodafone taahhüdü bitince avea'ya geçtik. işyerinin kapısına kadar zar zor çekiyor içeri girince koca tesiste resmen sinyal yok. meğer orada çalışanların hepsi bu nedenle ya türkcell ya vodafone kullanıyormuş. keleğe geldik. şimdi ilk ay sonuna doğru tekrar vodafone'a geri döneceğiz mecburen. ilk faturayı da avea'ya taahhütsüz ödeyip kurtulmuş olacağız. avea'ya sinyal sorunu bildirdim. 2 gün sonra bölgesel olarak kesintiler olabilir önümüzdeki yatırım planlarında dikkate alacağız gibi basma kalıp bir yanıt verdiler. bu arada hanımdan yediğim bi ton fırça da cabası. ne güzel vodafone'da sorunsuz kullanıyordum bu avea'yı çıkardın başıma fırçalarını hergün düzenli olarak yiyorum. teşekkürler avea!!!....

• Arkadaşlar avea gerçekten çekmiyo.Turkcellden hattımı taşicaktım izmirden annemler beni arıyo (edirnedeyim ben) onlar avea kullanıyo ses gidip geliyo ve cızırtılı. Turkcell den arıyolar ayna gibi yayın derler ya aynen onun gibi. Her ay 40 tl bayılıyorum ama değiyo açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea kullanıyordum malesef işyerinde artık çekmiyor çünkü şikayet üzerine baz istasyonunu kaldırdılar turkcelle geçtik mecburen oda affetmiyor öpüyor...

• Bende 2 hafta once turkcellden avea'ya gecis yaptim. Turkcellde 1gb icin 19tl ve 100 dakika icin +5tl daha oderken. Aveada 500dk+5000sms+2gb 23tl oduyorum. Bahcesehirde oturuyorum cekmeme gibi bir problem yasamadim. Hiz testlerinde tukcelle fark atiyor. Ama cekmiyor diyen arkadaslarada yalan soyluyorsunuz diyecek degilim. Yasadiginiz bolgede avea sorunsuz calisiyorsa turkcelle ekstra para vermek mantiksiz
  • Bir ilçede yaşıyorum Turkcell'in 20 civarı, Vodafone'un 20-30 civarı baz istasyonu (3 gün önce yeni bir tane daha kurdular) yıllardır aktif ama Avea'nın sadece 8 adet baz istasyonu var. Hiç abartmıyorum elit kesimin oturduğu sitelerin bir kısmında (hepsi aynı yerde değil) binanın 4. katında dahi çekmiyor. 3G de koşullar aynı olabilir ama telefon çekmediği zaman 2G ye geçer ve 3G nin çekmediği yerde 2G nin çekmesi lazım Avea 1800 MHz olduğu için buradan da bir darbe alıyor tabi.
  • Hangi ilce burasi acaba

• Bu istanbulda çekmediği yer görmedim diyenler evden çıkmıyor sanırım benim günde en az 1 kere telefon görüşmem kesiliyor hele geçen edirneye giderken resmen deli oldum 5,6 kere kesildi en sonda yolda bi yerde durduk öle konuştuk. Beni ikna edecek bi vodafone kampanyası filan olursa hiç beklemicem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Hangi ilce burasi acaba

Bandırma
  • Konu gerçekten bilgilendirici.

• quote:

Orijinalden alıntı: larenuf

Bu istanbulda çekmediği yer görmedim diyenler evden çıkmıyor sanırım benim günde en az 1 kere telefon görüşmem kesiliyor hele geçen edirneye giderken resmen deli oldum 5,6 kere kesildi en sonda yolda bi yerde durduk öle konuştuk. Beni ikna edecek bi vodafone kampanyası filan olursa hiç beklemicem...

3g niz aciksa eger şehirlerarasi yolda avea 3g cok kotu ancak 2g ye cevirdiginizde her zaman full cekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    avea da telefon açıkken ulaşamama sorunu başına geldi mi hocam? Yanlış hatırlamıyorsam turkcell den geçiş yapmıştın bir kaç yıl önce avea ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyroy

Bende 2 hafta once turkcellden avea'ya gecis yaptim. Turkcellde 1gb icin 19tl ve 100 dakika icin +5tl daha oderken. Aveada 500dk+5000sms+2gb 23tl oduyorum. Bahcesehirde oturuyorum cekmeme gibi bir problem yasamadim. Hiz testlerinde tukcelle fark atiyor. Ama cekmiyor diyen arkadaslarada yalan soyluyorsunuz diyecek degilim. Yasadiginiz bolgede avea sorunsuz calisiyorsa turkcelle ekstra para vermek mantiksiz

23 tl lik olan hangi kampanya hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

quote:

Bende 2 hafta once turkcellden avea'ya gecis yaptim. Turkcellde 1gb icin 19tl ve 100 dakika icin +5tl daha oderken. Aveada 500dk+5000sms+2gb 23tl oduyorum. Bahcesehirde oturuyorum cekmeme gibi bir problem yasamadim. Hiz testlerinde tukcelle fark atiyor. Ama cekmiyor diyen arkadaslarada yalan soyluyorsunuz diyecek degilim. Yasadiginiz bolgede avea sorunsuz calisiyorsa turkcelle ekstra para vermek mantiksiz

Woops kampanyasi hocam. 25 Yas ve alti olman lazim ama benim gibi baskasinin 25 yas alti tc kimlik nosu ilede kayit olabilirsin woops'a. Eski musterilerede 2tl farkla 25tl. ( Eski musterilerede bu kampanyalari sunmasi beni avea'ya ceken birsey oldu. Cunki turkcellde eski musteriysen kampanyalardan yararlanamiyorsun hic etik degil. )

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/woops-firsata-bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

quote:

Woops kampanyasi hocam. 25 Yas ve alti olman lazim ama benim gibi baskasinin 25 yas alti tc kimlik nosu ilede kayit olabilirsin woops'a. Eski musterilerede 2tl farkla 25tl. ( Eski musterilerede bu kampanyalari sunmasi beni avea'ya ceken birsey oldu. Cunki turkcellde eski musteriysen kampanyalardan yararlanamiyorsun hic etik degil. )

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/woops-firsata-bak

sağol hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

avea da telefon açıkken ulaşamama sorunu başına geldi mi hocam? Yanlış hatırlamıyorsam turkcell den geçiş yapmıştın bir kaç yıl önce avea ya?

Geldigini hatirliyorum ama cok eskiden. Şu vakitlerde hic basima gelmedi. Turkcell den gecis yaptim ancak turkcell de de oluyordu bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2g aciyorum cok yavas cekim sinyal cubugu 3 de 3g aciyorum full biri acilklayabilirmi sarj bakimindan 2g kullanmak istiyorum ama yavas

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.