Şimdi Ara

Avea Neden Çekmez İşte Cevabı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
80.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolda cekmiyor (dakikalik sürekli degil)afyon izmir arasi ayda bir gidiyorum sıkıntı okulda sıranin altinda cekmemesi ama sıranin ustunde cekmesi ayri bir sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de en az 3 mevkide ölü bölgeler var aveanın. Oldukça da merkezi mevkiler buraları. Biri Karataş civarı hatta
  • yıl 2015 kasım ayı ve AVEA HALA ÇEKMİYOR
  • Onuncu Köyü Arıyorum kullanıcısına yanıt
    Neden çekmez soyleyeyim mi?
    Altyapı yok. Bunun kardeşleri TTNET ve TT'nin de hizmetleri berbat.
    Tamam Avea 1800 diğerleri 900 mhz kullanıyor. 1800 MHz' nin menzili daha kısa, daha fazla baz istasyonu dikmesi gerekir dediniz. Tamam buraya kadar.
    3G ye geçince frekanslar 2100 MHz'e eşitlendi. Ama Avea yine çekmiyor.
    Buraksınlar artık bu frekans ayaklarını, altyapıya baksınlar. Ya da bu işi beceremiyoruz deyip işi başka birine devredip çekilsinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayi veren dudugu calar.yatirim yoksa sinyalde yok.3kurusa 5kofte olmaz .olursada Boyle olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AVEA TTnet ve Tivibu bitiyor artık Tek isim altında Turk Telekom olarak toplanacak. 4G ile inşallah durum düzelir ama baz istasyonu sayısı ve konumları itibari ile bazı yerlerde oldukça kötü çekiyor. Bir bime girdim apartmanın giriş katı, arka kısımlara gittiğimde avea 2G bile tamamen iptal duruma geldi, Turkcell 3G den düşüp 2G ye geçmişti. Ama bir kere de yeni kurulan AVM nin bodrum katı garajda AVEA full çekiyordu turkcell ve vodafone hiç çekmiyordu. İşin özeti bu cilenin tek nedeni yatırım. Ama şu yüzden avea iyi, fiyatları da ona göre kardeşim. Peki TTnete ne demeli ? SAğlayamadıkları internet alt yapısı için bizi suçlarlar düşük internet verirler 81 ilde fiber derler sadece ana caddeden geçer ama fiyatlar da bir o kadar kul hakkı yiyecek derecede kazık ve rezil derecede. AKN saçmalıkları da cabası.

Varsın avea her yerde full çekmesin, fiyat politikası hep böyle olsun da gerisi mühim değil.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Mağazalarda AVM vs. yerlerde kurumsal olarak Avea ile iş yapan firma varsa yansıtıcı vs. kuruyorlar. Çalıştığım mağaza grubu Tesco Kipa'ya satılmıştı, kurumsal telefonları Avea idi ve şirketin bir çok mağazasında çekmiyordu. Avea ekibi gelip ölçüm falan yapmıştı mağaza içinde belli yerlerede, uygun görülen mağazalara sinyal güçlendirici falan konuyordu.
  • Bir gün uyanacağız ve avea nın çok iyi çeker hale geldiğini göreceğiz.
    İşte o gün bir kıyamet alameti gerçekleşmiş olacak.

• Valla benim memleketteki köyde Avea'da Edge bile zorla çekiyordu,Trcell ve Vodafone 3G'yi görüp içimden az küfür edesim gelmedi değil.
    İnş.4 g ile işler düzelir.
  • AVEA Prime kullanıcısı olarak geçenlerde avea ile görüştüm. Ancak bana dedikleri şöyle; Bölgenize baz istasyonu kurulması gerekiyor ancak yatırım planlarımız arasında yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

AVEA Prime kullanıcısı olarak geçenlerde avea ile görüştüm. Ancak bana dedikleri şöyle; Bölgenize baz istasyonu kurulması gerekiyor ancak yatırım planlarımız arasında yok.

hocam hangi opertör iyi ise ona geçmen daha mantıklı olur.
  • 01.01.2017 de

1 yil taahhütlü 3-4 ayda taahutsuz kullandığım

Türk Telekom ( Avea) dan ayrıldım

Vodafone na geçtim.

İstanbul'da Avea yani Türk Telekom cekmiyorsa

Vayki diger illerin haline.

İş yerinin olduğu sitede , hep kapıya çıkıp konuşuyordum.

Kaç kez şikayet ettim ama baz istasyonu yatırım planında yok dediler. Konuşurken SEs karşıya gitmez.

10 dk konuş bir anda kesilir ,

Ama interneti kötü değildi , gayet güzel kullandim.

Yani kötülemek için demiyorum ama konusma konusunda çok cektirdi bana.

Vodafone a geçtim şebekeye bakiyom kar kis kıyamet dinlemiyor hep full. 5 sene daha önceden kullandım.

Birde red tarifesindeyim

Vodafone sabit+ hat sınırsız

Diger operatörlere 1000 dk

1000 sms

4 gb internet +(2 gb 6 ay hediye )

35 TL .

Bu kalite bu fiyat bulunmaz nimet benim için.

Ceksinde internet bile istemem.

• sidar2000 kullanıcısına yanıt
    "İstanbul'da Avea yani Türk Telekom cekmiyorsa
    Vayki diger illerin haline."

Burdur'da yaşıyorum çatır çatır çekiyor. 4.5G kullanıyorum vodafone çekmiyor TT çekiyor.
  • ne alaka
  • Bi sorun yok rahat rahat kullaniorum ben. 4.5g baya hizli ben cok memnunum. Turkcell gibi degil ama turkcelli de pek aratmio
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Ben de burdur dayim gayet iyi cekiyir ama 50 metre ileride 4g cekip bizim evde cekmemesi garibime gitti
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Anten yönü yada engel gibi durumlar etkiliyor. Şehir merkezinde iyi ancak biraz uzaklaşınca 3g ye düşüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone un mu 4G si daha iyi yoksa Türk Telekom un mu 4G si daha iyi

Vodafone kullanıyorum da tahhattut bitince Türk Telekom a gecmeyi planlıyorum pişman olurmuyum sizce
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    2018 yılındayız. TT Mobil (Avea) kocaeli merkez ilçede turkcell 2 g bağlantı kuramaz vodafone Edge bağlantısı kuramazken avea 4.5G bağlantı kuruyor. Cam gibi kesintisiz ses. İnternet hızlı ve akıcı.

• Turk telekom ses kalitesi turkcellden daha iyi bence

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.