Şimdi Ara

Avea Neden Çekmez İşte Cevabı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
80.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 senedir avea kullanıyorum, daha önce çok uzun seneler turkcell kullandıktan sonra bir sinir harbiyle avea ya geçtim,
    avea daki sorun 3g ve 2g geçişlerdeki sıkıntı ve bunu baz istasyonlarının azlığından dolayı cihaz çok sık geçiş yapıyor
    ve bu geçişlerde kesinti olduğundan o esnada arayana kapalı görünüyor yada konuşma esnasında hat kopuyor.

Son iki yada 3 senedir akıllı telefonların yoğun bir düzeyde hayatımıza girmesiyle 3g nin önemi oldukça arttı buda
    şebeke performansıyla direk ilişkili vodafone yada turkcell de buna benzer sıkıntı yaşayan varmı merak ediyorum.
  • SLM Bender due avea var esenlerin gobeginde cekmiyor evde kose kapmaca oynuyoruz ayni sekilde vodafonda esenlerde cekmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkilic

SLM Bender due avea var esenlerin gobeginde cekmiyor evde kose kapmaca oynuyoruz ayni sekilde vodafonda esenlerde cekmiyo

Demek ki sorun Esenler'de :)

• İyi de bu nasıl Türkçe be kardeşler? Yemin ederim bazı mesajları 2-3 kez okudum da anladım. Biri geçen Lavabo da denedim demiş. 2 dakika düşün, düşün! Da bitişik, lavabo da özel isim değil, aslında onun adı tuvalet!!!!
  • Yeni eve taşındık avea hiç bir yerde çekmiyor evin sınırlarında. Nereye şikayet edebiliriz bu olayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Yeni eve taşındık avea hiç bir yerde çekmiyor evin sınırlarında. Nereye şikayet edebiliriz bu olayı?

Şikayet etsenizde bir şey degişmiyor benimde baş~mda vardı turkcell aldım sonra ceken yerde tekrar aveyaya geçtim sonucta hem ucuz hem avantajlı internet konusunda..

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanas

2 senedir avea kullanıyorum, daha önce çok uzun seneler turkcell kullandıktan sonra bir sinir harbiyle avea ya geçtim,
    avea daki sorun 3g ve 2g geçişlerdeki sıkıntı ve bunu baz istasyonlarının azlığından dolayı cihaz çok sık geçiş yapıyor
    ve bu geçişlerde kesinti olduğundan o esnada arayana kapalı görünüyor yada konuşma esnasında hat kopuyor.

Son iki yada 3 senedir akıllı telefonların yoğun bir düzeyde hayatımıza girmesiyle 3g nin önemi oldukça arttı buda
    şebeke performansıyla direk ilişkili vodafone yada turkcell de buna benzer sıkıntı yaşayan varmı merak ediyorum.

Var 6 ay kadar önce bir telefonda iki hat kullaniyim sevdasına 3gsi iyi olan bir turkcell aldım ama aldığıma haliyle pişman oldum ilk başta 3g çekmedi sonra dedim tv hizmeti alalım lazım oluyor uzun yolda oda sinifta kaldı hatta sırnırlı olan tv hizmeti zırp pırt yayın dondu ama parasını aldılar ama aveda ne sesde nede cekimde sorun yaşamadıgım için en sonunda tam 2fatura ödiyerek turkcell kapattım kısaca avea bence hem hesaplı tamam bazen 3gde sikinti var ama açıkcası ben bir kere olsun 3g den 2gye gecerken hattım kapanmadı yada arayan ulaşma problemi yaşamadı tamam cekim gücü iyi degil ama kusura bakmayın internetide bu kadar hesaplı hemde sınırsız veren yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEvilErol -- 16 Mayıs 2015; 16:23:06 >

• bugüne kadar çekme sorunu yaşamadım
  • E devlette baktım adreste baz istasyonu çekim kuvveti belirlenen değerin çok altında gözüküyor. BTK ya şikayet yazdim. Avea aradı hemen. Çalışmalar sürecek denildi. Öğleden sonra ekip gelip evde seviye ölçtü. Tespit edilen değer aşırı düşük denildi. Pazartesi günü sizinle irtibata geçilecek en geç çarşamba günü yedek baz istasyonu kurulacakmis ilerde tepeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    btk ya şikayet etmek iyi fikirmiş hocam bazen bizde de kopma oluyordu ben kendi çağrı merkezlerini arıyordum aklımda bulunsun bundan sonra

• Elazığ hava limanı bölgesi avea şebekesi bulunamiyor . Şehir merkezinde çok düşük sinyal var binalarin eksi bir de sinyal yok doğuya gelirseniz turkcell kullanmalı .

• Ankara Sincan da avea Zülmü var yıllardır düzelmedi sinyal çok oynak bi çıkıyo bi iniyor bahçe katı evde oturuyorum genelde telim çekmiyor arada mesaj geliyor şu kişi sizi aradı die yıldım vodafone geçiyorum. Bi daha da avea ya geçmem

• Yıl 2015 avea hala çekmiyor. Diyarbakır merkezde salonda çekmeye çalışır, yatak odasında çekmez. Konuyu takip edeceğim Allah ömür verirse... yıl 2080 avea çekmiyor dense şaşırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

E devlette baktım adreste baz istasyonu çekim kuvveti belirlenen değerin çok altında gözüküyor. BTK ya şikayet yazdim. Avea aradı hemen. Çalışmalar sürecek denildi. Öğleden sonra ekip gelip evde seviye ölçtü. Tespit edilen değer aşırı düşük denildi. Pazartesi günü sizinle irtibata geçilecek en geç çarşamba günü yedek baz istasyonu kurulacakmis ilerde tepeye

O kadar şikayet ettim hiç gelen olmadı Avea adan ama Türkcell den geldiler handover handover diye ses çıkarıyordu sistem
    Hemen aradı bölgeyi baz istasyonuna uzaktan mudale ettiler anten yönünü aşağıya doğru indirmişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: erpinik

Elazığ hava limanı bölgesi avea şebekesi bulunamiyor . Şehir merkezinde çok düşük sinyal var binalarin eksi bir de sinyal yok doğuya gelirseniz turkcell kullanmalı .

elaziz...

• Ögrenciyim turkcell biraz tuzlu gelio aveaya gecicektim taki bizim 2. Kattaki sınıfta turkcell haric her operatorlu internetin cekmesi icin sinifta dort donerken ben yerimde rahat rahat internete girebiliorum ve bu olaydan sonra vezgectim
    Not okukum istanbulun buyuk semtlerinden

• Aveanın çekiminin zayıf olmasının sebebi 1800 MHz olması idi. Fakat 3G ye geçince bütün operatörler doğal olarak 2100 MHz oldu. Frekans farkının, 3G de bir esprisi kalmadı.
    Fakat aveanın altyapısı zayıf, yetmiyor. Yatırım da yapmıyorr. Bir de falan cell filan cell bir suru firmaya altapısını kullandırıyor. Ayranı yok içmeye atla gide s**maya, anlayacağınız.

Bir işe girdiğimde ilk işim aveadan kurtulmak olacak bu nedenle.

• Uzun zamandır avea kullanıyorum.3-4 aylık bir turkcel maceram oldu.bunu da turkcell aveada kullandığım tarifenin aynısına indirim uyguladığı için yapmıştım.ancak fazla dayanamadım.turkcell çekimi evde berbattı.şikayet iletmeme rağmen sonuç değişmeyince tekrar aveaya döndüm ve aveada hiçbir sıkıntı yaşamadım.esasında turkcell ve vodafone daha güçlü altyapıya sahip olabilirler ama yine de telefonun çok sık kullanılacağı yerde çevredeki insanlardan fikir alınmalı.en kaliteli operatörün de zayıf kaldığı bölgeler olabiliyor.

• Ben aveaya 1 sene once gectim int paketlerden dolayi. suan da 2 gb olan paketi kullaniyorum 25 tl. cekim hakkinda konusmak gerekirse ise, istanbulda oturanlar icin avea bence en basarili operatordur. Hem ucuz paketler hem iyi cekim. Fakat buyuk bir sehirde yasamayanlar icin avea tam bir kabus. Haziran da Erzincan(cayirli) ya tatile gittim cogu zaman Edge(2g) bazende cekmiyordu. Turkcell de ise full 3g idi,hic 2g olmadi. Sonuc olarak Aveanin kendini birazdaha gelistirmesi lazim bence

• Uzun yıllar Avea kullandım. Sonra iş yerimdeki çekim sorunu nedeniyle Vodafone'a geçtim. Avea'nın zor çektiği bölgede Vodafone 3G çekiyordu. Ardından iş yerimi değiştirdim. Bu defa da Vodafone sorun çıkardı, hem iş yerimde hem de evimde 3G çok sıkıntılıydı.

Özel olarak değil, genel olarak kıyaslarsam ben çekim olarak Avea'yı Vodafone'dan daha başarılı buldum. Ama birbirlerine karşı da bariz bir üstünlük görmedim. (İki hattımdan birisi hep Avea olmuştur)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.