Şimdi Ara

Avea Neden Çekmez İşte Cevabı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
80.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: savage74

bide yatak odasında full çekiyo, banyoda hiç çekmiyo, salonda 2g çekiyo :))

Banyo yaparkende konuşmayıver.
  • sindirgi S kullanıcısına yanıt
    LTE Advanced Teknolojisinde 800, 1800 ve 2600 MHz birleştirilerek kullanılacak yani 3 operatörde bu frekansları kullanacak. AVEA onu VODAFONE bunu kullanacak diye bir şey söz konusu değil. 3 frekansın aynı anda kullanımıyla bant genişliği arttırılarak LTE-A kullanılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 1 Ocak 2014; 22:12:42 >
  • ben hattımı 2 hafta önce turkcell den avea ya geçtim turkcell müşteri hizmetleri bırakmamam adına aradılar ve bir temsilci bana dediki 2014 temmuz dan sonra LTE-A ya geçeceğiz demişti o zaman bu sene lte ye geçiş yapılacak anladığım kadarıyla.
    Benim tahminime göre karasal analog TV yayınları sona erene kadar 4G ye geçmeyeceğiz yani 2015 e kadar geçemeyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü 4G de kullanılacak 800 MHz frekansında şuan analog TV yayınları var. 2015 ten önce gelirse de 800 MHz i kullanmayıp 1800 ve 2600 MHz frekansını kullanabilirler, bu durumda kapsama konusunda biraz problem olur.
  • Teşekkürler 800 MHz den gelirse süper olacak 1800 de pek sorun teşkil etmez ama benim cihaz zaten 2600 ü desteklemiyor.Bekleyip göreceğiz o zaman.
    Zaten LTE-A yı kullanan mobil cihazlar piyasaya yeni çıktı. LTE-A olmayanlar 3 frekanstan birini kullandığında LTE şeklinde çalışacağından sıkıntı yaratmaz, sadece en yüksek hızı alamazsınız. İnternet tarifelerini de düşününce günümüze göre hiç önemi yok desek yeridir.
  • hız derken 100 mbs alıyorsa birisi ben 50 gibi alacağım hızda tam kapesite alamamak adına.
  • Yaklasık bır yıldır Avea kullanıyorum , gıttıgım sehır mrkezlerı ve ılcelerde hıc cekmeme problemı yasamamıstım . Koyde de sureklı cekıyordu hatta full cekıyordu , bırkac gundur hava bıraz fırtınalıydı ve cekmemeye basladı , evın bı odasında 2 dıs cekıyo , dıer odalarda hıc cekmıyo. Aradım musterı hızmetlerını adres ısım falan aldılar , bırkac gune teknık ekıp gelıp bakacak dedı musterı temsılcısı ama onun lafıyla da bekleyemıyorum zıraz tel cekmeyınce cok muskul duruma dusuyomus ınsan bunu sımdı anlıyorum . Teknolojıye nede cok baglanmısız megerse , tel cekmeyınce dunya ıle baglantı kopuyor resmen . Bu sorunun cozumunu gerceklestırmek veya cozumunu onlar saglar dıyorsanız hızlandırmak ıcın bır yol varmı arkadaslar. Hakıkaten 4 gune bu sorunumuz cozulur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun donus yapıldı , dedıler kı “ Yaptıgımız ıncelmeye gore bulundugunuz bolgeye yenı baz ıstasyonu kurulması lazım , bu yılkı planımıza gore de oraya baz ıstasyonu yapılması soz konusu degıl , bız gene de ıstgınızı ytkılı mercılere ılrttık , falan fılan fesmekan , basınızın caresıne bakın gıbı bıseylr “ sımdı arkadaslar , adamlara dıyorum kı mvcut baz ıstasyonuyla full cekıyodu zaten 4 gundur cekmıyo , belkı bı arıza vardır yenı verıcıye ıhtıyac yoktu dıyorum , adam standart cumlyı tekrar okuyor . Sımdı seneye yenı baz ıstasyon yapma ıhtımallerını -kı bana hıc de yapacaklar gıbı gelmedı- mı bkleyelım , yoksa bu sorunu baska turku cozebılır mıyız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vahapcemil

Bugun donus yapıldı , dedıler kı “ Yaptıgımız ıncelmeye gore bulundugunuz bolgeye yenı baz ıstasyonu kurulması lazım , bu yılkı planımıza gore de oraya baz ıstasyonu yapılması soz konusu degıl , bız gene de ıstgınızı ytkılı mercılere ılrttık , falan fılan fesmekan , basınızın caresıne bakın gıbı bıseylr “ sımdı arkadaslar , adamlara dıyorum kı mvcut baz ıstasyonuyla full cekıyodu zaten 4 gundur cekmıyo , belkı bı arıza vardır yenı verıcıye ıhtıyac yoktu dıyorum , adam standart cumlyı tekrar okuyor . Sımdı seneye yenı baz ıstasyon yapma ıhtımallerını -kı bana hıc de yapacaklar gıbı gelmedı- mı bkleyelım , yoksa bu sorunu baska turku cozebılır mıyız ?

sorun anca numara taşımayla çözülcek gibi görünüyor hocam

• batuhan__41 kullanıcısına yanıt
    Hocam esasen haklısınız , numara tasımak sorun deıl de dıer operatorlerde fahıs fıyatlar uyguluyolar , koyde rahat edecem bır ay ama sehıre ınınce bu sefer de kontor bıter dıye arayamıcam bnım ıcın deısen bısey olmayacak . Numara tasımaktansa bı ay cam dıplerınde surunmek daha ıyı , tekrar aradım bu sefer daha ılgılıler sankı , gene bakacaklarmıs hergun mesaj atıp duruyolar sorununuzla ılgılenıyoruz dıye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahapcemil -- 29 Ocak 2014; 18:43:01 >
  • quote:

Hocam esasen haklısınız , numara tasımak sorun deıl de dıer operatorlerde fahıs fıyatlar uyguluyolar , koyde rahat edecem bır ay ama sehıre ınınce bu sefer de kontor bıter dıye arayamıcam bnım ıcın deısen bısey olmayacak . Numara tasımaktansa bı ay cam dıplerınde surunmek daha ıyı , tekrar aradım bu sefer daha ılgılıler sankı , gene bakacaklarmıs hergun mesaj atıp duruyolar sorununuzla ılgılenıyoruz dıye.

aveanın ilgili olmasında hemfikiriz hocam.ben avea da kullandım vodafonedan önce ve kesinlikle gerek 3gdeki şarj sorunu gerekse müşteri hizmetleriyle vodafone tam bir skandal.yakın tarihte tekrar aveaya dönüş yapıcam gibi gözüküyor.pttcell 14'lük tarifeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan__41 -- 29 Ocak 2014; 22:54:55 >
  • bende vodafone dan avea ya donus yapacagim kotu ses kalitesi su gibi giden sarj yuzunden geri donus yapacagim

• batuhan__41 kullanıcısına yanıt
    Cekımle ılgılı sorun yasamayacagın bır yerdeysen bende kesınlıkle onerırım , nye ıhtıyacın oldugunu bılmıyorum ama dusunursen yenı 23 lıralık tarıfe on numara , 500 dakıka 5000 sms ve 2 gb ınternet , bunun yanında svgılısı olanlar bıse taraftar hattı acıp her 20 lıraya grup ıcı 2000 dakıka kazanacaklarını dusunurlerse hıc kacırılmayacak kadar hesaplı , bu tarıfeler sayesınde konusmak da ınternete gırmekde luks olmaktan cıktı

• quote:

Cekımle ılgılı sorun yasamayacagın bır yerdeysen bende kesınlıkle onerırım , nye ıhtıyacın oldugunu bılmıyorum ama dusunursen yenı 23 lıralık tarıfe on numara , 500 dakıka 5000 sms ve 2 gb ınternet , bunun yanında svgılısı olanlar bıse taraftar hattı acıp her 20 lıraya grup ıcı 2000 dakıka kazanacaklarını dusunurlerse hıc kacırılmayacak kadar hesaplı , bu tarıfeler sayesınde konusmak da ınternete gırmekde luks olmaktan cıktı

sevgilisi olanlar aslında pttcell 14lük tarifeyle de işlerini görebilir.neticede tarife içi 3500dk veriliyor üstelik yanında heryöne 200dk + 250sms + 250mb sınırsız net 14tl'ye bence daha mantıklı geldi yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan__41 -- 30 Ocak 2014; 15:34:34 >
  • quote:

hocam taraftar hatları alamıyor diye biliyorum ben. sitede mobil ogrenci tarifesi yada kral tarifede olmak sartı aranıyor. biraz detaylı açıklar mısın?
  • ckm kullanıcısına yanıt
    şu şarj sorununu bi düzeltemediler. ah Vodafone.
  • havanın kralı pegasussa, hattın kralıda avea ama çektiği yerlerde:)
  • Dün öğleden sonra internet üzerinden şebeke problemi için şikayette bulunmuştum. sabah 08:20'de aradılar, şaşırdım. Adres teyidi yaptıktan sonra teknik birime aktarıyorum dedi. Öğlen teknik birim aradı adres teyidi yaptı tekar. 1-2 saat sonra tekrar aradılar, "Haklısınız, bölgenizde şebeke problemi var. Gerekli izinler alınınca baz istasyonu kuracağız " dediler. AŞşırdım doğrusu. Gerçi aynı şikayeti 2011 sonunda da yapmıştım ve baz isytasyonu kuracağız demişlerdi ama 3-4 ay değişiklik olmayınca Vodafone a geçmiştim. 2013 Mayıs ta internet için tekrar Avea ya geçtim ancak şirkette 3G yi kullanamıyorum :) Bu arada bölge Balmumcu Mahallesi, Beşiktaş, İstanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

hocam taraftar hatları alamıyor diye biliyorum ben. sitede mobil ogrenci tarifesi yada kral tarifede olmak sartı aranıyor. biraz detaylı açıklar mısın?

taraftar hatları 23lük olan paketten alamıyorsa pttcell`e taşımakla iyi yaptım.ama alabiliyorsa şuan içime bi kurt düşmedi değil.bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.