Şimdi Ara

avea'nın 3G paket BECERİKSİZLİĞİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 Ağustos 2009 da avea nın 3G hoşgeldin paketine abone oldum sadece 100 MB internetini kullanmak için.
    O ay hiç sorunsuz ,problemsiz kullandım, ay bitti 3 eylül 2009 de paket yenilendi ,birkaç gün sonra kontörlerimin internete girdiğimde azaldığını farkettim hemen avea 500 müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim ilk önce avea ya wap üzerinden bağlanmışsınızdır o yüzden kontörlerinizin düşmesi normaldir dedi çok bilgili hanımefendi. ben de telefonumda wap ayarları yok sadece gprs ayarları var wap tan bağlanmam mümkün değil dedim.
    Daha sonra 100 MB kotanız bitmiş dedi. Ben bunun 3 günde mümkün olamayacağını söyledim hatta şu anda avea online işlem merkezinden kotamı ne kadar harcadığımı görebiliyorum 100 MB değil 5 MB bile kullanmamışım dedim, sözün kısası yaklaşık 40 dakika konuştuktan sonra hanımefendiyi ikna edebildim bana bir dosya açtı kayıt oluşturdu arkadaşlar ilgilenecek dedi.
    Hemen ertesi akşam mesaj geldi (9 Eylül 2009) Sorununuz giderildi diye gerrçekten kontörler geri geldi ve 3G hoşgeldin paket aboneliği de 9 eylül de sıfırdan başladı ve o ay sorunsuz bağlandım.
    9 Ekimde paket bir daha yenilendi otomatik olarak 40 kontör karşılığı 11 ekimde farkettimki internete girdiğimde yine kontörler gidiyor yine aradım 500 ü bu sefer tecrübeliyiz ya durumu izah ettim , bi inceledi "sizin hoşgeldin abonelği aktif değil" dedi çok bilmiş beyefendi ben bu online işlem merkezinden aktif olduğunu görebiliyorum dedim burada görünmüyor dedi peki 9 ekim tarihinde 40 kontör nereye gitmiş dedim bir an durdu sonra " ben kontör düşüşüyle ilgili sizi başka bir arkadaşa aktaracağım" dedi aktardı durumu ona da izah ettim o da bulamadı nereye gittiğini kontörlerin sonra o da başka bir arkadaşına aktardı ona da izah ettim durumu en sonunda benim hoşgeldin paket abonelğimi görebildiler, düşen kontörler geri gelecek dendi ,gerçekten 7 kontör düşmüştü geri yüklendi.
    Daha sonra internete girdiğimde problemin çözülmediğini her internete girdiğimde kontörlerin yine gittiğini farkettim yine aradım 500 ü bu sefer çıkan hanımefendi hepsinden bilgili çıktı(!) kontörlerin düşüşü normal her internete girdiğinizde düşer ama daha sonra geri yüklenir (yersen ) . yemedik ama yemiş gibi yapalım dedik. ertesi gün 50 kontör falan vardı inadına kontörleri bitirmek için internete girdim 4 kontör kaldı geri de gelmedi kontörler (zaten beklemiyordumda). Akşam 500 ü birdaha aradım (500 ü aramak 3 kontör ,3 kontör daha gitti kaldı 1 kontör) Durumu izah ettim bu sefer tecrübeli olduğum için 20 dk da ikna edebildim hanımefendiyi dosya açtırmaya, fakat bugün ikinci gün hala bir ilgilenen olmadı telefonumda 1 kontör var sadece, akşama kadar bekleyip birdaha arayacağım 500 ü bakalım bu sefer ne olacak.

Arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın.

• Müşteri memnuniyeti sıfır
  • avea'hat ile kontör varken 1de faturalı hat ile internet bağlantısı gerçekleştirmeyeceksin
  • s i k a y e t v a r . c o m a yaz mecbur ilgilenirler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.