Merhaba Arkadaşlar ''Avea'nın Bilgilendirme Mesajları ve Avea Tarafından Gönderilen Diğer Firma Mesajları'' alımını kapattım ama hala geliyor var mı bilgisi olan selamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: F3mania
Merhaba Arkadaşlar ''Avea'nın Bilgilendirme Mesajları ve Avea Tarafından Gönderilen Diğer Firma Mesajları'' alımını kapattım ama hala geliyor var mı bilgisi olan selamlar...
online işlemlerden tekrar kapa tekrar aç
quote:
bu hizmeti kullanarak kapatsanız dahi, cep telefonu numaranızı paylaştığınız diğer mağaza ve kurumlardan sms almaya devam edersiniz.
Teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
bu hizmeti kullanarak kapatsanız dahi, cep telefonu numaranızı paylaştığınız diğer mağaza ve kurumlardan sms almaya devam edersiniz.
Bir düzeltme yapayım;
Eğer SMS ler farklı bir operatör üzerinden gönderilirse alabilir, Avea kurumsal sms altyapısı üzerinden gönderilecek olan mağaza mesajları engellenir, "Avea Tarafından Gönderilen Diğer Firma Mesajları'' seçeneği bu anlattığım kısmı kapsıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme