Şimdi Ara

Avea'nın Bilgilendirme Mesajları Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ''Avea'nın Bilgilendirme Mesajları ve Avea Tarafından Gönderilen Diğer Firma Mesajları'' alımını kapattım ama hala geliyor var mı bilgisi olan selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: F3mania

Merhaba Arkadaşlar
    ''Avea'nın Bilgilendirme Mesajları ve Avea Tarafından Gönderilen Diğer Firma Mesajları'' alımını kapattım ama hala geliyor var mı bilgisi olan selamlar...

online işlemlerden tekrar kapa tekrar aç
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar

bu hizmeti kullanarak kapatsanız dahi,
    cep telefonu numaranızı paylaştığınız diğer mağaza ve kurumlardan sms almaya devam edersiniz.
  • Teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Merhaba Arkadaşlar

bu hizmeti kullanarak kapatsanız dahi,
    cep telefonu numaranızı paylaştığınız diğer mağaza ve kurumlardan sms almaya devam edersiniz.

Bir düzeltme yapayım;

Eğer SMS ler farklı bir operatör üzerinden gönderilirse alabilir, Avea kurumsal sms altyapısı üzerinden gönderilecek olan mağaza mesajları engellenir, "Avea Tarafından Gönderilen Diğer Firma Mesajları'' seçeneği bu anlattığım kısmı kapsıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.