Şimdi Ara

avea numara değiştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon numaramı degıstırmem gerekıyordu bende 1,5 yıla yakın kullandıgım faturalı avea hattımın aveanın numara degıstırme servısını kullanarak numarasını degıstırdim. daha sonra dger opeeratörün kamu tarifesi cazip geldı oraya gecmek ıstedım. ancak talebım reddedıldı. red sebebi ise

"Numara taşıma işleminizin yapılabilmesi için diğer opratörde yeni aldığınız hattınızın 90 günlük süresinin dolması gerekmektedir. Belirtilen süre dolmadan işleminiz gerçekleştirilememektedir. "

Ama dediğim gıbı ben bu hattı 2008 yılında turkcelden aldım 2009 da avea ya gectım. kac yıllık attım sonucta. numarmı degıstırdım dıye yenı mı almıs oldum???

• Maalesef sen haksızsın arkadaşım, cünkü uygulama bu şekilde işliyor.
  • Malesef beklemek zorundasın. BTk nın uygulaması bu.
  • bu uygulama yeni mi çıkmış. turkcell de numara değiştirip 1 saat sonra taşıma yapmıştık bir sorun olmamıştı.

bu dediğim olay haziran ayının 10 u gibi falandı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

bu uygulama yeni mi çıkmış. turkcell de numara değiştirip 1 saat sonra taşıma yapmıştık bir sorun olmamıştı.

bu dediğim olay haziran ayının 10 u gibi falandı..

ben ağustos ayında Aveayı Turkcelle taşıdım, numara değiştirdim sonra da aynı gün yeni numarayı AVEA'ya taşıdım şuanda sorunsuz yani oluyor tabi sistem o zamandan sonra değişmediyse
  • quote:

tabi sistem o zamandan sonra değişmediyse

demek ki degısmıs yada ???
  • peki çok acil bişey sorucam.aveadan numara değiştirdiğimizde bizim eski numarayı arayanlar değiştirdiğimiz numaraya yönleniyomu bide bi yerde aveanın verdiği numaralar 2.el diolardı bunun doğruluk payı nedir.çok acil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • numara yönlendirme yok tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

numara yönlendirme yok tabiki.

peki verilen numara daha önce kullanılmış olabiliyormu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygs_LYs

quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

numara yönlendirme yok tabiki.

peki verilen numara daha önce kullanılmış olabiliyormu??

tabiki de olabiliyor hocama ama sanırım en az 2yıldır kullanılmamış yani 1yıldır kapalı hat veriyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.