Şimdi Ara

Avea Online İşlemler Ücretlimi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avea online a her girişimde "İşlemlerinizi avea online işlem merkezinden yaptığınız için teşekkür ederiz "" die mesaj geliyor
    Avea bu işi sevabına yapmaz gibime geliyor

Nedersiniz..

• online işlemlere giriş ücretsiz girildiği belli olsun diye yolluyor
  • online işlem merkezi ücretsiz ve daha zahmetsiz..
  • dünde son 6 ayki faturaları koymuşlar pdf olarak fatura bilgilerim ekranından alabiliyorsunuz ama e-fatura abonesi olmak gerekiyor
  • peki o mesajin gelmesini kapatma şansimiz var mi ?
  • online işlemlere bir türlü kayıt olamıyorum acaba neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

peki o mesajin gelmesini kapatma şansimiz var mi ?

yok.
    hattınız üzerinden bilginiz olmadan işlem yapıldığını fark etmenizi sağlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

yok.

hem iyi hem de kötü bişeymiş, peki konturlu hat için arama detayı gözüküyor mu acaba?
  • turkcell de var o dediğin sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

yok.

hem iyi hem de kötü bişeymiş, peki konturlu hat için arama detayı gözüküyor mu acaba?

ben baktım pek çok sefer gözükmüyor
  • kontörlü hatta arama detayı gözüküyor arkadaşlar bulamamışsınız.
    Yalnız kayıt 6 kontör gibi birşey ayrıca her ay bi o kadar üyelik ücreti ödüyorsunuz istediğiniz gibi detayları görebiliyorsunuz.
  • güvenlik için mesaj gönderiyo adamlar girildiğini anlayın diye kapatmak istiyosunuz ya avea daha ne yapsın senden habersiz yaa biri girerse şifrenle.
  • ben bu sitede yeniyim hazır online işlemler konusu açılmışken sizlere birşey sormak istiyorum. Aveanın sitesinde MMSlerimize bakabiliyormuyuz? Bakabiliyorsak o nasıl oluyor bilen varsa söylerse çok sevinirim, benim telefonda sorun var çünkü anca internetten bakabilirim MMSlerime. şimdiden herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simasher

kontörlü hatta arama detayı gözüküyor arkadaşlar bulamamışsınız.
    Yalnız kayıt 6 kontör gibi birşey ayrıca her ay bi o kadar üyelik ücreti ödüyorsunuz istediğiniz gibi detayları görebiliyorsunuz.

faturasız hat detay servisine kayıt 6 kontör, aylık ücret 3 kontördür, yalnız sadece son 2 aylık görüşme detayını alabilirsin, yani mesela bu gün ayın 8 i en fazla 8 aralık 2009 a kadar geri gidebilirsin
  • Konuyu canlandırdım ama bu servis için hala ücret alınıyor mu? Bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Konuyu canlandırdım ama bu servis için hala ücret alınıyor mu? Bilgisi olan?

ben çoksık kullanıyorum tamamen ücretsiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Konuyu canlandırdım ama bu servis için hala ücret alınıyor mu? Bilgisi olan?

ben çoksık kullanıyorum tamamen ücretsiz...

Cevap için teşekkürler. Diğer operatörlerde ücretsiz ama avea da durum nedir bilmiyordum.
  • faturasız hat detayları görüntüleme ücretsizdir
    online işlemlere girmekte ücretsizdir
    Mesajıda hattınızla ilgili işlemler bölümünden kapatabiliyorsunuz Güvenlik seçeneklerim altındaydı sanırım
  • bildigin bedava sık sık kullanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.