Bildirim
Avea paket
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece faruralıda sınırsiz var,o da 14 tl,
8 tl lik ses paketi de yok biliyorum,
20 tl ye Seç 500 paketi alırsanız,14 tl ye sınırsız internet ekleyince 35 tl yi bulur
Daha uygun paket yok diye biliyorum.
Pttcell,bimcell daha iyi olur sizin için
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
Sadece faruralıda sınırsiz var,o da 14 tl,
8 tl lik ses paketi de yok biliyorum,
20 tl ye Seç 500 paketi alırsanız,14 tl ye sınırsız internet ekleyince 35 tl yi bulur
Daha uygun paket yok diye biliyorum.
Pttcell,bimcell daha iyi olur sizin için
20 TL.'lik seç 500'ün yanında 14 TL.'lik sınırsız internet satın alınamıyor malesef
önceden oluyordu, ancak eski seç500 değişti ve yenisinde ise 33 TL.'lik seç 500+1GB internet yanına alınabiliyor 14 TL.'lik sınırsız internet
onun fiyatı da 33+14=47 TL oluyor...........
+
avea faturalıda 22 TL.'lik sınırsız internet paketi de var, arkadaş ondan bahsetmiş sanırım...........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 3 Kasım 2013; 0:40:14 > -
faturalı mısın, faturasız mısın, hangi tarifeyi kullanıyorsun yazmamışsın
ayrıca ihtiyaçların neler yazsaydın daha iyi olurdu
sadece sınırsız internet için 22 TL. biraz pahalı, başka tarifeler içinde daha uygun birşeyler bulabilirsin.....
PTTcellde 24 TL.'ye 500 dakika + 250 sms + 250 mb sınırsız internet var
200 dakika yeter diyorsan 200 dakika + 250 sms + 250 mb sınırsız internet 14 TL. + 9 TL.'ye ek olarak 1 GB internet satın alabilirsin ( toplamda 1.25 GB sınırsız internetin olur )
+
taahhütlü 39 TL'ye 600 dakika + 4 GB kota aşımsız internet + 1000 SMS var ( numara taşıma veya sıfır hat fiyatı ) -
Evet,malesef öyleymiş,
Yeni seç paketlerinde "internet ekle" olarak değişmiş
Dediğiniz gibi daha pahalıya geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: gaggag
faturalı mısın, faturasız mısın, hangi tarifeyi kullanıyorsun yazmamışsın
ayrıca ihtiyaçların neler yazsaydın daha iyi olurdu
sadece sınırsız internet için 22 TL. biraz pahalı, başka tarifeler içinde daha uygun birşeyler bulabilirsin.....
PTTcellde 24 TL.'ye 500 dakika + 250 sms + 250 mb sınırsız internet var
200 dakika yeter diyorsan 200 dakika + 250 sms + 250 mb sınırsız internet 14 TL. + 9 TL.'ye ek olarak 1 GB internet satın alabilirsin ( toplamda 1.25 GB sınırsız internetin olur )
+
taahhütlü 39 TL'ye 600 dakika + 4 GB kota aşımsız internet + 1000 SMS var ( numara taşıma veya sıfır hat fiyatı )
öğrenci tarifesindeyim. Benim aradığım dk sms mb bir arada olsun. super 3 lü falan var ama 1 gb net android telefonda yetmiyor. Bu yüzden alternatif arıyorum.
-
Faturasızda süper 3lüden daha iyisini bulamazsın
Faturalıya geçip yukarıda yazdıklarımdan birini seçmen lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X