Arkadaşlar Avea FenerCell almayı düşünüyorum. Almadan önce kafamdaki soru işaretlerini kaldırmak için bu konuyu açıyorum. Başlıca bikaç sorum olacak.
1-Bende Şuan Vodafone Faturasız Hat var. Şimdi bu numaramı taşımak istesem bu işlemin bana maddi olarak ne külfeti olacak ? Ya da olacak mı ? Olacaksa da nerelere ne kadar para gidiyor ?
2-Direkt yeni bi hat alsam ne kadar para gider ?
3-1907 dk. bedava olayından yararlanmak için ne kadar para veririm ve 5000 sms olayından yararlanabiliyor muyum bunu da öğrenmek istiyorum.
Ayrıca avantajlarından da bahsedirseniz çok sevinirim. Biraz çok soru sordum ama forum bu paylaştıkça çoğalıyoruz :D
1. Hicbir ucret ödemiyorsun.
2. 100kontörlu hatlar saniyorum 27tl.
3. 20tl yüklersin bedava 1907 dk fenercell icı hediye konusma dakikası gelir. Eğer numara tasıyıp fenercelle gecersen bu 1907dakikanın yanı sıra 6ay boyunca da her 20tl yüklemeye 100dk her yöne konuşma suresı kazanırsın. Bunlar icin 20tl yuklemenden herhangı bir tl bakiyesi düşmez. Ayrıca 500sms heryone,5000sms aveaici sms paketlerinden de yararlanabilirsin.
Hocam çok teşekkür ediyorum da doğru anladım mı diye tekrar soruyorum.
Şimdi ben 100 kontör yani 27 TL'lik kontör yükledim diyelim. 1907 dk dan yararlandığımda 7 tl mi kalıyor hattımda ? Bunu sormamdaki sebep başka bi yerde kontör gitmiyo diye duymuştum o sebepten.
aylık 20 tl yüklediğinde ücretsiz tarife içi kullanabileceğin 1907 dakika yükleniyor hattına. 20 tl lik bakiyeyi sms, tarifedışı konuşma, internet gibi şeylerde kullanırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: adams
Hocam çok teşekkür ediyorum da doğru anladım mı diye tekrar soruyorum.
Şimdi ben 100 kontör yani 27 TL'lik kontör yükledim diyelim. 1907 dk dan yararlandığımda 7 tl mi kalıyor hattımda ? Bunu sormamdaki sebep başka bi yerde kontör gitmiyo diye duymuştum o sebepten.
Hacım 100 kontör yüklü yeni hat aldığında 27Tlyi bunun için demiştim. Yani yeni hat aldığında. Eski tabiriyle 100 kontör şimdinin 20 TL bakiyesi 20Türk Lirası. Her ay 100 kontör yüklediğinde hattına fenercell içi 1907 dakika tanımlanır. Bahsettiğin vodafone hattını Fenercelle taşırsan bu 1907dakika fenercell içi görüşmenin yanı sıra 6 ay boyunca her 100 kontör yüklemeye ayrıca 100dakika her yöne konuşma süresi kazanıyorsun. Toplamda 600Dakika kazanma hakkın var.
Bu dakikalar yüklendiğinde de hattından 100 kontörden herhangi bir düşüm olmuyor. Rahat şekilde sms paketi veya internet paketi satın alımında kullanabiliyorsun.
Mesela ben Gsmobile 1905 kullanıyorum ve 100mb internet paketi ve 500 sms paketi satın alıyorum 100 kontörümle.
Herkese çok teşekkür ediyorum kafamda herhangi bir soru işareti bırakmadığınız için.
quote:
Orijinalden alıntı: adams
Herkese çok teşekkür ediyorum kafamda herhangi bir soru işareti bırakmadığınız için.
Bir şey sormak istiyorum şimdi ben avea hattımı gsmobile'a çevirsem ve her ay 20tl yüklersem bana hediye olarak neler gelir?
boşver fenercelli gel KARTALCELLe 1903dakikaya şaka bir yana taraftar hatlarının avantajı gerçekten çok büyük
quote:
Orijinalden alıntı: Buroc.k
Bir şey sormak istiyorum şimdi ben avea hattımı gsmobile'a çevirsem ve her ay 20tl yüklersem bana hediye olarak neler gelir?
Gsmobile 1905 tarifesini seçersen 1905dakika gsmobile içi konuşma dakikası gelir. Ayrıca kontör yükleme zorunlulugu da 30 Tl değil 20Tl. Ayrıca 20Tl herhangi bir düşüş olmaz.
Ayrıca onnumarakaptan tarifesinde tüm gsmobile, aveamobilöğrenci ve genc avea tarifelerini aramanın da 10dksı 1 kontör.
Peki 20tl yüklediğimde 100 dakika gelmesi için illa hat mı taşımak gerek?
quote:
Orijinalden alıntı: Buroc.k
Peki 20tl yüklediğimde 100 dakika gelmesi için illa hat mı taşımak gerek?
evet numara taşıma hediyesiyle 100dakika geliyor ama ben eski kampanyadan olduğum için 2gün önce 250dakika geldi her yöne ama artık 100dakika x 6ay oldu
Tamam teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme