Şimdi Ara

Avea, Turkcell ve Vodafone iPhone 5'i hangi sözleşmeler ile müşterilerine sunacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4Crumby

Onceden vodafonelu olmayan adama aylik 10lira indirim var. Diger adamlarin sucu eski kullanici olmak mi ? Bence sacma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K IRMIZI

Hadi beyler dönün arkanızı operatörlere sözleşmeler geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

Sınırsız 4GB ne demek?

4 GB'dan sonra internet hızının 0,15 Mbit olması ve faturaya ek ücret yansımaması oluyor.

Tabi o 0,15 mbit ile ne yapabilirsin oda ayrı bir mesele

Bu ne lan. Ferrari alıp ayda 10km sürmek gibi.

öyle zaten müşteri için önemli olan tarifeye ek ücret yansımaması

Bir Note 2 kullanıcısında bu olayla karşılaştım acayip güldüm

• kaldırın elleri bu bir soygundur

• s3 ile note2 varken bunu almak mantıksız reyizler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

Türkcell in platinum paketi ile 6458tlye geliyor hayat paylaşınca güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: K IRMIZI

Hadi beyler dönün arkanızı operatörlere sözleşmeler geliyor

Yılın Yorumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben iphone'yi tebrik etmek istiyorum. aslında tarifeme ek olarak alabilirim ve s3'ümü de 3g'li görüşme yapmak istediğim aileme hediye edebilirim. i5'de beni en çok çeken nokta retina ekran oluyor. malum güneşli havalarda telefonu kullanmak tam bir işkence iken iphone 5 bunun önüne geçmiş..

• Bizim millette bu telefon merakı olursa daha çok kazık yer.
  • arkadaşlar şimdi bu aveanın kampanyasında hepinizin dikkatini çektiği üzere bir iş var ben avealıyım aylık 35 tl ödüyorum tabloya göre eğer ben 24 ay taahhüt verir isem tarifeden dolayı 35x24=840tl, telefon ücreti olarak tarifeye ek 58x24=1392 tl toplamda yaklaşık 2200 tl ye gelmiş oluyor bana. e bu rakam da çok komik zaten sıfırı bu fiyattan satılıyor. nasıl iş anlamadım
  • Avea da tarifeye ek 58 lira diyor hangi tarife acaba.. 24 ayda 1400 lira eder ben mi yanlış okuyorum bişeyleri

• Installous' a ne zaman düşer acaba
  • 24 ay boyunca her yıl yenilenen telefona taksit ödemek ne kadar mantıklı varın siz düşünün. Taksit de taksit olsa. Ev kirası gibi.
  • şimdi beyler tarifeye ek ne demektir? yani ben vodafone dan her yöne ekstra seçersem 24 ay boyunca 111 mi ödeyeceğim yoksa 111 üstüne bide tarife fiyatı olan 59 tl yani toplamda 170 tl mi ödeyeceğim her ay ?
  • Hadi turkcelle avea neysede vodafone gibi dünya çapındaki bir öperatöre hiç yakışmıyor.. Körle yatan şaşı kalkar misali bu ülkenin havasını soluyan firma bi anda değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes pahalı demiş, diğer ülkelerde ucuz olduğundan bahsetmişş .ama kimse ülkemizded cep telfonlarından % 50 vergi alındığını bilmiyor.. 1200 olan telfeon ülkemizde en az 2000 den satılır..
    aveanın tarifesi bu haliyle eksik.. gördüğünüz düşük fiyatlar 4. grup tarifeler için geçerli.. yani aylık 100 tl faturalı tarifelerde bulunanlar için geçerli.. hemen benim tarifem 35 , üzerinede 24 eklersem vb. saf hesaplar yapanlar uyansın lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

herkes pahalı demiş, diğer ülkelerde ucuz olduğundan bahsetmişş .ama kimse ülkemizded cep telfonlarından % 50 vergi alındığını bilmiyor.. 1200 olan telfeon ülkemizde en az 2000 den satılır..
    aveanın tarifesi bu haliyle eksik.. gördüğünüz düşük fiyatlar 4. grup tarifeler için geçerli.. yani aylık 100 tl faturalı tarifelerde bulunanlar için geçerli.. hemen benim tarifem 35 , üzerinede 24 eklersem vb. saf hesaplar yapanlar uyansın lütfen...

tam tarife bilgisine sahıpmısınız ben aylık 60 tl oduyorum acaba ek kac tl odeyerek alacagım onu ogrenmek ıstıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRukUA

quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

herkes pahalı demiş, diğer ülkelerde ucuz olduğundan bahsetmişş .ama kimse ülkemizded cep telfonlarından % 50 vergi alındığını bilmiyor.. 1200 olan telfeon ülkemizde en az 2000 den satılır..

tam tarife bilgisine sahıpmısınız ben aylık 60 tl oduyorum acaba ek kac tl odeyerek alacagım onu ogrenmek ıstıyorum ?

avea da sistem toplam ödemeye göne enterge ediliyor.. söyük ihtimalle toplam ödemeniz 135-140 dana aşağı olmayak şekilde şekillendirilecektir..

• yanı gene avantajlı bır tarıfe bulduk hayallerı suya dusecek :)
  • Vodafone'a geçiş yapanlar için fiyatlar çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.