Şimdi Ara

AVEA VE SU DAMACANALARI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AVEA'NIN CEBİNDEKİ KELİMELER * "SINIRSIZ"**--**10.000 DAKİKA**--**"MAKUL"** ____ve DaMacanalı Eylem gÜLE gÜle avea...OH BE...!

Avea gsm şirketi “her yöne sınırsız konuşma tarifesi" adı altında bir tarife reklamı yaparak, halka aslında aylık 10.000 dakika ile sınırlandırdığı tarifeyi SINIRSIZ diyerek satmaktadır, (kendileri çok akıllı bir şirkettir ).
    Bu yetmezmiş gibi sonrasında aylık 10.000 dakika görüşmeyi doldurmamış kişilere -konuşma miktarınız "makul" seviyenin üzerinde.- deyip,kişinin tarifesini rızası omadan her yöne 1000 dakikaya çevirmekte ve insanları mağdur etmektedir .Yaptığına komik bir kılıf bularak sözleşmeden doğan haklarımızı kullanıyoruz diyen Avea sattığı tarifenin 10.000 dakikalık bir tarife olduğunu ve sonradan vatandaşa 1.000 dakikalık tarifeyi yutturduğunu sanmaktadır.
    Avea Formulü ?
    Önce “SINIRSIZ “ –sonra “10.000 DAKİKA” sonra “MAKUL SEVİYE” (!) Avea çağrı merkezleri ile yaptıgım görüşmede Ben -bana göre “makul” seviyede konuştum peki sizin için “makul seviye” kaç dakika acaba .? diye sordum bir cvp alamadım, tarifemin iptaline neden olan toplam konuşma suremi öğrenebilir miyim ? dediğimde bunu biz göremiyoruz. cevabını aldım.Gözünüzde bir sorunmu var diycektim ama nezaketimden demedim.

Binbir çabadan snra üst düzey bir yetkiliye ulaştım -yaptığımız konuşmada yetkilinin çok yetkili olduğunu anladım, nerden mi anladım ? çünkü bana kimsenin yollayamadığı detay faturamı mail atacağını aslında bunun ücretli olduğunu ama o yetkili olduğu için para almıycağını söyledi (İhtilaf çıkar müşteri detay fatura istesin sende para kazan ) düşündüm- hmmmmmm- anladımki bu arkadaş bayağı bir yetkili baksana detay faturamı bile gönderiyor (!) yetkili ayrıca şunuda söyledi size maili göndedim ama yaklaşık 3 gün snra elinize geçer ...
    Bende 70 yaşındaki Amerika'daki halamın bile Türkiye'ye daha çabuk geleceğini soyliycektim ama çok sinirliydim :) söylemedim, hem adam yetkili ne olur ne olmaz... Olsun sayılı gün çabuk geçer hepi topu 3 gün dedim ve bekledim.....Günler günleri kovaladı ve beklenen mail geldi Aman Allahım cok sevindim ama mailin yarısı yoktu gerçekten şaka yapmıyorum %25 lik bölümünde süre yazmıyor sadece aradığım tlfn numarası var (!) bunada şükürdedim sonra sayfalarca mailin altına baktım kac dkka konusmusum diye ama malesef toplam dakikada yazmıyordu ..excel e atayım oradan hesaplatayım dedim olmad,ı oraya attım olmadı, buraya attım olmadı Ah AVEA AH !!! (hala kac dkka oldugunu tek tek excele yazmadan hesaplıyabilecegim bir formül arıyorum...
    (!) Ayrıca cağrı merkezi elemanları bu güne kadar sattıkları “Her yöne sınırsız” tarifelerinin toplamının %90 nının her yöne 1000 dakika. adlı tarife ile sözleşme uyarınca "MAKUL" görüşme süresine uymadıkları icin abonelerinin istekleri dışında değiştirildiğini söyledi. !!!! (zaten daha önce malum şantaj ve tehdit içeren Avea mesajını biliyorsunuz.")

“Şu anda Avea’nın “Her yöne sınırsız “ (!) kampanyası devam etmekte ve bir yandan SINIRSIZ tarifeye halen abone kaydedip sonrada 10.000 dkkaya çevrilmekte aKTİVasYOn mAktiVAsyon onun kesintisi bunun döküntüsü gibi bir sürü ücretler alınarak insanlar YOLUNMAKTA ve bu kurbanlar kaçınca yeni kurbanlar bulunmaktadır.AVEA ; EĞER INSANLAR SENİN TARİFENİ SENİN "MAKUL" ÖLÇÜLERİNDE KULLANMIYORSA NEDEN HALA SATMAYA DEVAM EDIYORSUN .?? Aslında cevabı çok basit çeşitli "uyanıklıklarla" <Örneğin bana yaptıkları gibi ; 444 LÜ sabit aramalarıma özel servis numarasıdır deyip (aslında bildigimiz sabit no ) zamlı ücretlendirerek bu ve buna benzer atraksiyonlarla bana gelmesi gereken toplam fatura 66,65 TL iken yerine 190 Tl lik bir fatura göndermek gibi gibi davranışlarla vatandaşı yolmak icin
    Bir Avea mağduru olarak. "MAKUL" ölçüde birleşelim bir seyler yapalım derim bir arkadasımın önerisi "Taksim meydanında halay çekelim." Başka bir arkadaşımda "Su damacanalarını alıp Avea genel müdürlüğünün önüne gidelim". dedi Ben bu damacana eylemini pek anlayamadım ama değişik bir eylem osa gerek..Başka önerisi olan varsa lütfen yazsın Sevgi ve saygılarımla Kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat124 -- 11 Ağustos 2009; 12:44:34 >

• Çok Güzel Anlatmişsin Eline Sağlık Bu Kadar Zahmete Değmez Bence Salla Avea yı

Geç Vodafone Farkı gör.
  • VERİLECEK EN İYİ CEZA OPERATÖR DEĞİŞTİRMEK HİÇ DÜŞÜNMEDEN

VODAFONE A GELİN CİDDİ CİDD FARKI KENDİNİZ GÖRÜN
  • 2 adet avea kontorlu hattımı voda ya taşıyorum harbiden ohh bee!
  • Ben işin "satıcı" tarafında olduğum için beni kimin nereye geçtiği hiç ilgilendirmiyor.isteyen istediği yere geçebilir

Yanlız konuya başlatan arkadaşa sormak isterim ne kadarlık görüşme yaparak ? ya da limitleri ne kadar zorlayarak hattının kapatılmasını sağlamıştır ? Bu konuşma süresi bir kaç saat midir ? bir kaç gün müdür ?

Önce Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim sonra kaldığımız yerden devam ederiz.

NOT : Madem dökümlerinize ulaşabilmişsiniz bizimle paylaşında bizde öğrenelim
  • Sayın simmenü veya satıcı arkadaş Avea detaylı fatura göndermekten aciz yazıdıklarımı iyi okumanızı tavsiye ediyorum, detaylı faturayı 3 günde gönderebiliriz diyorlar onunda bazı kısımlşarı eksik ve toplam süre yazmadan detaysız fatura olarak gönderiyorlar-bana telefonumun sayacını sıfırlamamı ve burdan hesaplamamı tavsiye ettiler (Süper şirket Avea teknolojiyi doruklarında kullanıyor.) bende -Tamamda ihtilaf konumuz geçen ayki görüşmelerim.- Sayacımı sıfırlasam gecen aya etkisi olurmu diye sordum.? apIşIp kaldılar.. kesinlikle ben 10.000 dkka konusmadım günde 5,5 saat yapar.. anladık siz satıcısınızda bu dünyada satılık olmayan şeylerde var

• quote:

Orijinalden alıntı: murat124

Sayın simmenü veya satıcı arkadaş Avea detaylı fatura göndermekten aciz yazıdıklarımı iyi okumanızı tavsiye ediyorum, detaylı faturayı 3 günde gönderebiliriz diyorlar onunda bazı kısımlşarı eksik ve toplam süre yazmadan detaysız fatura olarak gönderiyorlar-bana telefonumun sayacını sıfırlamamı ve burdan hesaplamamı tavsiye ettiler (Süper şirket Avea teknolojiyi doruklarında kullanıyor.) bende -Tamamda ihtilaf konumuz geçen ayki görüşmelerim.- Sayacımı sıfırlasam gecen aya etkisi olurmu diye sordum.? apIşIp kaldılar.. kesinlikle ben 10.000 dkka konusmadım günde 5,5 saat yapar.. anladık siz satıcısınızda bu dünyada satılık olmayan şeylerde var

MURAT TEKNOPARK'A GİTSEYDİN DETAYLI FATURA İÇİN. BİLİYOSUN ORDA TEKNOLOJİ DOYA DOYA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Su Arıtma Cihazı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • murat124 en güzel soruyu sormuş söylenecek başka şay bırakmamış.

EĞER INSANLAR SENİN TARİFENİ SENİN "MAKUL" ÖLÇÜLERİNDE KULLANMIYORSA NEDEN HALA SATMAYA DEVAM EDIYORSUN .??
  • Avea'nın rekabet fitilini ateşleyen firma olduğunun altını bir kez daha çizme gereğini hissediyorum.

Rekabet hepimize yarıyor,tarife ilk çıktığında "sınırsız" tarifesinden hat alabilenler " i love u Avea " diye ortalıkta nara atıyorlardı.

Bir an için bu tarifenin hiç olmadığını varsayın ve düşünün ? Bu zamana kadar Turkcell'e ne kadarlık fatura ödemiş olacaktınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simmenu

Avea'nın rekabet fitilini ateşleyen firma olduğunun altını bir kez daha çizme gereğini hissediyorum.

Rekabet hepimize yarıyor,tarife ilk çıktığında "sınırsız" tarifesinden hat alabilenler " i love u Avea " diye ortalıkta nara atıyorlardı.

Bir an için bu tarifenin hiç olmadığını varsayın ve düşünün ? Bu zamana kadar Turkcell'e ne kadarlık fatura ödemiş olacaktınız ?

hem maliyet, hem kapsama, hem kapasite açısından avea yiyemeyeceği bir işin altına girmiştir. burda tüketicide bir suç yok. suç tamamen aveanın beceriksizliği. madem yaptın dansöz gibi kıvırmanın manası yok devam edeceksin. yada hiç girmeyeceksin.
  • abim avea çok önemli bi firma bu rekabette hiç bir zaman gerçekten başarılı olamayacak çünkü altyapı yatırımları kesinlikle yeterli değil ama yine uzaktada olsa bi kenarda durması gerekiyor zira ucuzluk furyasını arkadaşımında dediği gibi o ateşledi sen kaliteli bi firmaya geç aveanın etkisiyle oluşan makul fiyatlı hizmeti al aveayıda uzaktan sev amaan yanına yaklaşma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: avi907

abim avea çok önemli bi firma bu rekabette hiç bir zaman gerçekten başarılı olamayacak çünkü altyapı yatırımları kesinlikle yeterli değil ama yine uzaktada olsa bi kenarda durması gerekiyor zira ucuzluk furyasını arkadaşımında dediği gibi o ateşledi sen kaliteli bi firmaya geç aveanın etkisiyle oluşan makul fiyatlı hizmeti al aveayıda uzaktan sev amaan yanına yaklaşma :)

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: avi907

abim avea çok önemli bi firma bu rekabette hiç bir zaman gerçekten başarılı olamayacak çünkü altyapı yatırımları kesinlikle yeterli değil ama yine uzaktada olsa bi kenarda durması gerekiyor zira ucuzluk furyasını arkadaşımında dediği gibi o ateşledi sen kaliteli bi firmaya geç aveanın etkisiyle oluşan makul fiyatlı hizmeti al aveayıda uzaktan sev amaan yanına yaklaşma :)

aynen avea başlatmasaıdy uczluk bedava konusma ve sms kampanyalarını tcell cepleri boşaltmaya devam edecekti ve halada devam ediyor aslında..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.