Avea vringoya zamaninda denemek icin uye olmustum ucretsiz. Baktim bi ise yaramiyor kullanmadim. Hatta uye oldugumuda bugun musteri hizmetlerinden ogrendim. Her ay 1.49 Tl bakiyemden dusuyodu aradim sordum vringo aboneligi dedi. Ben iptal edemem IPTAL yaz 2343 e gonder dedi gonderdigimde ise bana iptal edlmstir diye bir mesaj gelmedi. Napmaliyim? iptal olmusmudur?
BU aveanın allah belasını versin, aynı şekilde ben vringo filan abonesi değilim ama sürekli olarak faturama ücret geliyor ve call centerdeki gerzekalı çalışanlar bile bilmiyor bunun iptal edilmesi yöntemini
Eşimin kullandığı cep telefonu nasılsa Vringo uygulamasına kaydedilmiş.Nasılsa diyorum çünki vringo sitesine girdiğinizde numarayı yazıp telefona gönder dediğinizde kayıt oluyor.Suistimale açık . Birbaşkası benim yerime bu işlemi rahatlıkla yapabilir. ne şifre isteniyor nede başka bir şey.5 gündür avea müşteri hizmetleriyle görüşüyoruz iptal yazın 2343 gönderin diyorlar servis bulunamadı diyor.Müşteri hizmetlerinin verdip 2 site adresi var patlican ve vringo com bu adreslerde iptal için hiç bir işlem yapılamıyor.Yani vringoya giriş var çıkış yok ve bolca haksız kazanç var .Bu konu ile ilgili yüzlerce şikayet var ve çözülemiyor...