Şimdi Ara

AVEA Yeni Emniyet Tarifesi (Net Bilgiler Eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
44
Favori
149.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O 50 tl karşılığı pakete geçiren avea bayisi neresi? Söyleyin şikayetçi olalım. Avea bu konuda çok ağır maddi yaptırımları olan bir firma. Gerekeni yaparlar muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Hocam amcaoğlu adınada olsa burda ilan açmak hiç hoş olmamış bırakın kendi ilanını kendisi versin, ayrıca sizin tarifeniz benim hattıma referans olarak geçmiş, online işlemlerden baktığımda kalan referans hakkım 1 yazıyor bir size referans verdim birde başka arkadaşa son refaransımına telefonda bahsettiğim arkadaşa vermeye çalışıyorum, ilanı görünce gerçekten şok oldum hatta sizi aramayı bile düşündüm sonra boşver dahada kimseye iyilik yapma dedim kendi kendime

orucun verdiği rehavetle bir hata yaptım bunun için özür diliyorum ilan açmazdım bende boşluğuma geldi işte benim amcaoğlu ben üye olup yapsam kimse güvenmez sen yapıver diyince yaptık bir hata sana dediğim gibi referansını iptal etme şansın var ben bu güne kadar hiç böyle mahçup olmamıştım kimseye

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Hocam amcaoğlu adınada olsa burda ilan açmak hiç hoş olmamış bırakın kendi ilanını kendisi versin, ayrıca sizin tarifeniz benim hattıma referans olarak geçmiş, online işlemlerden baktığımda kalan referans hakkım 1 yazıyor bir size referans verdim birde başka arkadaşa son refaransımına telefonda bahsettiğim arkadaşa vermeye çalışıyorum, ilanı görünce gerçekten şok oldum hatta sizi aramayı bile düşündüm sonra boşver dahada kimseye iyilik yapma dedim kendi kendime

orucun verdiği rehavetle bir hata yaptım bunun için özür diliyorum ilan açmazdım bende boşluğuma geldi işte benim amcaoğlu ben üye olup yapsam kimse güvenmez sen yapıver diyince yaptık bir hata sana dediğim gibi referansını iptal etme şansın var ben bu güne kadar hiç böyle mahçup olmamıştım kimseye

Hatanızı anlamanızda bir erdem, inanın özel mesajla ne teklifler geldi hediye çekleri, ilk faturamı ödemek isteyenler neler neler ama bundan para çıkarmak gerçekten fırsatçılık olur. Referansı iptal etmek gibi bi düşüncem yok hatanızı anlamanız yeterliydi güle güle kullanın

• Arkadaşlar oruç olmanın rehavetiyle bir hata yaparak burda ilan açıp başkasının adına referansını satma gafletinde bulunmuş oldum özür dilemekte bir erdemdir tüm forum ahalisinden özür diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

Devreler, pol-net'te yayınlanan bilmem kaç sayfalık protokol yazısını tarafıma yollayabilecek var mı?

Bu arada, aynı protokolde tarifeye ek ücretle cihaz da veriliyordu, note2 gibi...

Buyur hocam
    https://www.dropbox.com/s/h6dcubnp2fth9eu/avea_tarifeler.pdf
  • Arkadaşlar bende devlet memuruyum. Yıllardır Avea faturalı hat kullanıyorum. Allah rızası için referans olacak bir arkadaş arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • referans olacak bir arkadaş var mıdır acaba ?
  • Referans olabilecek olan var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

Devreler, pol-net'te yayınlanan bilmem kaç sayfalık protokol yazısını tarafıma yollayabilecek var mı?

Bu arada, aynı protokolde tarifeye ek ücretle cihaz da veriliyordu, note2 gibi...

Buyur hocam
    https://www.dropbox.com/s/h6dcubnp2fth9eu/avea_tarifeler.pdf

teşekkürler...

avea müşteri hizmetlerini aradım biraz evvel... şeceremi çıkardı hemencecik :D
    2006-2010 arası kullanmışım EGM'yi, telefon ya da mesajla direk geçiş yapamıyormuşum. ayrılık 1 seneyi geçince kimliği tekrar ibraz etmek, güncelletmek gerekliymiş.
    yarına mega paketteyim :D

• Ben aldım hüloooğ
  • Disiplin tuzugu bu kadar agir olan ve en ufak biseyde aciga alinan polis memurunin tanimadigi birisine referans olmasi bi hayli dusundurucu ins basiniz agrimaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbakl

quote:

Diğer hattımı bir avea bayisinin yardımıyla bu tarifeye geçirdim 3 adet mega paket referans hakkım var satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa

http://forum.donanimhaber.com/m_77770285/f_//tm.htm#77770285

bir avea bayisinin yardımı ile diyor, siz de kendinizin referans olduğunuzu söylüyorsunuz. Eğer sizin dediğiniz gibiyse, bir de sizin hakkınızı inkar ediyor...

Hayırlı sabahlar hocam,
    Konu üstlerden inmiyor,dolayısıyla birçok kişinin ilgisi var,
    Bilgi almak için ve kaçırdığım var mı diye bakmak için,sayfaları tek tek taramak zorunda kalıyorum hep,
    Rizden rica etsek de,
    Bu tarifenin bütün detaylarını ilk mesajda toplayabilir misiniz?
    Tarifelerin detayı,referans sisteminin nasıl işleyeceği gibi bilgiler olabilir...
    Valla şu ramazanda dua alırsinız
    Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesser

Ahh.. Ah..,Denemezmiyim o yöntemi
    Acaba bir umut sistem açığı olur diye bekledim ama nafile
    Sadece Egm çalışanları yararlanabilir diye mesaj geldi.
    Göle yoğurt çalmaya devam

Pardon Benim aklım başka bir şeye gitti. Doğru söylüyorsunuz, emniyet mensubu olunması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

quote:

Diğer hattımı bir avea bayisinin yardımıyla bu tarifeye geçirdim 3 adet mega paket referans hakkım var satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa

bir avea bayisinin yardımı ile diyor, siz de kendinizin referans olduğunuzu söylüyorsunuz. Eğer sizin dediğiniz gibiyse, bir de sizin hakkınızı inkar ediyor...

Hayırlı sabahlar hocam,
    Bilgi almak için ve kaçırdığım var mı diye bakmak için,sayfaları tek tek taramak zorunda kalıyorum hep,
    Rizden rica etsek de,
    Tarifelerin detayı,referans sisteminin nasıl işleyeceği gibi bilgiler olabilir...
    Saygılar

Doğru diyorsun hocam, hemen düzenliyorum...

• Aklıma takılan birkaç şey var:

1) Ben bu tarifeye geçtim diyelim, bana 3 referans hakkı mı geliyor?
    2) Tarifeye geçmek için herhangi bir polis arkadaşım yeterli mi? Yani illa Avea ve bu tarifede olması şart mı?

Özellikle 2. şık çok önemli. Çünkü bu tarifede olan bir polis arkadaşım yok. 1 adet referans gerekebilir öyle bir durumda Bu şart yoksa sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Aklıma takılan birkaç şey var:

2) Tarifeye geçmek için herhangi bir polis arkadaşım yeterli mi? Yani illa Avea ve bu tarifede olması şart mı?

Özellikle 2. şık çok önemli. Çünkü bu tarifede olan bir polis arkadaşım yok. 1 adet referans gerekebilir öyle bir durumda Bu şart yoksa sorun yok.

Tarifeye referans ile geçenlerin referans hakkı bulunmuyor diye 500 den bilgi aldım. Ayrıca size referans olan kişinin bu paketlerden birini kullanması lazım. Hatta referans olurken siz onun kullandığı pakete geçebiliyorsunuz. Başka pakete bile geçemiyorsunuz. O yüzden bu tarifedeki bir polisin size referans olması şart...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Aklıma takılan birkaç şey var:

Tarifeye referans ile geçenlerin referans hakkı bulunmuyor diye 500 den bilgi aldım. Ayrıca size referans olan kişinin bu paketlerden birini kullanması lazım. Hatta referans olurken siz onun kullandığı pakete geçebiliyorsunuz. Başka pakete bile geçemiyorsunuz. O yüzden bu tarifedeki bir polisin size referans olması şart...

Saolun hocam :)

O zaman iş yaş. Forumdan referans olabilecek var mı acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

quote:

Hayırlı sabahlar hocam,
    Rizden rica etsek de,
    Saygılar

Doğru diyorsun hocam, hemen düzenliyorum...

Hocam,eline emeğine sağlık
    10 numara oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman bu tarifeye geçmiş bir polis arkadaşı bulacağız. Bize referans olacak.
    Yani 27tl ye 1000 dk olana geçmiş olacak.
    Daha buna geçen polis sayısı yok denecek azdır. Önce arkadaşı uyarıp ikaz ederek buna geçireceğiz.
  • Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?

Referans göstereceğim numarayı basında sıfır olmadan 5xxxxxxxxx şeklinde 6008'e mesaj gönderiyorum.

Şöyle bir yanıt geliyor:
    Mevcut tarifenizde bulunan servisler dolayısıyla referans sisteminden yararlanamazsınız.

Neden böyle bir hata alıyorum? Kullandığım herhangi bir servis yok. Süper ikili 4 gb tarifesini kullanıyorum. 2 tane taahhüdüm var. Bir tanesi 1 sene bu tarifeyi kullanma sözü ile 10 TL indirimim var. Diğeri de 1 sene Avea faturalıda kalma sözü ile %50 indirimim var. Başka da ekstra bir kullandığım servis yok. Yukarıda bir arkadaş herhangi bir sorun yok tahhütlerim varken geçtim tarzında birşey yazmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.