Şimdi Ara

AVEA YENIYIL TARIFELERI 2016 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
19
Favori
21.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bircok sehirde bulundum ve sunu soylemeliyim 3 operatorude yaklasik 2 sene boyunca deneme firsatim oldu.Ben aveaninda turkcellden iyi oldugu yerleri gordugum vodafonenun en iyi internet sozuyle yola ciktigi o slogani test ettik hepsi hikayee...Bulundugunuz bolgeye ve baz istasyonlarina yakinligiyla alakalidir.Bosuna aveaya camur atmayin suan turkcelliyim edge olan yerlerde 3g ceken aveayayada bizzat sahit oldum.Genelleme yapmak yanlis olur sizin bulundugunuz alanda hangisi iyi ise ona gecmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 6 Aralık 2015; 23:17:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

1 Ay önce dedim ki internet çekmiyor güzel bi tarife yapın hattı taşıyacağım dedim ama mevcut sitelerinde yazan tarifeleri okudular bana ve bende turkcell e geçtim. Şimdi kaçanlar çoğaldı diye yeni kampanya yapıyorlar. Bulunduğum yerde her hat çekiyor canavar gibi.

3 Ay beklemek zorunda mıyım şimdi ben. Avea dan turkcell e geçeli 1 ay oldu

İnternet yetmiyor olacaktı çekmiyor değil
  • 14 aralıkta vodafone a geçip 5gb paketi marta kadar kullanıp 4gb 29 a geçmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar merhaba. Benim şöyle bir sorum olacak bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirm.

Tam olarak 55 gün önce Vodafone Hattımı turkcelle taşıdım. 55 Gündür turkcelldeyim.

Aveanın 19 tlik tarifesine geçmek istiyorum. Benim bildiğim numara taşımak için 90 gün sınırı vardı.

Emin olmak için Avea müşteri hizmetlerini aradım. M.Temsilcisi Bayan Herhangi bir süre kısıtlaması yok. Hattınızı aveaya taşıyıp tarifeden faydalanabilirsiniz dedi. Kafam iyice karıştı 90 gün olayından sonra. Bu işin aslı astarı nedir Bilen varmı ? Kısaca Bu durumda hattı aveaya taşıyıp tarifeden faydalanabilirmiyim ?

son doksan gün içinde avea da bulunmayıp aveaya geçersenşz sıkıntı yok fırsat paketlerini alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar merhaba. Benim şöyle bir sorum olacak bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirm.

Tam olarak 55 gün önce Vodafone Hattımı turkcelle taşıdım. 55 Gündür turkcelldeyim.

Aveanın 19 tlik tarifesine geçmek istiyorum. Benim bildiğim numara taşımak için 90 gün sınırı vardı.

Emin olmak için Avea müşteri hizmetlerini aradım. M.Temsilcisi Bayan Herhangi bir süre kısıtlaması yok. Hattınızı aveaya taşıyıp tarifeden faydalanabilirsiniz dedi. Kafam iyice karıştı 90 gün olayından sonra. Bu işin aslı astarı nedir Bilen varmı ? Kısaca Bu durumda hattı aveaya taşıyıp tarifeden faydalanabilirmiyim ?

Hattınızı taşımak için herhangi bir süre/kısıtlama yok fakat bu tarifeden yararlanabilmek için son 90 gün içerisinde numaranızın avea da kayıtlı olmaması lazım.

• Bulunduğum yerde operatörler öyle çekiyor ki interneti içiyor resmen telefon. 2 gb 7-8 gün gidior ve video falan yok. Böyle durumda interneti en ucuz veren hat benim için en iyisi.
  • Bize uvey evlat muamelesi yeni gelene aç kollarini...

Nasilsa 1 haftaya yeni sözleşme icin ararlar beni kesin ayda 40 tl ye 4gb internet falan derler o zaman yaktim o arayani

• Arkadaşlar ben vodafonedan geçeceğim aveaya ama benim taahhütüm 6/12/2015te bitti vodafoneda yani daha kullandığım ayın faturası gelmedi bana vodafoneda da faturasıza geçtim yeni faturalandırma dönemine girmemek için şimdi benim faturam gelmeden geçiş yapabilir miyim fatura daha sonra gelince öderim yoksa faturanın çıkmasını beklemem şart mı?

• Çekse iyi de, çekmiyor işte. 1 yıl kullandım avea, fiyatlar güzel ama bi köye yaklaşsam çekmiyor, yola gidiyorum çekmiyor, dükkanın alt katına iniyorum çekmiyor. Şehir merkezinde herkesinki çekiyor, hava kapanıyor yine çekmiyor.
  • İsterse 100 cigolayt net versin çekmiyor neti . Açık oluyor internet ama aktif olmuyor bazen . 2. Hat olarak aldım pek birşey beklemiyorum artık

• 2GB internet 10 lira ve daha fazla olsa bile indirim yok. 4 tam ay var. Sonra 4G geliyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar yeni hatlara taşıma sınırı kalktı

• Dün elektrik kesikti. Telefonun internetini kullanamadım. Abartısız 5 dk da ancak bu siteye bağlanabildim. Şehir merkezinde oturuyorum. Yazın memlekete gittiğimde hiç internet yok.. Edge bile yok.. Fakat turkcell 3g çekiyor.. Köyde herkes turkcell kullanıyor..

• Mevcut müşterilerine de benzer opsiyonları sunmalılar. Bunu yapmayınca boşu boşuna onbinlerce hat taşıma sonra geri gelme v.s. gibi şeylerle uğraşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Bomba tarifeler ama yararlanamiyorum. Vodafone 2+3gb gecsem daha iyi.

vodafone 2+3gb nasıl birşey hocam
  • 1- Tarifeler kapsamında sunulan veri kullanım hizmeti sadece wap apn ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır.
    2- Ücretsiz her yöne dakikalar tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme 60 Kr/Dk'dır.
    Dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.

birinci maddeyi tam anlamadım ikinci maddeyi sevmedim
  • Ayın 26 sında taahhüdüm sona eriyor. Mevcut müşteriye yönelik herhangi bir kampanya yoksa, Aveaya güle güle.
  • daha önce avea tecrubesi olup, çekmeme sorunu olan avea kullanmasın, boşada burada karalayıp insanların aklını bulandırmasın.
    Ben kullandım, yaşadığım bölgede sorunsuz çekiyor 3g 2g. Benim için kaçırılmayacak fırsat.
    Taahüt bitiminden dolayı vodafona tasımıstım. 4 5 ay geçti, şimdi tekrar aveaya geçeceğim.

Daha önce avea kullanmayanlarda emin olmadan taahüt altına girmesin. faturasız ile deneyin. çekmeme durumu olursa operatör değiştirirsiniz.
    Benim 1.ci derece yakın çevremde en az 20 kişi sayemde avea kullanıyor, daha önceki senelerde yine sayemde turkcell faturalı hat kullanıp ayda 1 tl ödüyorlardı.
    Kim daha ucuz ise oradayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

daha önce avea tecrubesi olup, çekmeme sorunu olan avea kullanmasın, boşada burada karalayıp insanların aklını bulandırmasın.
    Ben kullandım, yaşadığım bölgede sorunsuz çekiyor 3g 2g. Benim için kaçırılmayacak fırsat.
    Taahüt bitiminden dolayı vodafona tasımıstım. 4 5 ay geçti, şimdi tekrar aveaya geçeceğim.

Daha önce avea kullanmayanlarda emin olmadan taahüt altına girmesin. faturasız ile deneyin. çekmeme durumu olursa operatör değiştirirsiniz.
    Benim 1.ci derece yakın çevremde en az 20 kişi sayemde avea kullanıyor, daha önceki senelerde yine sayemde turkcell faturalı hat kullanıp ayda 1 tl ödüyorlardı.
    Kim daha ucuz ise oradayım

Sagol mutaf,pazarlama iyi yapmıssınncevrene helal:)

• vodafone da
    1000+1000+2GB 19 TL vardı da biz mi geçmedik ?
    Yada Tcell de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.