Şimdi Ara

AVEA YENIYIL TARIFELERI 2016 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
19
Favori
21.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Avea Prime kullanıyorum İstanbul'da olduça gezen biriyim sıkıntı yaşamadım bence geçmeden önce yakınlarınızdan, eş, dosttan iyice araştırın çekim gücünü sonra karar verin ama yazdığım gibi ben memnunum İstanbulda 1500 DK 1500 SMS 6 GB internet 39 TL mis gibi.
  • arkadaşlar bugün mh ile uzun uzun konuştum.

ben mevcut avealıyım 4 ay öncede tahüt vermiştim faturalı hattıma.

1) eğer faturalı hattımı faturasız yaparsam bu fiyatlardan yararlanabiliyormuşum. tabi tahütüm olduğu için 4 ay uygulanan indirim tutarını ödemem gerekiyor o da toplamda 28tl, 7 tl indirim olmuştu tahüt ile. ayrıca faturasıza geçtiğim için faturama birde 20tl yansıyacakmış ama faturasız hattımada ilk aldığımda 20tl yüklenecekmiş. yani o 20 tl bi etki etmiyor zaten yükleniyor hatta.

2) eğer faturalı hattımı faturasız yaparsam ve tekrar faturalı yaparsamda 1 defaya mahsus 30tl tarifeye kayıt ücreti ilk faturaya yansıtılıyormuş ve sonraki aylarda yine bu kampanya fiyatlarından yararlanabiliniyormuş.

3) eğer direk mevcut faturalı tarifemden bu tarifeye geçersem örnek: 4gb lık paket 29tl değilde 39 tl oluyormuş ve tahütüm yine bozulup 4 aylık tahüt indirim tutarını ödemem gerekiyormuş.

sonuç olarak eğer yanlış bilgilendirilmediysem ilk yazdığım seçenek en mantıklı ve karlı olanı. faturalı hattımı direk faturasız yapıcam ve sadece tahüt cezamı ödeyip bu fiyatlardan yararlanıcam. bu arada mh yi arayıp faturalı hattı faturasız yapabiliyormuşuz, şubeye bayiye gitmeye gerek yokmuş. ayın 10unda yeni fatura dönemine geçmeden yarın öbür

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

mesajı yeniden düzenledim.
    Fiyatlar geçen seneki fiyatlar ile karışmış. Bu sene en düşük paket 29 TL.

bu link yani 29tl den başlayan, mevcut faturalı avealıların bu tarifeye geçmesi durumunda geçerli olan fiyatları gösteriyorhttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Faturali

bu link yani 19tl den başlayan, başka öperatörlerden gelip faturalıya/faturasıza geçenler için geçerli olan fiyatları gösteriyor
    http://www.avea.com.tr/web/tarifeler/YeniYilTarifeleri

yani geçenseneki fiyatlar bu seneki fiyatlar diye bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 8 Aralık 2015; 0:06:22 >

• az önce tv de reklamı gördüm. aynen linkteki reklam. hala ne 29undan bahsediyorsunuz? 2 GB lık tarife 19 lira işte.amma kafa karışıklığı yaptınız ha

http://www.alisverisrehberi.com/reklamlar/avea_yeni_yil_tarifeleri.7013.html
  • boombip kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba.

tarifen hakkında detay verirmisin bende avea 24,5 tl ye 500 dk + 1000 sms + 2 gb internet kullanıyorum taahütüm bitiyor. bir seçim yapmam lazım

teşekkürler
  • Arkadaşlar bimcell den geçince de 19 tl oluyor mu? o da avea altyapısı ya ondan sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kampanyaları görünce hiç birisine geçesim ve 1-2 yıl taahhüt veresim gelmiyor. Bakalım 4.5 g ile ne gelecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Aveadaydim hocam zaten. Sadece paketim yoktu 1 aydir

aveadayken geçebiliyormuyuz ?
  • ben biraz önce tahütlü faturalı hattımı faturasıza geçirdim ve 6gb lık tarifeden faturasız hattımla alıcam 39tl ye. sadece bu ayki faturama 4 aylık tahüt cayma bedelim 28tl olarak gelecek, birde 20tl faturasıza geçiyorum diye. gerçi faturasız hattada 20tl bakiye yüklüyorlarmış kendileri.

bu şekilde yapıp 6gb lık tarifeye üye olacağım bi aksilik olmazsa.
  • Faturasızda tahahüt varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtok

quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Aveadaydim hocam zaten. Sadece paketim yoktu 1 aydir

aveadayken geçebiliyormuyuz ?

Aynen geciliyor hocam

• 3 yıldır avea faturalıdayım. Numara taşıma falan da yapmadım. Şimdi bu tarifeye geçmemde bir sorun yok dimi? Bir de sizden teyit edeyim.
  • türkcell 500 dk 1000 sms ve 1 GB interneti 19a kullanıyorum. 2 ay sonra 1 yıl doluyor. fiyatı artıracaklar muhtemelen. napmalıyım sizce? süresi bitmeden geçmeli miyim bu avea 19luk tarifeye?bi akıl verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertmtn

3 yıldır avea faturalıdayım. Numara taşıma falan da yapmadım. Şimdi bu tarifeye geçmemde bir sorun yok dimi? Bir de sizden teyit edeyim.

bu tarifeye geçersiniz ama örneğin 2gb lık paketi 19tl değilde 29tl ye alırsınız. çünkü avealısınız zaten şu anda.

mevcut avea müşterisi olup bu tarifenin faturalısına geçenler için geçerli olan fiyatlar bu likte:http://www.avea.com.tr/web/tarifeler/YeniYilTarifeleriFaturali

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

türkcell 500 dk 1000 sms ve 1 GB interneti 19a kullanıyorum. 2 ay sonra 1 yıl doluyor. fiyatı artıracaklar muhtemelen. napmalıyım sizce? süresi bitmeden geçmeli miyim bu avea 19luk tarifeye?bi akıl verin.

turkcellde tahüt varsa geçmek biraz sıkıntılı olabilir çünkü 10 aylık bir ceza eklerler faturaya. o da ne kadar bi sorun isterseniz mh ye. ama tahütünüz yoksa direk geçin tabi

eğer tahüt cezasını göze alırsanız yine aylık olarak aynı ücreti ödeyeceksiniz avea ya ama 500dk 1gb internet fazla almış olacaksınız tabi. bunun muhasebesini siz yapın mantıklı geliyosa ceza ödemeye değerse geçersiniz.
  • Bende o paketten kullanıyorum 1 yıl dolmadan gecemiyormuyuz? Turkcell 1 GB interneti cabuk bitiyor AC kapa 3-4 MB gidiyor avea geçmek mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafonedan geçecektim 29 tl görünce şok oldum neyseki taşıyanlar için değilmiş.
  • Dun aksam tarifenin 6gb paketlisine gecmistim, biraz once internet hiz testi yaptim sizinlede paylasayim. Boyle kampanya olunca insanin aklina acaba interneti falan dandik mi olacak sorusu geliyor.

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Hocam siz avealı mısınız ?
    Çünkü avealıysanız 6 gb paket için 49 tl ödemeniz gerekmiyor mu ?
    Ben avealıyım ama bu kampanyadan yararlanmak istediğimde 19 tl'lik paket 29 tl oluyor.
    Siz 39 tl'lik paketi yine 39 tl'ye alabiliyorsunuz.
    Atladığım bir şey mi var hocam ?
    Bilgi verirseniz bende duruma göre hattımı taşımayayım başka operatöre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Hocam siz avealı mısınız ?
    Çünkü avealıysanız 6 gb paket için 49 tl ödemeniz gerekmiyor mu ?
    Ben avealıyım ama bu kampanyadan yararlanmak istediğimde 19 tl'lik paket 29 tl oluyor.
    Siz 39 tl'lik paketi yine 39 tl'ye alabiliyorsunuz.
    Atladığım bir şey mi var hocam ?
    Bilgi verirseniz bende duruma göre hattımı taşımayayım başka operatöre.

ben faturalı avealıydım, ama önce faturalı hattımı faturasız yaptım, sonrada faturasız olarak bu paketi aldım. yani şu an faturasız hattım var.

eğer faturalı dan yine faturalı olarak bu tarifeye geçseydim ücretlendirme dediğiniz gibi olacaktı.

faturalıdan faturasıza geçip bu paketler alındığında 6-8 ve 10gb lık paketlerde fiyat aynı kalıyor ama 2 ve 4gb olanlarda 6tl fazla ücretli oluyor.

bu arada ben faturalıda faturasıza geçtiğim için son faturama 20tl ücret gelecekmiş. bu şekilde oluyormuş

aveanın sitesinde en üst sol tarafta menüde Tarifeler&Paketler yazıyor onun üstüne gelin açılan menüde Avealıyım ve Avealı olamk istiyorum diye 2 menü çıkıyor. bunların altında da faturalı faturasız seçenekleri var. ordan bakın ücretlere.

Edit:
    bu arada zaten faturasız hat sahibi olanlar sırasıyla şu ücretlerle bu tarifeden yaralanabilir: 25-35-39-49-59tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 10 Aralık 2015; 16:24:45 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.