Şimdi Ara

AVEA YENIYIL TARIFELERI 2016 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
19
Favori
21.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecmeden once kesinlikle cevrenizdeki avealarin cekim gucunu test edin ben 3 yildir aveadayim istanbulda iyiydim bu sene bursaya universite icin gittim uludag universitesinde cekmiyor avea yeni yili bekliyorum turkcell vodafone kampanyalari icin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebust

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Bomba tarifeler ama yararlanamiyorum. Vodafone 2+3gb gecsem daha iyi.

vodafone 2+3gb nasıl birşey hocam

500dk 5000sms 2gb(normal) + 3gb(face+twitter+youtube gecerli)
    Aynisinin 3gb olmayan versiyonunu avea da kullaniyordum 24.5tl ye.12 ay gectikten sonra 34'e cikti. Musteri hizmetleri ayni paketi 27'ye cekelim dediler kabul etmedim.

• Bugün yeni nesil 500 tarifesinden geçtim 6gb+1000dk+1000sms 43 tl. 4 tl fark oldu ama bu fiyata çok iyi.istanbul'da yaşayanlar için Avea'yı tavsiye ederim.

• Ben Gaziantepteyim burada avea çekim sorunuyla karşılaşmadım, son 6 ayda istanbul, ankara, eskişehir, nevşehir, kayseri, hatay, şanlıurfaya gittim buralarda da genel olarak memnundum o yüzden hattımı değiştirmek istemiyorum ama nedense avea her şeyi yeni gelenlere yapıyor, ben şu an faturasızım faturalıya geçişte önereceğiniz tarife var mı?

FATURALIDA HEPSİ VAR KAMPANYASI çok iyi 500dk 5000sms 1gb internet 23tl ama 3şubattan sonra başlıyormuş kampanya, ondan önce fiyat farklı oluyormuş galiba, bilgisi olan var mı ?
  • arkadaşlar aveaya geçtiğinizde verdikleri sim kart 4.5G uyumlu mu geçiş yapanlar bilgilendirebilir mi?
  • link ölü yenile
  • fekat kullanıcısına yanıt
    faturan gelmeden geçiş yapabilirsin tabi ki, faturan geldiğinde ödersin sorun olmaz, yani faturanı beklemen gerekmez.
  • aveanın sitesinde böyle bi tarife yok kaldırılmış konu kilit
  • arkadaşlar bu ayın 9. da 12 aylık taahhüt bitiyor, aradım yenil yıl 4 gb geçmek istiyorum ? dedi 29 değil 39 nasıl olur o zaman vodafone mı gidelim memnunum sizden dedim.! internetde 29 dedim.!

şöyle yapalım dedi...

bir sonraki faturadan başlamak üzere yüzde 15 indirim tanımlıyorum dedi.! indirim paketin gerçek fiyatı ile hesaplanır dedi(yanı yeni yıl 4 gb 49 tl yüzde 15 = 31,50 tl) gelicek dei bizzat kayıda geçmesi için salağa yatıp ona hesaplattım.... eminmisiniz yüzde neden 39 dan hesaplanmıyor dedim.. yo indirimsiz fiyattan yüzde hesaplanıyor bizde dedi allah allah dedim !! bizi 9-10 aralıkta arayın iki kez fatura ödememiş olun dedi ısrarla hemde bir sonraki faturada başlıyacagı için indiriminiz bu fatura olmalı hemen geçmeyin dedi... yine şaşırdım... hangi tarifeye geçerseniz geçin indiriminiz yansıtılacak dedi.. 12 ay taahhüt vereceginiz için 39 tl den düşecek dedi... zaten istediğim buydu ancak çok uğraşmış olacagım....

ha buraya kadar nasıl geldim.!!!! önce 500 aradım faturalı hattımı kontürlüye geçirmek istiyorum dedim ? neden dedi indirim vs yapmıyorsunuz dedim... başladı bunları yazıp anlatmaya !!!

kaçırdılar mı bana yoksa 31.5 tl 4 gb 1000 dk 1000 sms =)

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

aveanın sitesinde böyle bi tarife yok kaldırılmış konu kilit

http://www.avea.com.tr/web/tarifeler/yeniyiltarifeleri

link yukarıda, da faturalı mı faturasızmı çözemedim

//// EDİT
    şimdi çözdüm tarife FATURALI Ancak yukarıdaki link sanırım eski. Güncel link aşağıda ve 1000+1000+2GB =29TL

http://www.avea.com.tr/web/tarifeler/YeniYilTarifeleriFaturali

Yanlış Alarm Beyler dağılabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 7 Aralık 2015; 14:16:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

aveanın sitesinde böyle bi tarife yok kaldırılmış konu kilit

http://www.avea.com.tr/web/tarifeler/yeniyiltarifeleri

link yukarıda, da faturalı mı faturasızmı çözemedim

(*) Belirtilen indirimli fiyatlar, Yeni Yıl Tarifelerine numara taşıma veya yeni hat aktivasyonu ile gelip, SMS veya müşteri hizmetleri aracılığıyla 12 ay Avea’nın faturalı tarifelerinde kalmayı taahhüt eden müşterilerimiz için geçerlidir. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren taahhütsüz aylık ücretler geçerli olacaktır

aman kalsın faturaya bulaşmam

• mesajı yeniden düzenledim.
    Fiyatlar geçen seneki fiyatlar ile karışmış. Bu sene en düşük paket 29 TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea yeni yıl tarifesi şartlarında ve tarife detaylarına bakılırsa 1 senelik kullanıcıları bünyesine toplamaya çalışıyor. Mesela 19 TL lik tarife 1 sene sonra 39 TL oluyor...

Bu Avea'nın 1 sene sonrası müşteriyi hüpletme huyunu hiç sevmiyorum...

• Fiyatlar güzelmiş Ayrıca sormak istediğim bir konu var. Bildiğiniz üzere Turkcell 4.5G hatları ücretsiz değiştiriyor peki ya Avea için 4.5G sim karta ücret veriyor muyuz değişim için?
  • arkadaşlar şu nedemek anlayamadım bitürlü tam olarak.

04.12.2015 tarihi ve sonrası son 90 gün içerisinde Avea’nın faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Avea’nın faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Edit:
    şu ana zaten avealıyım. bu tarifeden yararlanmak için faturalı hattımı önce faturasıza taşıyıp sonrada tekrar faturalı yapıp bu kampanyaya katılsam 1 defalık 30 tl ödeyip (ceza gibi) sonrasında bu tarifenin ücretlerinden faydalanabilir miyim. mesela ilk faturada 30tl fazla ödeyip sonrasında 11 ay boyunca 2gb internetli paketi 19tl ye alabiliyor muyum? ben o şekilde anladımda yanlış mıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 7 Aralık 2015; 15:12:47 >

• D İ K K A T !!!!

Her fatura döneminde tarifeler kapsamında sunulan cepten internet kullanım hakkı tükendiğinde, paket aşım ücreti her 100 MB için 5 TL olacak şekilde uygulanacaktır. Bir fatura dönemi içerisinde tarifeler kapsamında internet paket aşım ücreti olarak maksimum 30 TL ücret yansıtılacak, bu ücrete ulaşan müşterilerin internet erişimi fatura dönemi sonuna kadar durdurulacak ve ek ücretlendirme yapılmayacaktır.

diyor. 2 gb interneti farkında olmadan geçince 19 yerine 49 tl ödemek acıtabilir...
  • Avea başladı internet kapasitelerini yükseltmeye 4.5 G geliyor haliyle internet kapasiteleri yükselmesi lazım 10-20 gb internet almamıza az kaldı..
  • Evde internetim yok 10 gblik paketi alsam pc de iyi gider mi

• 8 gb olan tarifeye geçerdim aslında dakikası az olmazsaydı. Şuanda 4000 dk,4000 sms,vodafone ve ev telefonları ile sınırsız görüşme,8 gb internet,yurt dışında ek ücret vermeden kullanma hakkım var. Aile indirimi ile birlikte 65 lira ödüyorum. Bunlara ek olarak Spotify premium,vodafone tv,her nekadar izlemesemde dijitürk play sinema paketi var.
    Paket adı Red L bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 7 Aralık 2015; 18:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Tuncay

Evde internetim yok 10 gblik paketi alsam pc de iyi gider mi

online oyun, video muzik vs çok koşturmassan, sadece web mail forum vs girersen idare eder.
    ama dikkat et bilgisayar guncellemeler felan 10gb kotayı içmesin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.