Şimdi Ara

aveadan fatura kazığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar avealıyken aveanın yeni nesil tarifelerinden yararlanmak için ayrılıp turkcelle geçtim, sonra aveaya geri geldim. 22 mart hesap kesim tarihli hattımı 2 nisanda turkcell e taşıdım. Fatura kesim tarihinden 11 gün sonra.. 12 gün turkcell de kaldıktan sonra 14 nisanda aveaya geri geldim. gelen faturalara bakın lütfen.
    1. fatura 23 mart -- 22 nisan tarihli ve 39 lira ( önceki tarifem 35 tl lik bi tarife idi)
    2. fatura 27 mart -- 26 nisan tarihli ve 44.25 lira.

Bu adamlar benden aveada olmadığım sürelerin faturalarınıda geçirmişler. Üstelik fatura dönemleri yaklaşık olarak aynı. Yanı aynı günleri iki kez faturalandırmışlar. Oysa;
    1. fatura------- 23 mart - 2 nisan arası
    2. fatura------ 14 nisan -- 26 nisan arası olması gerekmiyor mu?

Müşteri hizmetleri bişeyler anlattı ama ikna olmadım. BTK' ya şikayet ettim. Tüketici hakem heyetine de gideceğim. Böylesi bir durumla karşılaşan var mı acep?

• 30 lirada cezaniz var, o dahil mi?
  • Sonucuda burda paylaşsan?Bu operatörler hep böyle.Fatura kesiminden 1 gün sonra bile taşısan tam ücret alıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknhc

Arkdaşlar avealıyken aveanın yeni nesil tarifelerinden yararlanmak için ayrılıp turkcelle geçtim, sonra aveaya geri geldim. 22 mart hesap kesim tarihli hattımı 2 nisanda turkcell e taşıdım. Fatura kesim tarihinden 11 gün sonra.. 12 gün turkcell de kaldıktan sonra 14 nisanda aveaya geri geldim. gelen faturalara bakın lütfen.
    1. fatura 23 mart -- 22 nisan tarihli ve 39 lira ( önceki tarifem 35 tl lik bi tarife idi)

Bu adamlar benden aveada olmadığım sürelerin faturalarınıda geçirmişler. Üstelik fatura dönemleri yaklaşık olarak aynı. Yanı aynı günleri iki kez faturalandırmışlar. Oysa;

Müşteri hizmetleri bişeyler anlattı ama ikna olmadım. BTK' ya şikayet ettim. Tüketici hakem heyetine de gideceğim. Böylesi bir durumla karşılaşan var mı acep?

Şikayet etmeniz vakit kaybından başka birşey olmaz.Bu tarz konular defalarca bu forumda tartışıldı ama herkes ilkkez duymuş gibi davranıyor. avea.com.tr adresinde tüm faturalı hat tarifelerinde paketlerden/tarifelerden her türlü çıkış işleminde(hat iptali,numara taşıma,faturasız hatta geçiş) abone aylık sabit ücretin tamamını öder.Yani fatura kesiminden yarım saat sonra bile numara taşımanız olsa o ayın tüm ücretini ödersiniz.Avea'ya geri döndüğünüzde de 30TL tarifeye kayıt ücreti ödediniz ikinci faturada ve 15 günden az kullanım yapmışsınız muhtemelen bu yüzden kullandığınız kadar gün ödemişsiniz.

Hesap doğrudur.BTK'da böyle cevap verecektir.Avea'da böyle demiştir.

• ikinci faturama belirtilen fatura dönemi olarak katılmasam da miktar olarak katılıyorum. 30 tl ceza + kullandığım gün kadar ödeme 44 tl mantıklı. Ama birinci faturaya kesinlikle katılmıyorum.

Bakalım Btk ne cevap verecek. Müşteri hizmetleri btk bu şekilde karar verdi diyor ama olsun ben yine de bekleyeceğim.Olmadı tüketici hakem heyetine gideceğim.

Acaba bu konuyu tüketici hakem heyetine taşıyan var mı?
  • quote:

Arkdaşlar avealıyken aveanın yeni nesil tarifelerinden yararlanmak için ayrılıp turkcelle geçtim, sonra aveaya geri geldim. 22 mart hesap kesim tarihli hattımı 2 nisanda turkcell e taşıdım. Fatura kesim tarihinden 11 gün sonra.. 12 gün turkcell de kaldıktan sonra 14 nisanda aveaya geri geldim. gelen faturalara bakın lütfen.

BTK'dan nasıl bir cevap geldi?/Bu konunuza cevap verdiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

BTK'dan nasıl bir cevap geldi?/Bu konunuza cevap verdiler mi?

hayır btk henüz cevap vermedi.

• btk cevap göndermiş. Adamlar aveaya sormuşlar bu adamın faturası niye böyle diye. avea cevap yazmış btk da bana göndermiş. Btk nın yasal yetkileri ne acaba
  • quote:

btk cevap göndermiş. Adamlar aveaya sormuşlar bu adamın faturası niye böyle diye. avea cevap yazmış btk da bana göndermiş. Btk nın yasal yetkileri ne acaba

sizi hayal kirikligina ugratmak istemem ama faturanizda en ufak bi hata yok. Ayrica btknin ne yapmasini bekliyosunuz? Faturaniz size gore hatali diye avea ya ceza filan mi kesmesini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

btk cevap göndermiş. Adamlar aveaya sormuşlar bu adamın faturası niye böyle diye. avea cevap yazmış btk da bana göndermiş. Btk nın yasal yetkileri ne acaba

sizi hayal kirikligina ugratmak istemem ama faturanizda en ufak bi hata yok. Ayrica btknin ne yapmasini bekliyosunuz? Faturaniz size gore hatali diye avea ya ceza filan mi kesmesini?

Avea haklıysa btk şöyle demeli: "abonesi olduğunuz gsm şirketinden ayrılırken yeni fatura döneminden bir gün bile kullansanız tarife fiyatının tamamını ödersiniz bu nedenle sözkonusu şirkettin hatası yoktur."

kısacası hiçbir değerlendirme yapmadan ............................ şeklinde cevaplanmıştır demiş. Ave anın cevabının aynını bana gönderecek ve hiçbir değerlendirme yapmayacaksa btk ya ne gerek var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zona527

30 lirada cezaniz var, o dahil mi?
    />

dahil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Avea haklıysa btk şöyle demeli: "abonesi olduğunuz gsm şirketinden ayrılırken yeni fatura döneminden bir gün bile kullansanız tarife fiyatının tamamını ödersiniz bu nedenle sözkonusu şirkettin hatası yoktur."

kısacası hiçbir değerlendirme yapmadan ............................ şeklinde cevaplanmıştır demiş. Ave anın cevabının aynını bana gönderecek ve hiçbir değerlendirme yapmayacaksa btk ya ne gerek var?

1 gun kullandin 1 gun odersin tarifeye giriste, cikista hepsini odersin.
    Bir de btk fatura inceleme kurumu değil. Btk ya cok gerek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 15 Mayıs 2012; 22:47:36 >

• her neyse.. uzatmayalımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknhc -- 15 Mayıs 2012; 23:08:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.