Bildirim
Aveadan Pttcelle Geçiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bakiyeniz gelecek faturalardan düşülecektir. Geçiş yapmadan önce tam tutarı not edip geçiş yaptıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp talepte bulunun -
Diğer operatörlere geçişteki gibi iade olmuyo yani, aveadan başka operatöre geçmiyorum nihayetinde. Kesin bilgi de mi hocam bu:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizzat ben yaptım -
Hocam eyvallah çok saolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda birkaç sorum olacak. Başta belirteyim avea faturasızdan pttcelle geçmek istiyorum. Soruları hem pttcelde hem faturalı hem faturasız için cevaplarsanız sevinirim :) Foruma ve internete baktım ama yeterli cevabı bulamadım.
1) Pttcelle geçince bir ücret ödemek gerekiyor mu?
2) Geçiş süresi kaç gün oluyor? Geçerken hattın kapanması gibi bir durum söz konusu mu?
Bu soru sadece faturalı için
1 GB sınırsız diye bir paket var. Bu sınırsız mı yoksa, 1 Gbyi aşınca paket aşım ücreti oluyor mu?
Şimdilik bunlar aklıma takıldı. Cevaplar için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X