Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Sorumu tam anlatamadım ama normalde öyle bir durum yaşanırsa evrenin dengelerinde bozulma gerçekleşir ve gerçeklik ile alakalı bir sürü sorun çıkar. Bunu işleyecek olabilirler mi yeni Doctor Strange filminde?

Captian Amerika taşların hepsini geri götürdü. O sebeple bir sorun yaşanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Haklısın ama forum da yöneticilerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Başlıkta film vizyona girdikten sonra spoir olabilecek her şeyi spoir tuşu ile yazmama rağmen bile 7 gün uzaklaştırma almıştım.

Spoir verdim diye 7 gün uzaklaştırma almıştım. Hangi mesajım spoir sayılıp ceza aldım diye sormama rağmen cevap yazan bile olmadı. Aklım gelen tek gerekçe Demir Adamla ilgili bir yorumum ama o yorum yüzümden ceza aldıysam başlıkta yorum yapan herkesin ceza alması gerekirdi çünkü Demir Adamın öleceğini forumda yazmayan yoktu. Demir Adam'in nasıl öleceğini yazmış olabilirsin diyen olabilir ama film daha vizyona girmeden yazmıştım çoğu arkadaş gibi. Yani nasıl öleceğini yazmamıştım zaten istesem de yazamazdım çünkü nasıl öleceğini bilmiyordum.

O cezayı aldığımı görünce son 1 hafta yazdığım tüm mesajlara bakmıştım ve hepsi spoir içine aldığım mesajlardı.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Filmden once demir adam öleceğini yazarsaniz ceza yersiniz sizintilar vardi çünkü dediginiz teori olarak değil gerçek olarak algilanmistir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Filmden once demir adam öleceğini yazarsaniz ceza yersiniz sizintilar vardi çünkü dediginiz teori olarak değil gerçek olarak algilanmistir

Haklısınız fakat ufak bir ayrıntı var. Benim onu yazdığım dönem de öyle bir sızıntı henüz yoktu. Demir Adam'ın öleceği uzum zamandır bilinen ve tahminen edinen bir durumdu çünkü Robert Downey Jr. 2 sene önce sözleşmem bitince artık devam etmeyeceğim diye kendisi açıklamıştı. Bu filmden sonra sözleşmesinin biteceği de zaten biliniyordu. İşin aslıda ben direk Demir Adam ölecek diye yazmadım. Demir Adam ölecek mi ve neden ölecek diye soran arkadaşlara. Oyuncunun durumundan sadece söz ediyordum. Yani bu spoir sayılacak bir bilgi değil ama spoir saymışlar nedense. Bu arada ben bu yorumları yazarken genel olarak her olasılığa karşı spoir içine alarak yazmıştım o sebeple spoir verme gerekçesi ile ceza almam bana garip gelen durum.

Bu arada o dönem hemen hemen herkes başlıkta Demir Adam ölecek diye yazıp duruyordu ama tek ceza alan ben oldum. Oda ayrı bir tuhaf durumda. Korkumdan bu mesajımı bile spoir içine alıp yazıyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Ağustos 2019; 14:44:7 >

Tamam da dediğim ile ne alakası var. Şu an o Evren’de olması gereken bir sürü kışı varlığını kaybetti. Sizce de bunun bir dengesizlik yaratması gerekmez mi?

Doğrudur hocam *** böyle küfür etmiştim ben de 1 hafta yemiştim

Spoir değil spoiler bu arada

• Chris Evans'ta terketmeseydi keşke... Zenci Cpt.Amerika izlemem tercihte etmem.. Falcon nedir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Tamam da dediğim ile ne alakası var. Şu an o Evren’de olması gereken bir sürü kışı varlığını kaybetti. Sizce de bunun bir dengesizlik yaratması gerekmez mi?

Yaşatmaz. Hulk taşlardan birini alırken bunla ilgili konuşma geçiyor ve orada Hulk taşları kendi zamanlarına geri götürüp aldıkları yerlere geri vermesi halinde hiç bir şeyin değişmeyeceği söylüyor. Kısaca geçmişte yaşanan hiç bir olay değişmiyor değişen tek şey Thanos'un yaptıkları. Taşların güçleri kullanılarak yapılan olaylar değişiyor. Taşlar dışında başka sebeplerle ölenler geri gelmiyor mesela.

Bu da doğal olarak evren de bir dengesizlik yaratmıyor.

• War Machine ile Captain Marvel izlemediğine şükret bence

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Captain Marvel gibi çok güçlü bir hero bulamazsın.. Neyini beğenmiyorsunuz ki anlamadım. War Makine ise İron Man ile ikili diyaloglarını beğeniyorum onun dışında havada anca kuş böcek vurmaya yarıyor. Captain Marveli o kadar seviyorum ki, yurtdısından BluRay siparişi verdim bekliyorum, bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

Captain Marvel gibi çok güçlü bir hero bulamazsın.. Neyini beğenmiyorsunuz ki anlamadım. War Makine ise İron Man ile ikili diyaloglarını beğeniyorum onun dışında havada anca kuş böcek vurmaya yarıyor. Captain Marveli o kadar seviyorum ki, yurtdısından BluRay siparişi verdim bekliyorum, bakalım.
    Captain Marvel gibi çok güçlü bir hero bulamazsın

DEDİ VE SİPARİŞİ VERDİ

• Captain Marvel'a laf yapmadım, siyahi karşıtı söylemlerine atıfta bulundum.
    Ha Brie Larson'u diğer filmleriyle çok sevdim ama Cap. Marvel'a olmamış. Ayrıca ben Cap.Marvel'a nötrüm ama evrene birden girip en güçlü kahraman olarak gösterilince insanların sevmemesini de anlıyorum + Brie'nin saçma sapan söylemleri. Ve çok da ilgi çekici bi kahraman da değil, Super-Man'i fazla andırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Captain Marvel'a laf yapmadım, siyahi karşıtı söylemlerine atıfta bulundum.
    Ha Brie Larson'u diğer filmleriyle çok sevdim ama Cap. Marvel'a olmamış. Ayrıca ben Cap.Marvel'a nötrüm ama evrene birden girip en güçlü kahraman olarak gösterilince insanların sevmemesini de anlıyorum + Brie'nin saçma sapan söylemleri. Ve çok da ilgi çekici bi kahraman da değil, Super-Man'i fazla andırıyor
    Spider man'ı nasıl andırıyor ? Brie tamamen soğukkanlı lider vasfı gibi görünüşü, mimikleri ve duruşu ile tam bir karizma. Spider man denen habeşistan maymunu ergen ise saçma sapan amerikan usulu çocukça espriler, sığ saçma sapan davranışları ile tamaen itici.. Zaten Endgame de Captain Marvele doyamadık, ilk başında ve thanosun son çırpınışlarında görebildik maalesef. Siyahi karşıtlığım ise Captan Amerika siyahi olamaz anlamında yoksa ırkçılık söyleminde bulunmadım, Chris Evans gibi bir efsaneden sonra falcon çöpüne benim yüreğim kaldırmaz.

• Spider değil Super öncelikle.

Ayrıca Brie özellikle Captain Marvel'in solo filminde bence kariyerinin en kötü, vasıfsız, ruhsuz oyunculuğunu sergiledi.
    Bi tarafta Room'daki Ma, Short Term'deki Grace, Scott Pilgrimdeki Envy, diğer tarafta Cap Marvel. Cast'ta ismini görmesem aynı oyuncu olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Dediğim gibi bence Brie ne kadar iyi oyuncuysa CapMarvel'a o kadar olmamış.

Cap America görüşünüze katılıyorum bu arada. Bence de hiç gerek yok Falcon'dan America yaratmaya. Evrenden çıkartmak gibi bir hata(bence) yaptıklarıyla kalmalılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Spider değil Super öncelikle.

Ayrıca Brie özellikle Captain Marvel'in solo filminde bence kariyerinin en kötü, vasıfsız, ruhsuz oyunculuğunu sergiledi.
    Bi tarafta Room'daki Ma, Short Term'deki Grace, Scott Pilgrimdeki Envy, diğer tarafta Cap Marvel. Cast'ta ismini görmesem aynı oyuncu olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Dediğim gibi bence Brie ne kadar iyi oyuncuysa CapMarvel'a o kadar olmamış.

Cap America görüşünüze katılıyorum bu arada. Bence de hiç gerek yok Falcon'dan America yaratmaya. Evrenden çıkartmak gibi bir hata(bence) yaptıklarıyla kalmalılar.
    Süper ile Manı ayırınca Spider-Man olarak okumuşum kusura bakmayın..

Captain Marvel bence ağır başlı ve ciddi olmasından dolayı size bence bahsettiğiniz gibi gelmiştir. Diğer marvel karakterleri gibi lakayt olmadığı içindir belki de bilemem.. Brie Larson gerçekten Captain Marvel için biçilmiş kaftan. Acilen ikincisi çıkmalı.

• İzlediğim en boktan süper kahraman filmiydi bundan daha klişe film yok piyasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

İzlediğim en boktan süper kahraman filmiydi bundan daha klişe film yok piyasada

kanka ne adamsın ya...

• Dayanamadım yine izledim ve yine çok pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 3 Eylül 2019; 1:4:16 >
  • CGI efektler ne tb lar yiyordur ve nasıl mühendislik harikasıdır..öyle kolay değil bu efektler helal olsun

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Drax'ın olduğu kısım baya komik
  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.