Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thanos ölmüş olsa bile o evrenin uzay-zaman dengesi bozuldu.büyük sorunlar bekliyor o evreni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 14 Eylül 2019; 17:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda bunun yorumunu yaptım ancak çok bilmiş arkadaşlarımız hiçbir şey olmadı diye geçiştirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eldivenle parmak şıklatırken kimleri öldüreceklerini nasıl seçiyorlar?

Yani Tony orada parmak şıklatırken nasıl sadece Thanos ve ordusu yokoldu sadece. Eldivenin nasıl özelliği var şıklatırken hedef seçerek yokedebiliyorsun?
  • Iron man 2008 de gösterilen ilk filmde Tony arabaya binerken gazeteci bi kadın (Christine Everhart) ile tanışıyor. Yakın zaman da izlemeyenler hatırladığınız detayları yazabilirmisiniz rica etsem

• Değil pm den alırım cevapları diye düşündüm

• Fena degildi

• VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Zamanı nasıl algıladığına bağlı. Dr Strange filminde 2023 yılı daha yaşanmamış olduğu için Ancient One da haliyle durumlardan habersizdi. 2023 yılına gelindiğinde geçmişe gittiği için o zaman geçmiş değişti. Biz filmi izlerken değişmemiş geçmişi izledik anlayacağın. Benim anladığım bu yönde tabi daha derin araştıran eden varsa bilemem. Senin sormak istediğinde buydu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamisama- -- 14 Eylül 2019; 20:24:57 >
  • Ha yanlış anlamışım pardon

• Ancient One zaman taşı ile geleceği geçmişi zaten görüyor
  • geçmişteki nebulanın ölüp gelecekteki nebulanın yaşaması über saçma kalmış...gamoranın geleceğe ışınlanıp gelecekte kalması saçmalamada everest olmuş...
    zaten hollywooda senaryo sıkışınca zaman makinesi icad etmek modadır klişedir zaten kendileri bile dalga geçmişte neyse....
    ikinci izleyişimde iyice cocuk filmi geldi...14-20 yaş zeka aralığında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Eylül 2019; 20:45:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

geçmişteki nebulanın ölüp gelecekteki nebulanın yaşaması über saçma kalmış...gamoranın geleceğe ışınlanıp gelecekte kalması saçmalamada everest olmuş...
    zaten hollywooda senaryo sıkışınca zaman makinesi icad etmek modadır klişedir zaten kendileri bile dalga geçmişte neyse....

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

geçmişteki nebulanın ölüp gelecekteki nebulanın yaşaması über saçma kalmış...gamoranın geleceğe ışınlanıp gelecekte kalması saçmalamada everest olmuş...
    Dediğin gibi onlarca mantık hatası var. Fakat son film olduğu için artık görmezden geliyoruz.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş, şu filme neden hala diğer zaman yolculuğu mantığıyla bakıyorsunuz anlamıyorum?? Ya adamlar zaten "bizim mantığımız o filmlerden farklı" olduğunu anlatmak için kaç dk uğraşıyo film içinde. Sana endgame'in zaman yolculuğu mantığı saçma gelmiş olabilir, saygı duyarım ancak geçmiş nebula ölünce diğerinin yaşaması filmin mantığı içinde saçma olarak değerlendirilemez. 2 bağımsız zaman çizgisi olarak kabul edeceksin çünkü. Yani "geçmişe gidip, dedemi öldürürsem ben de ölürüm" mantığı yok bu filmde.
    Birçok yerde kendi mantığında film güzel götürdü ancak 2 kritik yerde "kendi kuralları" çerçevesinde hatası var. 2014'den 2023'e nebula ve thanos'un yolculuk etmesi. Çünkü bize yolculuk için 2 şey gerekli diye anlattılar. Biri pym partikülü, diğeri gps/kuantum kıyafeti. Ancak nebula naptı, gelecekteki nebuladan gps'i kendine aldı, partikülü de thanos'a verdi ve ikisi de geleceğe gidebildi. Hatta thanos tüm gemisiyle geldi yani içinde binlerce yaratıkla birlikte. İşte burası über saçma . Yönetmenler işte burda çuvallamış ancak yapcak bişey yok, orayı da mantıklı yapsalardı final dövüşü olmazdı

• Akca96 A kullanıcısına yanıt
    O senin dediğin geçmişe gidiş olarak onlar daha ileri bir zamana geldiler ve nebula portal açtı oranin koordinatlarina.
    Makineye de birşeyler yaptı parmaklarini sokup guncelledi teknoloji değişikliği

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Ama hocam nebula tek başına gitti geleceğe. pym parçaçığı olmadan yani. Burası mantık hatası. Hani 2 tane olsaydı tamam derdim ama 1 tane vardı. Sadece gps ile olmuyor ki, hatta bu mesele yüzünden 2012'de bizim cap ve ironman mecburen 1970'e gittiler. Niye çünkü pym partikülü lazımdı. Yoksa sıkıntı sadece tesseract olsaydı, daha bildikleri bir zamana gidebilirlerdi ama ikisininde aynı zaman ve mekanda olduğu zamana gittiler. Burda yönetmenler çok güzel mantığa oturtmalarına rağmen nebula-thanos'da çuvalladılar yani bunu kabul edelim artık ne kadar sevsek de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

Ama hocam nebula tek başına gitti geleceğe. pym parçaçığı olmadan yani. Burası mantık hatası. Hani 2 tane olsaydı tamam derdim ama 1 tane vardı. Sadece gps ile olmuyor ki, hatta bu mesele yüzünden 2012'de bizim cap ve ironman mecburen 1970'e gittiler. Niye çünkü pym partikülü lazımdı. Yoksa sıkıntı sadece tesseract olsaydı, daha bildikleri bir zamana gidebilirlerdi ama ikisininde aynı zaman ve mekanda olduğu zamana gittiler. Burda yönetmenler çok güzel mantığa oturtmalarına rağmen nebula-thanos'da çuvalladılar yani bunu kabul edelim artık ne kadar sevsek de :)
    + olarak
    kaptanın paralel evrende yaşayıp günümüze gelebilmesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kamisama-

Zamanı nasıl algıladığına bağlı. Dr Strange filminde 2023 yılı daha yaşanmamış olduğu için Ancient One da haliyle durumlardan habersizdi. 2023 yılına gelindiğinde geçmişe gittiği için o zaman geçmiş değişti. Biz filmi izlerken değişmemiş geçmişi izledik anlayacağın. Benim anladığım bu yönde tabi daha derin araştıran eden varsa bilemem. Senin sormak istediğinde buydu sanırım.
    Ben hala 2023 geçmişinde doctor strange filminden önce ancient one’ın bruce ile görüştüğünü ve durumları bildiğini düşünüyorum. Görüşmeden sonra doctor strange filmi yaşandı yani. Yoksa kafam basmıyor

• VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Senin bu anlattığına filmde kesin bir dille karşı çıktılar. Geleceğe dönüş, cart curt hepsi yanlış diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Senin bu anlattığına filmde kesin bir dille karşı çıktılar. Geleceğe dönüş, cart curt hepsi yanlış diye.
    işimize nasıl geliyorsa yeni nesil kuantumcuklu zaman makinesi icad ettik diyolar işte açıklama o çok tatmin edici.....
    baştan aşağı çocuksu ergensi bir ağızda oldukça cıvık işlenmiş bir film iw serisi çok daha iyiydi....ününden dolayı puanı çok yüksek...komedi-absürd bilimkurgu sınıfı diyebilirm...
    star warsın bile içine ergen kusmuğu bulaştırdılar tamemen sektörü sinemya daha fazla gidebilen boş aylak ergen öğrenci statüsüne indirdiler..
    zaman makinesi klişesi katmayıp şimdiki zamanda taş mücadelesi ve savaşları işlenseydi çok daha sürekliyici olurdu zaten kuantumcuklu yeni nesil zaman makinesi ve konuyu seyirciye anlatana kadar filmin %70 i bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Eylül 2019; 13:9:24 >

• Robert Downey Jr. Black Widow filminde yeniden ironman olarak izleyebileceğiz.
    Cameomu yoksa başka bir şekildemi olacağı şu anlık belirsiz.
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.