Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
379.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sözleşmesi yok.
    Görünse de 1 dakika anca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • End Game'in başrolünün birbaşka marvel filminde oynaması alakasız mı ?
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Sözleşme yapmak zor bir şey değil
  • Yapmaz

• İron man olarak sürekli anilmak istemiyorum dedi ve kendi isteği yüzünden filmde öldü kendisi ayrılmakta israr etti bilmiyorsaniz.

• Ne alaka geçmişte geçmesi robert geçmişte mi oynadi filmi şimdi oynayacak

• Adamın artık paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Kazandığı paralarla 7 sülalesine oturduğu yerden yıllarca lüks hayat sunabilir
  • Bak sen anlamiyorsun asil.
    Adam evrende kendini oldurtmeyebilirdi ama ileriki spider man filmlerinde falan çağırabilme olasiliklari olmasin diye kendini ÖLDÜRTTÜ.
    çatır çatır parasını da alan adam sırf cameo için bedavaya koydurtmaz kendini cgi de olsa.

• ''marvel ile yükselen bir aktör, iyi para alırsa neden yapmasın?'' diyen sizsiniz.

Bende sizin yorumunuza göre yorumlama yaptım. Algılarımızı açalım totomuzdan algılayıp saldırgan pozizyona geçmeyelim, sakin olalım hocam
  • Hala boş yapıyorsun git çık dışarı hava al biraz, belli ki sıkıntılı günündesin
  • Robert Downey JR tipsel açıdan dede kıvamına girdiği için emekli edildi...
    süper kahraman değin genç sexy ve yakışıklı olur... film boyunca kaptan amerikanın oturma organının sexyliği üstünde duruldu o derece onemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Eylül 2019; 20:12:24 >
  • Kardeş çevrendekilerin Allah yardımcısı olsun
  • Bir sey sorucam, Evden Uzakta filmindeki dronlar neden endgamede kullanilmadi, cihazlardaki ozellikler Thanos'un ordusundan baya kisiyi temizlerdi en azindan bu canavarimsi şeyleri, Rakun ve Kis askeri bile silah kullaniyordu zaten, bu dronlar neden dahil olmadi olaya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evden uzakta, endgame sonrasi geçmiyor mu? Ve o dronlari Stark tasarlamadi mi zaten, yani endgame sirasinda yok muydu? Endgamedeki son savas sirasinda neden kullanilmadigini anlamadım.

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Ona kalsa koskoca abd ordusu uçak filosunu yollasa o yerde koşuşan yaratiklari dümdüz eder.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    sen de haklısın vallaha, filmde çok mantık hatası var
  • Bugün izleme fırsatı buldum ama pek beklediğim gibi çıkmadı. Açıkçası bir önceki Avengers Infinity war izlerken çok daha keyif almıştım.

• Filmin en saçma yanı bence Kaptan Amerikan’nın Thor’ın çekicini kullanması oldu. Thor olmanın anlamı kalmamış resmen. Hulk dediğin zaman o sinirli kendine hakim olamayan süper kahraman akla geliyor, ama onunda içine etmişler biraz çorba yapmışlar son film diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 18 Eylül 2019; 1:59:54 >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Cizgi romanlarda Thor aslında bir sıfat gibi, cekici bir kaç kişi daha kaldırıp thor ünvanı alıyor, filmde captan’ın cekici cok iyi kullanması bana da biraz abartı kaldı sonucunda thor 1500 yaşında ve bundan daha da fazla savaşa girmiş durumda bunu bir filmde kendisi söylüyor

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    O sahne beni de rahatsız etti. Hadi çekici kaldırdın da çağırmalar, yıldırım atmalar falan sanki çocukluğundan beridir Mjölnir kullanıyor anasını satayım
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.