Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin iw ye göre artı ve eksileri vardı bence ama final filmine yakışan bir iş yapmışlar. İw den bi tık daha iyiydi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iw den daha cıvık olduğu %100, mini mini 1 leri,mini mini 2 leri sinemaya çekmek için çok daha çocuksu ve ergensi işlenmiş konu...biraz daha düşse çocuk filmine dönermiş...35+ lık heriflerin tipine ergen ağzıda çok yapmacık durmuş...görsel efeklerin hatrı olmasa vasat bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ağustos 2019; 18:41:54 >
  • Galaxy. kullanıcısına yanıt
    Normalde hela içinden geçer

• extra bölümlerin olduğu versiyon 2 eylüldeymiş. 4 gün sonrada inşallah dublaj çıkıyor :))
  • O değilde geçen tekrar izlediğimde bir şey fark ettim
    Cap Marvel'ın örümcekden eldiveni aldığı sahnede yalnız değil diyip arkasına geçenlerin hepsinin kadın olması ve yerdeki tek kişinin erkek olması çok sağlam bir mesaj olmuş
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Okeye:She is got help
    Marveldeki kadınlar:Ula ula savaşta kimle savaşıyosanız bırakıp buraya koşuğğnnn,
    Marveldeki diğer kadınlar:Chituari ordusu üstümde şunları kesip geliyom ben gelmeden toplanmayın
    Marveldeki diğer kadınlar:Bizim kızlar bişey dediler ama anlamadım , yine de cm'nin yanına gidelim hiç erkek gelmesin

• arkadaşlar seri bitti galiba ama eski filmlerde doktor zolanın beyninin yedeği alınmıştı diye biliyorum açıkçası ben o adamın bir hikayesini bi yerlerde görmeyi bekliyordum es mi geçtiler noldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Ağustos 2019; 2:55:10 >
  • Söyleseydiniz sadece son yarım saati izlerdik 2.5 saat tam bir çöp. İlk 2.5 saat hiç kimseye hitap etmiyor son yarım saatte 10-15 yaş arasına hitap ediyor. Geceleyin Kanal D veya Beyaz Tv'de yayınlanan filmler bundan çok daha iyidir. Ancak bu kadar batırabilirlerdi.

Iron Man ölmüş mr bay kaptan amerika hala karı kız peşinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 19 Ağustos 2019; 3:31:57 >
  • Eleştirebilirsiniz iyi hoşta, bu filme 10-15 yaş arası diyip Beyaz tv'deki ne olduğu belli olmayan filmlerle kıyaslamak nedir ben anlamıyorum. Beyaz tv'dekilerle bir tutup yerden yere vurduğunuz filmin puanına bir bakın sadece. Bazı arkadaşlar eletiri yapacağım diye fazla abartıyor.
  • Doğru diyorsun ilk 2.5 saati gibi dram işleyen ve karakter derinliğine önem veren filmler hiçkimseye hitap etmiyor. Öylesine çekiyorlar hepsini. Hepsi de çöp. Karakterlerin düzgün işlenmesi önemsiz bir şey,önemli olan thanosun yumruk atması ve bizim üff ne kavga oluyor dememiz.
    İki aksiyon görmeyince hemen boş film oluyor, beyaz tv kalitesi oluyor.
    Bırak beyaz tv'yi türkiyenin hiçbir yapımında bu filmin kalitesi yok. Tek başına bakılırsa (ki bakılmaması lazım) çok iyi bir film olmayabilir.Ama bu film büyük bir seriye çok iyi bir final verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 19 Ağustos 2019; 15:12:4 >
  • Can sıkıntısından, sırf bu kadar meşhur film diye, izleyem bakam diyip şu filmi izlemeye çalışan, daha bi tane mcu filmi izlemeden, hızlı ve öfkeli gibi uzun uzun aksiyon bekleyen adamlar gelip buraya yorum atmasın lütfen!
    Süper kahraman kategorisi bambaşkadır, içinde dram da, komedi de, aksiyon da barındırır. Kimisinde dram, kimisinde aksiyon, kimisinde de komedi çok olur ama illaki hepsinden biraz biraz olur. Tabi tabi 10-15 yaş filmi, o yüzden filmin başında kötü adamın başı kesiliyo, filmin sonunda başrol ölüyo di mi(!)
    Benim de endgame'de sevmediğim birçok yer var ancak bunlar filmi benim açımdan "çöp" yapmıyor. Sinemada izlerken alabileceğim en büyük hazzı aldım ben bu filmde Assemble sahnesinde daha ne olsun ya. Ama iw'nin yeri ayrıdır o başka :)
  • 20 si itibari ile film itunese gelecek sanırım beklemedeyiz. Fakat film dvd si Türkiyeye ne zaman gelecek bilen var mı ? Googlede ilgili tek bir haber bulamadım bununla ilgili, ABD ve Avrupada ayın 13'ünde gelmişti dvd.
  • Film Digiturk ve İtuneste satın alınıp izlenebilir durumda şuan ve türkçe ses dosyasıda artık ses dosyası sitelerinde paylaşılıyor hayırlı olsun. Bugün itibari ile artık dublajlı keyfi ile izlemeye başlarım. Büyük gün geldi :))
  • Film beklentilerimin altında kaldı. Imdb puanını hak etmiyor

• sonunda 14. bilmem kaç milyon olasılık böyle olmalıydı
  • Filmden çıkınca aklımda son 1 saati kaldığı için beğenmiştim. Şimdi tekrar açıp izleme şansım var ama sıkılacağımı bildiğimden izlemiyorum.
    Büyük ihtimal ileride çıkan Spider Man filmleri dışında izleyeceğim son MCU yapımı bu oldu.
    Bu saatten sonra zorla bile izleyemem bilmem sizlere de aynı şey oldu mu ama sıktı artık benzer filmleri defalarca piyasaya sürmeleri. Şimdi Spider Man de MCU’dan gitmiş, yeni Stark olma yolundan gittiğinden ayrılmaları iyi olmuş belki karakteri daha iyi işlerler. Saçma sapan her filmde bu evrenin bağlantılı olduğunu göstermek için hikayeyi bir şekilde bağlamaya çalışmaları çok itici artık. Bağımsız solo filmler çoğu insan için daha ilgi çekici hale gelmiştir. Finalden sonra milletin hala toplu Avengers filmi izlemek istediğini düşünmüyorum.

• Filmin bonus disc versiyonu çıktı, an iti bari ile indiriyorum. Bilginize.
  • spider man artık olmayacakmış mcu da. umarım anlaşır sony ve marvel tekrar. civil war da ilk görmüştük spider man i mcu içinde ve çok güzel bir histi
  • Far from home bu sekilde bittikten sonra yarim birakamazlar hikayeyi. Disney de ne paragoz cikti arkadas zaten avengers filmlerinden parayi kirdiniz, neredeyse her filminiz 1 milyari geciyo daha ne istiyonuz.
    %5 hasilattan payi varmis, bunlar %50 istemis, tabi sony kabul etmemis. Bence %20-25 e disney razi olursa sorun çözülür.
    Ama en kotu ihtimal sony kendi icinde spider-verse kurar, venom ile karsilastirir, miles morales filan da koyar ve tom holland oradan devam eder diye düşünüyorum. Yeni peter parker riskine kesinlikle girmezler bence.

• filmi yeni izleme fırsatı buldum beklentimin altında kaldı bir önceki film daha iyiydi.kaptan marvel leşini izlemek büyük eziyetti ayrıca

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.