Şimdi Ara

avengine.exe hatası bilgisayar açılmıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AVENGINE.EXE uygulama hatası 0x7c900f29 adresindeki yönerge, 0x0f000000bellek adresine başvurdu bellek read olmadı...

hatası veriyor biraz araştırdım panda antivirüs programı silmiş olabilir diyorlar bende de panda 2008var. bilgisayar heraçıldığında kitleme yapıp açılmıyor arka arkaya 4-5 defa kapatıp açtığımda düzeliyor bu hatayı nasıl düzeltebilir yardımcı olursanız sevinirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazlak32 -- 16 Haziran 2009; 14:31:23 >

• bahsettiğin exe panda antivirusun kullandığı bir exe sanırım pandayı kaldırmaya çalıştın ve tam anlamıyla silinmedi sistemden yapabiliyorsan sistem geri yüklemeden eski bir tarihe dön öyle dene olmadı pandayı yeniden kurmayı dene kolay gelsin.

avengine.exe -->
    Description:
    AVENGINE.EXE is a process belonging to the Panda AntiVirus Internet security suite, and is essential for protecting your computer from Internet-bound threats. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonball -- 16 Haziran 2009; 14:46:14 >
  • hocam eski bir tarihe sitem geri yükleme yaptım olmadı aynı. hata vermeye devam ediyor
  • Antivirüs ü tekrar kurulum yapıp kaldırmayı dene. your unınstaller tarzı bı programla dene derin bir kaldırma işlemi gercekleştirir. Bu hata ile karşılaşmıstım.Kolay gelsın. Tabii ek olarak bunlara sebep olan bir virüs de bulunuyor olabilir sistemde.
  • teşekkür ederim pandayı kaldırınca hata gitti. silip yeniden kurdum pandayı şimdilik hata yok bilgisayar düzgün çalışıyor ama ilerde aynı hata verir mi bilmiyorum. bu konudada yardımcı olursanız sevinirim. olmazsa başka bir virüs programı kullanmam gerekecek zannedersem. yardımcı olduğunuz için yeniden teşekkürler Allah razı olsun format atmaktan kurtuldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.