Şimdi Ara

avensis toyatası olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce 1.6 16v nasıldır yakıtı önemli. ara hızlanması süratleninceki yakıtı vs .aracı tavsiye dış gözünüzle tavsiye edermisiniz .teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: slleey

sizce 1.6 16v nasıldır yakıtı önemli. ara hızlanması süratleninceki yakıtı vs .aracı tavsiye dış gözünüzle tavsiye edermisiniz .teşekkürler

yakıt tüketimi bu sınıf 1.6 araçlar içinde en iyilerinden. ortalama 9lt/100km yakıyor istanbul içinde. ara hızlanması da oldukça iyi 1.6 araç için ancak yüksek devirli kullanımda yakıt tüketimi hissedilir şekilde artıyor.aracı ben şahsen tavsiye ederim hiç bir şikayetim yok araçla ilgili. daha fazla bilgiyi " toyota" bölümünde bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

sizce 1.6 16v nasıldır yakıtı önemli. ara hızlanması süratleninceki yakıtı vs .aracı tavsiye dış gözünüzle tavsiye edermisiniz .teşekkürler

yakıt tüketimi bu sınıf 1.6 araçlar içinde en iyilerinden. ortalama 9lt/100km yakıyor istanbul içinde. ara hızlanması da oldukça iyi 1.6 araç için ancak yüksek devirli kullanımda yakıt tüketimi hissedilir şekilde artıyor.aracı ben şahsen tavsiye ederim hiç bir şikayetim yok araçla ilgili. daha fazla bilgiyi " toyota" bölümünde bulabilirsin.

aynen katılıyorum

• Tip olarak çok güzelde motor olarak pek bir bilgim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

quote:

aynen katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

quote:

aynen katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ACIMASIZ_

Tip olarak çok güzelde motor olarak pek bir bilgim yok

motor konusunda bi endişen olmasın, ne de olsa o bir toyota
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ACIMASIZ_

Tip olarak çok güzelde motor olarak pek bir bilgim yok

motor konusunda bi endişen olmasın, ne de olsa o bir toyota

ilk uzaya ve agaca cikan araba toyota

al kardesim al.
    guzel arabadir.
    toyatasi hondasi vw si...
    ama sen abetilanlara cok bakma.

• TOYOTA , TOYOTA diye yazılır. Toyata 'yı sanayilerdeki ustalar yazar.Hatta toyato şeklinde yazılanlara da rastlanılmıştır.Tabi bu şekilde yazmanın mantıklı bir açıklaması da var.Kanuni kısıtlama gibi..
  • VECTRA ALMADAN ONCE BAKTIK VE ÇOK BEĞENDİK BENCE HARİKA ARABAYDI AMA TAKAS OLAYINDA BİZDEKİ ARABAYA ÖLÜ FİYAT VERDİLER HEMDE SATICI COK UYUZ DAVRANDI ANLAŞAMADIK VECTRA ALDIK AMA SUNU SOYLİYEYİM BENCE ÇOK GÜZEL ARABA İÇİ BENCE 4 4 LÜK DİYEBİLİRİM AMA ALIRSAN ELEGANT AL
    ARABAYLA TEST SÜRÜSÜ YAP BEN DERİM KESKE ALSAYDIK AMA OLMADI VECTRA HİÇDE İYİ BİR ARABA DEĞİL KULLANIMI ODUN GİBİ HEMDE BAŞTA EPEY SERVİSTE VAKİT GEÇİRDİM BİLGİSAYAR PROBLEMİNDEN
    AKLIM HEP AVENSİSTE KALDI BENCE GÜZEL ARABA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.