Şimdi Ara

AverMedia 203 için CINE5 lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her türlü programı kurdum. Ama bir türlü yapamadım şu cine5i. Bi allahın kulu yardım ederse minnettar olurum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• 1- önce arama yap
    2- 1.den sonuç alamazsan konuyu uygun yere aç
    3- bunları yapmazsan kimse cevap yazmaz.

hadi bakim.
  • @theanswer .İlk sözüm size.
    Şifre çözme ve program kırmayla ilgili konular forumda yer almıyor.Bunu söyleseydiniz daha iyi olurdu.

Konuyu açan arkadaşım sen de şansını başka yerlerde dene.
    Google da "Cine5 Şifre" veya "cine5 program" yazıp aratırsan eminim çok sayıda kaynak bulacaksın
  • ayrıca bnm bildiim artık cine5 şifresiz yayın yapıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm660 -- 28 Ocak 2006 1:50:44 >
  • +1:)
    quote:

Orjinalden alıntı: storm660

ayrıca bnm bildiim artık cine5 şifresiz yayın yapıo
  • Avermedia 203 için uygun CİNE 5 çözen proğram kartta kullanılan chipsetten dolayı yok. Ben çok aradım ama çözebilen bir proğram bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasok

Avermedia 203 için uygun CİNE 5 çözen proğram kartta kullanılan chipsetten dolayı yok. Ben çok aradım ama çözebilen bir proğram bulamadım.

bende şuan bahsettiğiniz kartın aynısı var cine 5 i çözüyorum. ama cine 5 şifresiz olduki isterseniz göndereyim yinede

edit: harddiskim garantide garantiden gelsin isteyene o zaman yollarım oke. yalancı durumuna düşmek istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 28 Ocak 2006 2:45:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord1905

Her türlü programı kurdum. Ama bir türlü yapamadım şu cine5i. Bi allahın kulu yardım ederse minnettar olurum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Kardeş bende AVERMEDİA Phone98 var 1998 den beri izliyordum ama artık sıkıldım bunun için televizyon kartında BT 878 Chipset bulunması gerekiyor..!!
  • Benim bildiğim cine5 in şifreli yayını kalktı,direk açması lazım kanalı.Decoderleri geri iade edin diye ilan vermişlerdi gazeteye.
  • Cine5 te artık şifre yok olmayan şirfreyi nasıl çözecen ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.