Şimdi Ara

AVERTV BOX7 SUPER hoparlörden gelen cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Avermedia tv box 7 aldım. Logitech stereo hoparlör kullanıyorum. Hoparlörlerden gelen çok yüksek ve rahatsız edici cızırtı yüzünden bir türlü istediğim gibi kullanamıyorum.ilk aldığım zamandan beri bu problem var. hoparlörlerin ses ayarını iyice kısmak zorunda kalıyorum. yinede cızırtıyı engelleyemiyorum. tvboxı kapattığımda bu sefer sesin frekansı değişerek devam ediyor. tvboxın adaptör girişinde jack ile oynadığım zaman ses frekansı değişip duruyor ama kesilmiyor. logitech x530 5+1 ses sisteminde de aynı sorun var. başka bir sony marka stereo hoparlörlerle ile de. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: drhope

Selamlar,
    Avermedia tv box 7 aldım. Logitech stereo hoparlör kullanıyorum. Hoparlörlerden gelen çok yüksek ve rahatsız edici cızırtı yüzünden bir türlü istediğim gibi kullanamıyorum.ilk aldığım zamandan beri bu problem var. hoparlörlerin ses ayarını iyice kısmak zorunda kalıyorum. yinede cızırtıyı engelleyemiyorum. tvboxı kapattığımda bu sefer sesin frekansı değişerek devam ediyor. tvboxın adaptör girişinde jack ile oynadığım zaman ses frekansı değişip duruyor ama kesilmiyor. logitech x530 5+1 ses sisteminde de aynı sorun var. başka bir sony marka stereo hoparlörlerle ile de. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Aver bu.Ya kabulleneceksin yada iade edeceksin.Düzeltebilirsen eğer çok şanslısın.Yanlış anlama ben bu marka ile çok sorun yaşadığım için bu şekil yazdım.Umarım düzeltebilirsin.

• peki nasıl ?
  • kimsenin bir fikri yok sanırım...
  • *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimarax -- 15 Mart 2010; 18:04:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.