Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gruba ilk kez attım hocam.. sürekli değil..
    rahatsız ettiysek yine uyarı alırız, haklısın...
  • Merhabalar,ben istanbulpark a çıkmak için araç kiralamak istiyorum fakat bildiğim kadarı ile kişisel araçlar dahil bütün araçların sigorta ve kaskoları pistte geçersiz oluyor.
    Lakin benim asıl sorum pist haricinde dahi herhangi bir kaza olduğunda bu firmalardan hangisi en çok bu konuda başımızı ağrıtmıyor?
  • Avis çok iyi tavsiye ederim... Garenta da iyi bir firma fakat çalışına kötü. 07.1996 Doğum / 11.2014 Ehliyet sizce araç kiralayabilirmiyim ? Veya Ek sürücü ?
    Kızıltoprak /Garenta firmasını aradım müşteri temsilcisiyle görüştüm çok kaba biri yanımda olsa dalarım o derece ukala ve kendini bilmiş bir kişi.
    2014 Yılından beri ehliyetim var .

Konuşma şöyle: 04.04.2016 13:24
    -Garenta Kızıltoprak buyrun
    +Merhaba araç kiralayacağım fakat yaş ile ilgili birşey öğrenmek istiyorum ?
    -Minimum 21 Yaş.
    +Ben 96 yılı temmuz doğumluu ( cümlemi bitirmeden )
    -Sen Türkiye'de hiç bir araç kiralayamazsın,araç kiralık araç dahi süremezsin.
    +Teşekkürler ( ve kapattım)
    (BAŞKA yetkiliye sordum 1 yıllık ehliyet olsun yeterli,Aracı tabiki sürersin fakat kaza durumunda sigorta geçersiz olur dedi.)
    Adamın öylemi demesi lazımdı? şu şu şu kurallar maddeler gereği kiralama koşulları dışındasınız,ancak şu tarihte kiralayabilirsiniz demeliydi.)
    İlk kişi Resmen aşağıladı.Defalarca , otobanda şehirlerarası araç sürdüm BMW den TOFAŞ ına kadar.Güvenli sürüş sertifikam bile var sen neyin kafasını yaşıyorsun
    Neyse " .budget " te "GENÇ SÜRÜCÜ" yaşı tutuyor galiba bilgi verirmisiniz ?

Edit:Yazım yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin96 -- 4 Nisan 2016; 13:56:24 >

• selamlar an itibariyle findeks puanına bakmayan hangi firmalar var yardımcı olabilirseniz sevinirim?
  • Budget'in sitesinde 19-21 yaş aralığındaki kişiler genç sürücü ücretini ödeyerek araç kiralayabilirler diyor. Bu demek oluyor ki bu yaş aralığındaki kişiler araç kiralayabilirler anlamına mı geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 clio kiralik arac anahtari calindi bunun icin ne yapilabilir ? sirket ne kadar bir fiyat cikartir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 17 Nisan 2016; 5:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Budget'in sitesinde 19-21 yaş aralığındaki kişiler genç sürücü ücretini ödeyerek araç kiralayabilirler diyor. Bu demek oluyor ki bu yaş aralığındaki kişiler araç kiralayabilirler anlamına mı geliyor?

Kesin bilgi vereyim Ben genç sürücü paketini alarak kiraladım(Ek sigorta paketlerini otomatik veriyor).Kiralamak istediğiniz araç gurubundaki minimum Yaş tutmuyorsa belirtilen yaştan küçükseniz "GENÇ SÜRÜCÜ" paketini alarak kiralayabilirsiniz.
    Alıntı:A,B,C,F,H grubunda bulunan araçları kiralayabilmek için en az 21 yaşında ve 1 yıl ehliyet sahibi olunması gerekmektedir. 19-21 yaş aralığında ve 1 yıl ehliyet sahibi olan kişiler Genç Sürücü ücreti ödeyerek A,B,C,F,H grubundan araç kiralayabilmektedir.
    Örnek:Fiat Linea Minimum 21 yaş istiyor. Ben 20 yim. Genç sürücü yü alarak 19 yaşında da olsam kiralama yapabiliyorum olay bu.21 ve üstü iseniz zaten genç sürücüyü almadan kiralama yapabiliyorsunuz. Bence çok iyi bir uygulama, diğer firmalar 1 yaş verirken "BUDGET" 2 Yaş olanak veriyor.

Budget Kiralama Bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: aydin96

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Budget'in sitesinde 19-21 yaş aralığındaki kişiler genç sürücü ücretini ödeyerek araç kiralayabilirler diyor. Bu demek oluyor ki bu yaş aralığındaki kişiler araç kiralayabilirler anlamına mı geliyor?

Kesin bilgi vereyim Ben genç sürücü paketini alarak kiraladım(Ek sigorta paketlerini otomatik veriyor).Kiralamak istediğiniz araç gurubundaki minimum Yaş tutmuyorsa belirtilen yaştan küçükseniz "GENÇ SÜRÜCÜ" paketini alarak kiralayabilirsiniz.
    Alıntı:A,B,C,F,H grubunda bulunan araçları kiralayabilmek için en az 21 yaşında ve 1 yıl ehliyet sahibi olunması gerekmektedir. 19-21 yaş aralığında ve 1 yıl ehliyet sahibi olan kişiler Genç Sürücü ücreti ödeyerek A,B,C,F,H grubundan araç kiralayabilmektedir.
    Örnek:Fiat Linea Minimum 21 yaş istiyor. Ben 20 yim. Genç sürücü yü alarak 19 yaşında da olsam kiralama yapabiliyorum olay bu.21 ve üstü iseniz zaten genç sürücüyü almadan kiralama yapabiliyorsunuz. Bence çok iyi bir uygulama, diğer firmalar 1 yaş verirken "BUDGET" 2 Yaş olanak veriyor.

Budget Kiralama Bilgi

Hocam yaşım 20 bu duruma göre kiralayabiliyorum. Genç sürücü paketi hakkında ayrıyetten ücret var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 17 Nisan 2016; 12:35:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Var genç sürücü paketiyle sigorta paketlerinide alman gerekiyor, 25 TL filan diye hatırlıyorum günlük genç sürücü paketi, diğer sigortalarda 30-40 lira arası birşey.
    Bu arada Vodafone Red abonelerine budget %50 indirim var ben öyle kiralıyorum, geneç 3 günlük dizel otomatik nissan qashqai 324 lira ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Var genç sürücü paketiyle sigorta paketlerinide alman gerekiyor, 25 TL filan diye hatırlıyorum günlük genç sürücü paketi, diğer sigortalarda 30-40 lira arası birşey.
    Bu arada Vodafone Red abonelerine budget %50 indirim var ben öyle kiralıyorum, geneç 3 günlük dizel otomatik nissan qashqai 324 lira ödedim.

Gence nissan qashqai veriyorlar mı hocam oha

onu bilmiyorum ama ben genç sürücü paketiyle bmw filan alıyorum, sürekli kiralama yapıyorum çünkü, bir sıkıntı olmadı arayıp sorabilirsiniz.
  • quote:

onu bilmiyorum ama ben genç sürücü paketiyle bmw filan alıyorum, sürekli kiralama yapıyorum çünkü, bir sıkıntı olmadı arayıp sorabilirsiniz.

"A,B,C,F,H grubunda bulunan araçları kiralayabilmek için en az 21 yaşında ve 1 yıl ehliyet sahibi olunması gerekmektedir. 19-21 yaş aralığında ve 1 yıl ehliyet sahibi olan kişiler Genç Sürücü ücreti ödeyerek A,B,C,F,H grubundan araç kiralayabilmektedir. " bmw qashqai bu grupta yok ama ben yinede bi arayıp sorayım hocam. Sağolun

Aynı yaş grubunda değiliz, ben 24 yaşındayken bmw veriyorlardı sizin yaş küçük verilmeyebilir o kısmını arayıp sorun isterseniz, birde çift kredi kartı istenir 2000 lira teminat çekilir.
  • quote:

Aynı yaş grubunda değiliz, ben 24 yaşındayken bmw veriyorlardı sizin yaş küçük verilmeyebilir o kısmını arayıp sorun isterseniz, birde çift kredi kartı istenir 2000 lira teminat çekilir.

Ben aynı yaş grubundayız sanıyorum hocam pardon. Bana vermezler yaşım büyük olmadığı için

• Biraz kafa karıştırıcı gibi olsa da basit bir sistem
    Aşağıdaki fotoğraflarda göründüğü gibi yaş ve ücret ler vardır. 1 saat te gecikme payı sunuyorlar.Diğer firmalar yanlış bilmiyorsam 2 saatti.
    Kartınızdan çekilen depozito/teminat/provizyon isimli ücret ten HGS kullanımı,ceza veya eksik yakıt varsa düşülüp geri iade edilir(Kaza, vs durumları hariç Çünkü o zaman işler değişiyor .)
    Budget Kart olanlara %20 indirim.Ayrıca Hemen öde yaptığınızda yine indirim alıyorsunuz.Vodafone ve farklı kampanyalar var fakat Budget kart harici hiçbiri bende yok
    Ayrıca Müşteri Hizmetleri yardımcı oluyor sorabilirsiniz en garantisi

Edit:Şu foto eklerken hep birsürü çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin96 -- 17 Nisan 2016; 14:53:43 >

• Avisten kiraladigim arabanin kart seklindeki anahtarini kaybettim disardan yeni kart yapmaya 500 tl istediler ama onlardaki yedek kart calismayacakti ve bir tur sahtekarlik olacakti yetkili mais bayilerinden fiyat aldim 1100 tl civari dendi avis calistigi tepretoglu ile yaptigi pazarlik sonucu 428 tl kart ucreti cikardi . araci baskasi ile degistirdiler kendi hatam oldugundan bir sey diyemiyorum ama musteri iliskilerinde iyi diyebilirim onlar icin tek sorun normal arabalarda anahtar kaybi kasko dahilinde iken kiralik araclarda bunun haric tutulmasi oldu tabii bu sadece avise ait bir davranis degil .
  • Sixt'in istediği findeks puanını bilen var mı acaba?
  • Sixt ten araç kiralayıp örnek faturası olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugüne dek en az 30 defa AVIS'ten araç kiraladım faklı il ve ilçelerde..
    Gerek kurum personel kibarlığı, gerek yardımseverliğinden çok memnun kaldım..

Merdiven altı şirketlere göre ort %15 fiyatı fazla olabilir ama kafanız rahat en azından.

Tek şikayet edeceğim konu ise sadece havalimanlarında 24 saat çalışılması.
  • Bu ay içinde 4 günlüğüne avisten almanyada araç kiraladık. Sıkıntısız dertsiz tasasız bir kiralama oldu.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.