Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar findeks notuna bakmayan hangi firma acaba ? Yoksa artık hepsi findekse bakıyormu.
  • arkadaşlar güncel olarak findex notuna bakan firmalar hangileri bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosba55

arkadaşlar güncel olarak findex notuna bakan firmalar hangileri bilgisi olan var mı

avis budget garenta central aklıma gelmeyen bazı firmalar findex notuna bakıyor

bu firmaların bazı ofisler findex e bakmıyor sadece firma olarak bakma
  • Merhabalar,

Mayıs ayında 5 günlük bir tatil vesilesi ile ilk defa araç kiralayacağım kısmet olursa.

Central firması üzerinden VW Golf kiralamayı düşünüyordum ancak sizlere sormam gereken bir iki konu var. Yardımcı olabilir iseniz sevinirim.

Bugüne kadar hiç kredi kartı kullanmadım ancak üzerinde adım soyadım olan ek kart var. Bu ek kart ile tüm işlemleri yaptırabilir miyim?

Findex vb. durumlardan bahsediliyor. Yıllardır sadece banka hesabım ve bankanın verdiği debit kartımı alışveriş için kullanmaktayım. Hiç de kredi vb. durumlara girmedim. Buna göre bahsedilen kredi notumun yeterli olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Mayıs ayında aracı teslim almaya gittiğimde yok yere sorunla karşılaşmak istemiyorum.
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    daha 3 ay var şimdiden bunları düşünmene gerek yok

neden central seçtin bu firma pahalı findexli piyasada bir sürü uygun fiyatlı firmalar var onlarada bak boşuna fazla para verme

central findex sorgulaması yapıyor minimum 1600 puan istiyor bunun altında olursa sana araba vermez ek kart demişsin kredi kartının ek kartı ise oda olur sorun olmaz ben ek kartla kiralamıştım

www.findeks.com bu adrese gir üye ol bkm ile ödeme yap notunu kontrol et eğer puanın yetmezse garenta yada bakabilirsin 1300 puan istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

daha 3 ay var şimdiden bunları düşünmene gerek yok

neden central seçtin bu firma pahalı findexli piyasada bir sürü uygun fiyatlı firmalar var onlarada bak boşuna fazla para verme

central findex sorgulaması yapıyor minimum 1600 puan istiyor bunun altında olursa sana araba vermez ek kart demişsin kredi kartının ek kartı ise oda olur sorun olmaz ben ek kartla kiralamıştım

www.findeks.com bu adrese gir üye ol bkm ile ödeme yap notunu kontrol et eğer puanın yetmezse garenta yada bakabilirsin 1300 puan istiyor

Öncelikle yanıt için teşekkür ederim.

Central'i düşündüm çünkü üç kuruş daha ucuz olur da sonra yok yere başım ağrısın istemiyorum. Zaten Central olmasa Budget'i seçecektim ancak onda da ayni paraya gelecek.

Bi arada esas kart babama ait ancak banka rica minnet ek kart yapalim demiş. Bu sebeple uzerinde benim adim soyadim yazili bir ek kart hazirlanmis. Kendi adima sadece bir banka hesabim ve bu hesaba ait bir de debit kartim var. Bu ek kart ile kiralama yapamaz miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Budget tan kiraladigim araca fahri mufettis tarafindan alaksiz bir yerde sebep ve kanit olmaksizin ceza kesildi.

Arac üzerime olmadigi icin mahkemeye itiraz edemiyormusum.Birinci sacmalik bu ikincisi ise ruhsat sahibi gerekli ruhsat sahibi de Otokoc firmasi.

Cezaya ancak ruhsat sahibi itiraz edebilir diye kanun var mi?Ceza araci ben kullanirken yazilmis trafikte hareket halinde yani sahsim kullanirken

Daha once kiralik aracla ceza yiyip itiraz islemi yapan var mi?Nasil bir yol izlemem gerekir acaba?

• ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    mesajını anlamadım
  • Trafik cezasi kesilmis bana plakaya firma mesaj atti evrakalri attilar.Fahri mufettis kesmis cezayi.

Bu cezaya itiraz edicem fakat adliyedeki bu islere bakan on buro ruhsat sahibi itiraz etmek zorunda diyor.Firma yetkilisi yapicakmis ceza itirazini ruhsat firma adina oldugu icin.Firma da buna yanasmiyor ben ne yapmaliyim?Ceza neticede ben surerken kesilmis ben neden itiraz edemiyorum?

bilmiyorum budget ile sorununu çözmen lazım
  • Budgetla is cozmek imkansiz karsinda is bilen adam yok onu geçtim bir tane muhattap yok.Genel mudurluk bile telefonlari acmiyor.

Hocam size ait olduguna emin misiniz? Ben sık sık garentadan kiraliyorum aracımı 2015 yazı mail geldi 2014yazina ait bir park cezasi.. Ben bütün kiraladiklarimin plakasini vs kayit altinda tutuyorum.. Evet o tarihte marka model araç bendeydi ama plaka tutmuyor.. kendimden emin oldugum icin "Adam gibi kontrol edin arşivlerinizi bende 34 ..... plaka vardi o tarihte dedim" cvp yok tekrar mail attim sonra cvp geldi ceza size ait degil diye.. Plakadan emin misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrahgms kullanıcısına yanıt
    Evet tüm evrakları gönderdiler araç o saatlerde bendeydi ve o güzergahtan geçmiştim.Ama cezayı fahri müfettiş yazmış ve hiçbir görsel kanıtı yok.Ceza tutanağına da detay yazmamış 47/1-c yazmış geçmiş neden yedim ne yapmışım hatam nedir hiç bilmiyorum.

İstanbul'da D-100 karayolu yani E-5 köprü trafiğinde adım adım giderken nasıl bir ceza yemişim onu da düşüne düşüne çözemedim.

Hız sınırı değil, emniyet şeridi değil nereden taktı da yazdı anlamadım.

Aklıma gelen tek şey kalıyor kiralık araç olduğunu anladı da yazdı ama onu da anlaması zor.Kim kırmızı mini cooper ı kiralık diye düşünüp yazar ki beyaz ford fiesta falan olsa neyse de.

Ancak şu bir gerçek ki keyfe keder yazılmış bir ceza.Yoksa görsel kanıtını sunardı, sunmamış zaten fahri müfettişlerin görsel kanıt sunma zorunluluğu var diye biliyorum.Adam adını bile tam yazmamış.Sadece sicil nosu gözüküyor.Ceza da hiçbir açıklama yok D-100 yazmış 47/1-c yazmış geçmiş.

Geçmis olsun diyelim 47/1c trafik levha, cihaz ve yer işaretlerine uymama cezasiymis.. Biliyosunuz artik hiz limiti 80km hatta e5 te ve gezici mobil eds' ler var.. Trafik ışıgı olma ihtimali yok, yer çizgilerinden de olacagini düşünmüyorum geriye hiz kaliyor.. Adami sıkıştırma gibi bi durumunuz olduysa gıcıklığına yazmistir.. Bu arada ıslak imzalı belge geldimi tarafiniza?? Yani firma evet global bi firma ama sonucta aracinizdaki hgs den hangi tarih saatte o köprüyü kullandiginiz biliniyor.. Firma calisanlarindan birinin katekullesi olmasin? Mini kiralamissiniz 92tl lik ceza koymaz mantigi ile bi hareket olmasin? ehliyetinize 20puan ceza kesildi mi peki? cunku 47/1c 92tl ve 20puandir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrahgms kullanıcısına yanıt
    HGS den geçiş yapmadım o yüzden katakülle gibi durmuyor pek.Hız sınırı 51/... ile başlayan maddeler oluyormuş.Emniyet şeridi de değil oda 54/b falan oluyor.

İşin garibiyse cezayı yediğim yerde trafik adım adım ilerler.

Adım adım ilerlerken bunun önüne girdiysem falan ondan yazmış olabilir.Başka bişi gelmiyor aklıma.

E-Devletten ceza puanı sorgusu yapıyorum ama ceza çıkmamaktadır diyor.Ceza plakaya yazıldığı için puan gelmedi heralde bana.
  • Eskişehir'den Akçay'a haftasonu tatili için gideceğim.
    İlk kez araç kiralayacağım. Kaskosudur, sözleşmesidir. Dikkat etmem gereken neler önerirsiniz? Neleri kabul etmeli neleri etmemeliyim?

Hangi şirketlere yönelmeliyim? Kredi kartı kullanmıyorum, depoziti nakit olarak verme şansımız yok mu?
    İstediğim araç ekonomi sınıfı dizel manuel bir şey olacak zaten. Ford Fiesta ya da Polo. Tek kriterim Aux girişi olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Eskişehir'den Akçay'a haftasonu tatili için gideceğim.
    İlk kez araç kiralayacağım. Kaskosudur, sözleşmesidir. Dikkat etmem gereken neler önerirsiniz? Neleri kabul etmeli neleri etmemeliyim?

Hangi şirketlere yönelmeliyim? Kredi kartı kullanmıyorum, depoziti nakit olarak verme şansımız yok mu?
    İstediğim araç ekonomi sınıfı dizel manuel bir şey olacak zaten. Ford Fiesta ya da Polo. Tek kriterim Aux girişi olması.

Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lexpol -- 1 Mayıs 2016; 3:49:09 >
  • Merhaba kurumsal firmalardan arabara kiralarken 21 yaşını doldurmak mı gerekiyor girmek mi?
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    evet 21 yaş 1 yıl ehliyet istiyorlar
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    neden iki grubada sürekli aynı mesajı yazıyorsun çok yardımcı olmak istiyorsan çek satış bölümde konu aç işine yarayan sana mesaj gönderir mesajın şikayet edildi
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.