Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın gideceğim internete yazmıyor telefonda da söylemediniz bu havada buraya kadar geldim falan yapacağım risk budur 😎
    Geçen yıl kiraladığım da da aramışlardı beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ,
    Önümüzdeki hafta İzmir'de olacağım hayatımda ilk kez araba kiralamak için Circular Car Hire firmasından 6 günlük rezervasyon

yaptırdım, firmalar hakkında bilgim yok, açıkcası bu firmayıda fiyatı uygun olduğu için seçtim, fiyat içerisine; Muafiyetli Kasko

Bağışıklığı, Üçüncü Şahıs Mali Sorumluluk Sigortası, Hırsızlık Sigortası, Vergi Havalimanı Vergisi, Yol Yardım Hizmeti içeriyor,

bu firma nasıl bir firma , bu sigortalar yeterli mi ?
  • BayBaba kullanıcısına yanıt
    https://www.sikayetvar.com/circular-car-hire
  • Bugün gidip sorunsuz şekilde aldım aracı 2015 a180 amg findeks olayına hiç girmediler

• canmania C kullanıcısına yanıt
    güzel senin adına sevindim hangi ofisten aldın
  • Bursa. Yardımlarınız için teşekkürler.

• canmania C kullanıcısına yanıt
    bende pazar günü istanbul ofisinden c180 c200 3.20 den birini alıcam bakalım hangisi gelecek :D
  • Gecen yil haziranda garenta sabiha gokcen subesinden 100tl ye 2015 1.4 dizel otomatik polo kiralamistim.arac gayet temiz ve duzgundu.tamponda hasarli bolgeler vardi ki zaten araci alirken formda isaretleyip size imzalatiyorlar.5 gunluk 50tl ye mini hasar yaptirmstim ki ilk gun siyah bi a8 arkadan dokundu.cizik olusmustu tamponda.tutanak vs tutmadan devam ettim.araci teslim ederken cok memnun kaldigimi tekrar kiralamak istersem indirim vs varmi diye sordum fakat cevap olumsuzdu.kredi kartinda rehin koyduklari 300tl yide geri yatirdilar.simdi nisanda tekrar kiraliycam fakat bu kez fiyatlari biraz yuksek.budget de vodafone yuzde 50 indirim var.125 tlye dizel oto qashqai veriyolar ama firma hakkinda bilgim yok.tecrubesini paylasan olursa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanz61 kullanıcısına yanıt
    herşey firmaya değil ofis personeline bağlı izmirdeki ofiste sorun yaşarsın istanbuldaki ofisten memnun kalırsın öyle bişey budget istanbul iç hatlar ofisinde sorun yaşadım bir daha ordan araba almıyorum
    garenta iç ve dış hatlar ofis personelleri güler yüzlü işini düzgün yapıyorlar budget taksim ofisinde araç konusunda sorun yaşadım özür diledi indirimli araç verdi memnuniyet sağladı pazar günü mercedes c180 veya c200 amg alacağım sorun yaşayacağımı sanmıyorum arada operasyon sorumlusu şube müdür var
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

Arkadaşlar ben de konuda ismi geçen firmalardan birinde çalışıyorum. Aklınıza takılan sormak istediğiniz birşeyler varsa sorabilirsiniz.

Avis Budget ve Europcar'ın çalışma sistemlerini iyi bilirim. Ben bunlardan birinde çalışıyorum havalimanında iki yanımızda bu firmalar var.

Hangi firma olduğunu sormayın reklam yapmayalım :)

Hocam 1 mini cooper kiraladım ankara bugdet tan. Daha sonra 30 dk sonra buzlanma yüzünden öndeki araca vurdum.Dün oldu bu olay. Aracı çekiciyle çektirdim nolur nolmaz diye; tutanağı tuttuk ama buzlanma yazmadım ruhsat ehliyet ve sigortayı verdim. Resimleri mailledim ofis personeline. bugün bana s60 verdiler. Çok aşırı bi hasar yok bana göre mini de ama resimleri de iletirim isterseniz. Bana hiç bir fatura çıkmayacağını belirttikleri halde için rahat etmedi bir türlü (yani ekstra bir hasar parası vs onu kastediyorum.). Acaba bu konuda bilginiz var mıdır? Aylar sonra trafik cezaları veya hasar raporları yansıtılanlar olmuş şikayetvar da vs. Bu tarz bir durum olabilir mi?

Teşekkürler.

Ekleme: Acaba kara listeye alma veya bir daha araç vermeme gibi bir durum olabilir mi? ilk kez kiraladım ve böyle birşey oldu. Ehliyetim 5 yıllık yaşım 23. Süper hasar paketi ve genç sürücü paketi vardı ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 1 Şubat 2016; 20:33:41 >

• Ailede araba olmadığı için acemi bir şoför olarak pratik amaçlı Garenta firmasından bir günlüğüne araç kiraladım. Ödemesini yaptığım araç Kia rios idi. Ufak bir araba olmasından dolayı acemi olduğum için tercih ettim. Tabii ki mini hasar paketi aldım. Aracı teslim almaya gittiğimde rio ellerinde olmadığını C4 cactus verebileceklerini görevli hanım kızımız söyledi. Rio'un teminatı 300 iken bu arabanınki 500 liraymış üstelik. Zaten tek başıma trafiğe çıkacak olduğum için gerginim. Bir de garentanın bu kazığı eklendi üstüne. Görevli kız "şanslısınız, bu fiyata bu aracı kiralıyorsunuz" dese de ben yakından görmediğim için baya büyük bir şey canlandı gözümde. Bir de üstelik THY mil kampanyasıyla almama rağmen sistemde görünmüyormuş, internetten indirim kampanyasıyla almışmışım. Mil kampanyası fiyatı farklı oluyormuş. Halbuki iki defa kontrol ettim. Şimdi bir daha kontrol ediyorum, aynı yine. Ben not edeyim dedi. Tamam dedim. AHL'de Kapalı otoparkta bir yer söyledi, sizi bir arkadaşımız alacak dedi. 20 dk soğukta bekledim herifi. Neyse evrak işlemleri falan derken araba geldi. En azından çok da büyük değilmiş diye düşündüm, bindim arabaya gittim. Macera dolu bir gün oldu benim için, bol bol kayboldum. Trafiği karıştırdım bazen Çokça küfür yemişimdir . Taksicilerin ne kadar.... olduklarını daha da anladım. Demem o ki beklediğiniz araç bırakın aynı sınıfı çok farklı bir şey de olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 1 Şubat 2016; 22:49:02 >

• budget istanbul ofisinden 3.20 grup rezervasyonu yapmıştım o gruptaki arabalar gelmediği için bana 2 aylık 2150 kmde 5.20i verdi

araba gerçekten konforlu rahatlı güzel beğendim tek sorun gerçekten fazla yakıyor genelde istanbul trafiğinde gezdiğim için 11 14 lt arası yaktı

2 gün genc sürücü dahil 365 tl para verdim ofis findex sorgulaması yapmadı galiba budget ofisleri findex e bakmıyor 2000 tl provizyon aldı bugün yarın iade edecekler
  • beyler ben geçen yaz Taksimde Mass Rent A Car diye bir yerden araç kiralamadım taksimin eskilerindenmiş bunlar operasyonda ki dayıyla baya konuştuk dertleştik fiyattada indirim yaptı sağ olsun :) tavsiye edilir.
  • Circular Car Hire firmasından 6 günlük İzmir Adnan Menderes Havalanından araba rezervasyonu yaptırmıştım, gerçi firma hakkında

şikayetvar da bazı şikayetler vardı, fakat bakdığımda hemem hemen tüm firmalar için şikayetler vardı, bu nedenle rezervasyonu

iptal etmedim, iyi ki etmemişim, kiralama işlemi 5-10 dakika sürdü kredi kartımdan bir bloke yapılmadı(clio symbol için yapılmıyormuş)

45 kira 15 lira full kasko olmak üzere günlük 60 TL üzerinden 6 günlük kiralma yaptım, fiyat bana çok uygun geldi, teslimde de bir sorun

çıkmadı 5 dakika filan sürdü, ben memnun kaldım,
  • Atatürk ve Sabiha Gökçen havaalanlarında hangi şirketler direk teslimat yapıyor ve alıyor deneyimi olanlar yazabilir mi?

Sixt direkt diye biliyorum.

Garenta servisle bi yerlere götürüp de veriyor diye okudum.
  • kramer_hpal kullanıcısına yanıt
    Sabiha gokcende terminal önünde teslim ediyorlar.

• Arkadaşlar ilk kez araba kiralicam budget'ten yakın bir zaman içinde. Aklıma takılan bir şey var.

Alırken süper mini hasar sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Bunun yanında bide Süper İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası diye bir şey var. Sizce bu gereklimi ? Yaptırmazsam nolur ?

Bunlar dışında yaptırmamı tavsiye ettiğiniz bir şey varmı ?
  • noyn__ kullanıcısına yanıt
    ben sadece mini sigorta alıyorum bana yetiyor mesuliyet sigortasında 1 milyon dolar kapsamlı sigorta karşı tarafın hasarını karşılıyor ikisinide al kafan rahat olur
  • noyn__ kullanıcısına yanıt
    avis budget garenta central enterprise bunlar otoparka kadar servisle götürüyor
  • Adana için araç kiralama tavsiyesi olan var mı..

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.