Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVİS'te indirim kampanya varmış arkadaşlar.

http://www.avis.com.tr/FiyatlarKampanyalar/85/Avis-ten-Avea-lilara-Ozel-Fiyatlar.aspx?gclid=CM-J8aSs3bACFQRJ3wod93BMUg

Günlük 125 liraya Giu veriyorlar.. Bence çok iyi fiyat kiralasam mı acaba?
  • Hertz'ten günlüğü 50 TL'ye reklamlı Hyundai İ20 kiralamıştım. Herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

AVİS'te indirim kampanya varmış arkadaşlar.

http://www.avis.com.tr/FiyatlarKampanyalar/85/Avis-ten-Avea-lilara-Ozel-Fiyatlar.aspx?gclid=CM-J8aSs3bACFQRJ3wod93BMUg

Günlük 125 liraya Giu veriyorlar.. Bence çok iyi fiyat kiralasam mı acaba?

Bence kiralanabilir

• Filolarında giu yok veya çok az sayıda diye biliyorum. Çünkü normal kiralama aramasında çıkmamıştı bana bende aynı fiyata peugeot rcz kiraladım geçen gün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmalardan araba kiralanırken,kaç yıllık ehliyet olması gerekir ve yaş sınırı varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeporT_#

Bu firmalardan araba kiralanırken,kaç yıllık ehliyet olması gerekir ve yaş sınırı varmıdır?

linea tarzı b sınıfı araclar ıcın 21 yas ve 1 yıllık ehtiyet gerekiyor
  • kuşadası tatilim için central oto kiralamadan 2012 golf tdi dsg kiraladım gayet memnun kaldık sıkıntı olmadı merdiven altı çalışanlara gidipte senet imzalanmaz onların eline düşmeye görün en azından büyük firmalarda kaza yaptığında masrafın olmaz
  • Hertz'den C180 kiraladım hiçbir problem yaşamadım kurumsal büyük firmalardan şaşmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Peugeot aktif iriyıldan pug rcz kiraladım. Sorunsuz bir alış verişti. Artık herkes kurumsal bir kimliğe bürünüyor rent a carda.

Fiyat?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Hertz'den C180 kiraladım hiçbir problem yaşamadım kurumsal büyük firmalardan şaşmayın derim

Fiyat belirtin bari.

• Sitesine gidip yalandan bir rezervasyon yaptım...199 lira çıktı ( C 180)...Ayrıca kredi kartına 2000 lira bloke konuyormuş...
  • Budget'tan yaptığım son kiralamaların hiç birinde kredi kartından provizyon alınmadı. Aracı jant kapağının biri eksik ve tamponda 15cm lik çizikle verdim, mini hasar sigortası olduğu için dönüp kontrol bile etmediler. Avis kesinlikle tavsiye etmiyorum zengin değilseniz, Budget ile aynı firma ve gereksiz yere daha pahalıya veriyorlar aracı. Müşteri hizmetleri, tam destek hattı numaraları da aynı; ve son kiralamamda İzmir Çeşme'de aracın kısa farının biri yanmadığı için yerine Ford Kuga getirdiler (oha diyorum bu noktada, hyundai i20 kiralamıştım çünkü), ama far değişiminden sonraki gün tekrar geri verdiler i20'yi. Bu yıl içerisinde 47 gün kiraladığım için 5 gün bedavam var, bakalım ne zaman kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Hertz'den C180 kiraladım hiçbir problem yaşamadım kurumsal büyük firmalardan şaşmayın derim

Fiyat belirtin bari.

169luk rezervasyonu kaçırdım 189'dan aldım. + Ek sigortaları yaptırdım 40 TL civarına.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Peugeot aktif iriyıldan pug rcz kiraladım. Sorunsuz bir alış verişti. Artık herkes kurumsal bir kimliğe bürünüyor rent a carda.

Fiyat?

129 tl
  • 2 sefer istanbul havalimanında sixt'ten araç kiraladım.

1. mini cooper kiraladım ve araç sıfırdı yanlış hatırlamıyorsam 150 civarı bir fiyattı. navigasyon ve full sigorta ekletmiştim. 2 günlük total bedel 370 civarıydı.

2. 508 kiraladım. 170 civarı bir fiyattı araç 2000km civarıydı.

hiçbir sorun yaşamadım. diğer firmalara baktığımda full sigorta göremediğim için sixt'e yöneldim. bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba? teşekkürler...
  • bedavaya kiralamissiniz heleki RCZ of of
  • quote:

bedavaya kiralamissiniz heleki RCZ of of

Ancak gittim aldım gibi algılanmasın. 5 haziran tarihinde ancak 19 hazirana gün verebildiler. Yani benim istediğim tarih olmadı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: quadream

2 sefer istanbul havalimanında sixt'ten araç kiraladım.

1. mini cooper kiraladım ve araç sıfırdı yanlış hatırlamıyorsam 150 civarı bir fiyattı. navigasyon ve full sigorta ekletmiştim. 2 günlük total bedel 370 civarıydı.

2. 508 kiraladım. 170 civarı bir fiyattı araç 2000km civarıydı.

hiçbir sorun yaşamadım. diğer firmalara baktığımda full sigorta göremediğim için sixt'e yöneldim. bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba? teşekkürler...

Sixt'ten daha önce de söylediğim gibi şehir ofisi yanında özellikle havalimanı iç ve dış hatlardan da fiyat alın. 10 gün latitude için yanlîş hatırlamıyorsam şehir ofisi 1400 lerde fiyat isterken iç hatlar 1040 tl istedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Hiç araç kiralamadım ancak meslek gereği merdivenaltı ve sokak arası adamlardan araç kiralayan vatandaşların başı oldukça ağrıdığını gördüm.

Pek çok kurumsal firma var ve kesinlikle bunların tercih edilmesi gerekli. Kurumsal firmalar arasında sıralama yapamam ancak sokak arası bir yerden araç kiralayıp da araçla kaza yaparsanız, kiralarken imzaladığınız boş senet en az 15.000 TL'lik bir icra takibi olarak karşınıza çıkar ve ne yazık ki çoğu durumda paşa paşa ödemek zorunda kalırsınız.

Yıl 2008 Afyondan bir gece yarısı merdivenaltı tabir edilen bir yerde hyundai accent kiraladık..
    Boş senede de imzalarımızı attık 3 kişi. Yola çıktık ama o boş senet hiçbirimizin aklından çıkmıyordu. Afyondan Antalya'ya kadar gittik 1 gün takıldık bu arada Antalya'da tam 3 kere ölümcül kazalarla burun buruna geldik ama şükür ki şansımız yardım etti. O gün bugündür hayatta araç kiralamam korkarım.
    Yani o korku bana şahsen ömür boyu yeter..

• Arkadaşlar Bu söylediklerimi dikkatle okuyun!
    istanbuldan Budget tan 1 aylığına Fiat linea kiraladım. aracı kiralarken kaza yaptığımda izlemem gereken prosedürü sordum polis çağırıp kaza raporu tutturun başka türlü olmaz dediler. Olacak ya otobanda giderken arkamdan bir jip bana çarptı. Olay tamda otoban polis denetimin yanında gerçekleşti şans! araçları kenara çektik trafik geldi ve alkol muayenesi yapıldı. adamda 400 promil alkol vardı adamın ehliyetine 2 yıl el konuldu. Kaza raporu tutuldu. bende emin olmak için yinede Budget yol yardımı aradım her ihtimale karşı. Kaza yaptım izlemem gereken prosedür nedir diye sordum kaza raporu yeter dediler. Bende araç yürür halde aldım aracı Antalya 'ya gittim. oradaki budget ofisinden aracı degiştirebilecegim söyledi. Kaza raporunu götürdüm bana demesinler mi karşı tarafın ehliyet fotokopisi ve police fotokopisi nerde? Başımdan kaynar sular döküldü inanın. Ben böyle saçma bir düzen görmedim. kaza raporunda ehliyet ve police ile ilgili tüm bilgiler yazılmasına karsın ve altında T.C. Emniyet müdürlüğüne bağlı memurların imzası olmasına karşın adamlar bunlar olmazsa olmaz dediler. Bir daha budgettan araç kiralarsam adam değilim!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.