Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında arabami sattikdan sonra 1 yıllığına az yakan ekonomik bi araç kiralasam süreç nasıl işler ne kadar vermem gerekir bakım vsvs gerekiği zaman parası cebimden cikarmi? Muayene vergi parası bendenmi cikiyor nedir bu süreçler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Arabamı almadan once cok kez Sixt Rent den cok araba kiraladım yer Ankara hatta oradaki birini kafaladim fiyatta indirimde yapıyorum sürekli kiraladım ama artik insanın kendi arabası. Gbi yok bos isler araba kiralamak zor kalmadıkca

olan var olmayan var olm
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Arabamı almadan once cok kez Sixt Rent den cok araba kiraladım yer Ankara hatta oradaki birini kafaladim fiyatta indirimde yapıyorum sürekli kiraladım ama artik insanın kendi arabası. Gbi yok bos isler araba kiralamak zor kalmadıkca

olan var olmayan var olm

Alsınlar adaş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Budget'tan nasıl ucuza araç kiralanır onu anlatayım sizlere:

Öncelikle Türk hava yollarından Miles&Smiles kartı alınır, adresinize gelir.

Bu kart ile, budget.com.tr'ye değil, budgetinternational.com sitesine girilir.

Promosyon kodu L143600 yazılır (yanlış hatırlıyor olabilirim)

13 gün için 1.5 Accent 883 TL'ye kiralanır.

Yok ben Türkçe istiyorum, budget.com.tr'ye gireceğim derseniz;

online ödeme ile indirim dahil 1130TL'ye kiralarsınız, ya da miles&smiles kampanyasıyla 1167TL'ye kiralarsınız.

Sonuç bu kadar basit.

Aradaki fiyat farkı, Koç grubunun karının by-pass nedeniyle düşmesinden kaynaklanmaktadır.

Dediğim yöntemle Accent Era dizel günlüğü 68TL'ye kiralanır 90 TL yerine.

Tabi bu arada kredi kartınıza küçük bir komisyon da gelebilir yurtdışı alışveriş nedeniyle.

Saygılar...

söylediğini denedim gerçekten dediğin gibi oluyorum,sanırım bu yöntem çok işime yarayacak,şimdi iki sorum var

1)iki tane fiesta fiyatı çıkıyor,ucuz olan benzinli pahalı olan dizel mi?

2)söylediğin yöntemle araç kiralamanın sıkıntısı oluyor mu bayiye gittiğimizde?

çok teşekkürler paylaşım için,aynı yöntemler diğer ulusal şirketlerde olur mu acaba?

• güncel
  • Bugün "Budget"i aradım fiyat almak için..2 ay önce 80 tl dediği renault symbol'a 95 lira çekti.İndirimli haliymiş bu.Diğerinde sigortalar eklenmiş hali 88 tl idi,yeni fiyat'ta 105 tl olmuş...
    Neden zamlandı böyle dedim,yaz tarifesine geçtik dedi ve ellerinde araç yokmuş şuan,en erken 10 gün sonrasına attı.

Avis'i aramadım bile,budget'in onların 105 dediğine onlar 150 falan çekerlerdi heralde.Böyle giderse sabiha gökçen'deki firmalardan kiralamayı düşünüyoruz.Bizim burdan servisler var,aracı aldıktan sonrada 25 dakikalık yol.Yediğim kazığa değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir.eko

quote:

online ödeme ile indirim dahil 1130TL'ye kiralarsınız, ya da miles&smiles kampanyasıyla 1167TL'ye kiralarsınız.

Sonuç bu kadar basit.

Aradaki fiyat farkı, Koç grubunun karının by-pass nedeniyle düşmesinden kaynaklanmaktadır.

Tabi bu arada kredi kartınıza küçük bir komisyon da gelebilir yurtdışı alışveriş nedeniyle.

Saygılar...

söylediğini denedim gerçekten dediğin gibi oluyorum,sanırım bu yöntem çok işime yarayacak,şimdi iki sorum var

çok teşekkürler paylaşım için,aynı yöntemler diğer ulusal şirketlerde olur mu acaba?

Defalarca kiraladım, Cumartesi günü tekrar kiralayacağım; hiçbir sorunla da karşılaşılmıyor. İki adet farklı fiesta fiyatı ben göremedim, fiyat farkı sadece ödeme stiline göre olabiliyor, ama miles and smiles kampanyasında ikisi de aynı fiyat. Budget'ta benzinli araç yok o sınıflarda, ekonomik araçların hepsi dizel. İyi geceler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sir.eko

quote:

Sonuç bu kadar basit.

Saygılar...

Defalarca kiraladım, Cumartesi günü tekrar kiralayacağım; hiçbir sorunla da karşılaşılmıyor. İki adet farklı fiesta fiyatı ben göremedim, fiyat farkı sadece ödeme stiline göre olabiliyor, ama miles and smiles kampanyasında ikisi de aynı fiyat. Budget'ta benzinli araç yok o sınıflarda, ekonomik araçların hepsi dizel. İyi geceler

Çok sağol bilgi için bende bu şekilde 14-15 günlük araç kiralayacağım fakat şöyle bir durum var ana sayfadaki ilk ekranda "Country of residence:" seçeneğinde "United Kimgdom" seçili seçilmeden 914 TL olan fiyat Türkiye yaptığın zaman bir anda 1300 küsür oluyor. Orası Türkiye olmasa bir sorun olur mu ?
    Acaba siz forma nasıl giriyorsunuz. Birde araç kiralama işlemi online mı tamamen yoksa arıyorlar mı veya ofislerine gitmek gerekiyor mu ?

• yes naational den 5 günlüğüne grande punto kiralamıştım 2 sene önce.
    fatih semt pazarının etrafına bir yere park ettim.
    koskoca semt pazarına bir grdik,
    o sokak senin, bu sokak benim derken arabayı parkettiğim yeri unuttum.
    yaz sıcağında deli danalar gibi kanter içinde pazarın etrafını dolaştım.
    ama arabayı parkettiğim sokağı bir türlü bulamadım.
    en sonunda yes nationalı arayıp durumu anlattım.
    sizin araçların GPS yada GiPRS gibi bir sistemle takip ediliyormu diye sordum.
    görevli maalesef hayır dedi.
    ben kendime küfredip telefonu kapattım.
    öğle saatlerinde gelişen bu olaylarda artık benim planım akşam semt pazarının dağılmasını beklemek olacaktı kii,
    birden parkettiğim sokağı tanıdım ve arabamı buldum.
    buna benzer salaklıkları hala yapıyorum. :)
  • Bu zamanda kadar ihtiyacim oldugunda hep avisden kiraladim.Cok cok memnun kaldim,gayet ilgililer.Bir keresinde arac park halinde iken,birisi arka tampona carpip kacmis.Arayip avis'e bildirdim,birisini gonderip araci aldirdi ve baska arac gonderdiler.

• Zeplin'ide öneririm.

Pek çok kez kiralama yaptık,bir sorun yaşamadık.Güvenilir bir firma.
  • sixt ten araç kiralayanlar için bir tiyo. normal şehir ofislerinde 100 tl civarı olan araçlar, havalimanı bölgesinde 55 60 tl ye kadar düşüyor. 10 gün latitude kirası için 1040 tl fiyat aldım havalimanından. harika fiyat.
  • Geçen hafta sonu atatürk havalimanından thrifty den albea kiraladık iki gün için 155 tl ye zor razı oldu, araç dizel albea işimizi gördü, sorun çıkarmadılar ancak
    kredi kartına provizyona 500 tl bloke koydu ve pazar akşamından beri hala bloke kalmamış durumda bu böyle uzun sürüyor mu? Sizler nasıl kiraladınız hep 500 tl provizyonla mı ben adama 500 tl sana nakit vereyim aracı getirdiğimde verirsin dedim yok olmaz diyor peki ne için istedin diyorum e bu araçla kaza yaparasanız aracın yıpranma bedeli olarak sizden alacaz filan dedi ne derece doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Geçen hafta sonu atatürk havalimanından thrifty den albea kiraladık iki gün için 155 tl ye zor razı oldu, araç dizel albea işimizi gördü, sorun çıkarmadılar ancak
    kredi kartına provizyona 500 tl bloke koydu ve pazar akşamından beri hala bloke kalmamış durumda bu böyle uzun sürüyor mu? Sizler nasıl kiraladınız hep 500 tl provizyonla mı ben adama 500 tl sana nakit vereyim aracı getirdiğimde verirsin dedim yok olmaz diyor peki ne için istedin diyorum e bu araçla kaza yaparasanız aracın yıpranma bedeli olarak sizden alacaz filan dedi ne derece doğru?

Yıpranma bedeli v.b saçma sapan şeyler talep eden firmalardan kiralama yapmayın.
    O yıpranma bedeli v.s dedikler şey avis ve budget gibi firmalarda kesinlikle yok,sizin kiraladığınız yer merdiven altı rent a car'ın havalimanı versiyonuymuş.
    Provizyonun ise normal şartlarda şimdiye kadar çoktan iade edilmiş olması gerekir,ya firma iade talebi göndermemiştir ya da banka kanalında sorun çıkmıştır.
    Öncelikle firmayı arayarak görüşün,ona göre hareket edersiniz.
    2 sene önce avis ve budget karttan provizyon alarak araba veriyordu,birçok sefer aldım 1 tanesi hariç diğerlerinde sorun çıkmadışimdide zaten provizyon olayını kaldırdılar.
    Sorun çıkan olay ise bankanın provizyon bilgileri eksik olduğu için karta ücreti iade etmemesiydi,15 gün uğraştım ama sonunda iade edildi çekilen tutar.

• güncel
  • avis te C5 gunluk 135+ mini hasar sigortasi ile 145 tl ye world kart sahiplerine
    yine avis te 508 avea lilara ozel 140+ mini hasar sigortasi ile 150 tl ye (gunluk fiyatlar) 2012 haziran sonuna kadar gecerli
    ben temmuzun ilk haftasi icin aradim rezarvasyon yapilirsa kampanyadan yararlanilir dediler
    48 saatlik kiralama ve toplamda 1500 km yol yapicagimi dusunerek bu sinif rahat bir araba alarak hemde avis gibi bi firmadan gonul rahatligiyla yola cikarim

merdiven alti pisliklerine bulasmayalim arkadaslar. benim elimde olsa ve allah gunah yazmasa yemin ediyorum bu dunyada insanlari kanunsuz sekilde dolandiranlari tereddut etmeden oldururum ama sabir diyoruz hep beraber. icinizde katilmayan olabilir ama bi dusunun pislikleri ortadan kaldirdigimizda ne guzel durust yasanilir bir dunyamiz olur ve herkes birbirine guvenir. cok uzadi ama lutfen kurumsal firmalarla isimizi cozmeye calisalim. ve unutmadan gerekli sigortalari kiralarken satin alalim 3 5 kurus icin uzulmeye degmez

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

sixt ten araç kiralayanlar için bir tiyo. normal şehir ofislerinde 100 tl civarı olan araçlar, havalimanı bölgesinde 55 60 tl ye kadar düşüyor. 10 gün latitude kirası için 1040 tl fiyat aldım havalimanından. harika fiyat.

Gerçekten iyi fiyat...
  • Budget'e Temmuz 14-15-16 sı için Renault Symbol 1.5 dci rezervasyonu yaptırdık bugün.Günlük 103 tl 3 günlük 310 tl oluyor fiyat.(tüm sigortalar dahil).Avis günlük 140 3 günlük 420 tl fiyat verdi,neden bu kadar kazık anlamıyorum.Üstelik ikiside koç grubunun.

Şimdiye kadar hep merdivanaltı rent a car lardan araç kiralamıştım 90 tl den aşağı para vermedim hiçbirine.Bir de eşşek gibi boş senet imzalıyorduk

Yaz sezonu açıldığı için araç bulmak epey zorlaştı bu aralar,uzun vadeli planınız varsa en az 15-20 gün önceden kiralamanızı öneririm.
  • Peugeot aktif iriyıldan pug rcz kiraladım. Sorunsuz bir alış verişti. Artık herkes kurumsal bir kimliğe bürünüyor rent a carda.

• bu tip kiralama merkezlerinden kiralamak için en az 3 yıllık ehliyetmi istiyorlar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.