Şimdi Ara

Avis Fethiye 177 liramı gasp etti (fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
3
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, herhalde koca forumda ilk kez birisi AVİS'den araç kiralayıp sorun yaşadığını söyleyecek. Maalesef yaşadığıma neresinden bakarsam bakayım bir tutar yanını göremiyorum. 120 liraya bir gün için kiraladığım arabaya, teslim ederken zorla 177 lira ödettirildim. Ve de bütün günüm rezil oldu.

Foto1  Avis Fethiye 177 liramı gasp etti (fotoğraflı)
    Foto2  Avis Fethiye 177 liramı gasp etti (fotoğraflı)
    Fatura  Avis Fethiye 177 liramı gasp etti (fotoğraflı)

Aracı saat 13.00'a doğru teslime götürdüm ve aracı kontrol eden arkadaş üstte fotoğrafını koyduğum çizikleri bahane ederek, bunlar için hasar raporu almış olmam gerektiğini, raporum olmadığı için bu çiziklerin bedelini ödemem gerektiğini söyledi ve ne kadar ödeyeceğimin belirlenmesi için komik bir şekilde aracı kendi ustalarına götürdüler, 15 dakika sonra ustadan telefon geldi ve fiyatı 125 lira olarak aldık. Tabi ki böyle bir şeyi kabul etmedim ve bu arada Avis destek hattını aradım ve ne yapmam gerektiğini sordum. Beni Fethiye'deki anlaşmalı servislerine yönlendirdiler ve acentanın çalışanıyla servise gittik. 1,5 saatten fazla serviste zaman geçirdim, sürekli acenta çalışanından ve servis çalışanlarından aynı şeyleri dinleyip durdum, bana faturasını kesin ödeyeyim dediğimde sürekli biraz bekleticem, işimiz yoğun, şu an yapamayız gibi şeyler bahane edildi. Bu sürede Avis müşteri destek hattıyla defalarca görüştüm ve kendilerinin yapabilecekleri bir işlem olmadığını, acentayla bunu halletmem gerektiği söylenerek beni acentanın kucağına attılar.

Burada kilit nokta, ben aracı Avis'in internet sitesinden kiralayıp, ücretini ödememe rağmen bana kalkıp ruhsatında Avis Fethiye acentası olan Tur&Transport'un sahibi olduğu bir araba verildi. Aracın sahibi OtoKoç değildi ve serviste bu yüzden Avis adına işlem yapamayacaklarını, acenta patronu Se*** Bey ne derse onun olacağı söylendi. Ve acentanın patronu Se*** Bey de, arabamı çizmişsiniz, yok efendim böyle şey mi olur, sizin yaptığınıza ne denir gibi laflarla beni aklınca suçlu hissettirmeye çalıştı. Bir türlü kurtulamadım. İnanın orada kapıdan çıkıp gitsem kimse bir şey yapamazdı ama muz ticareti firması değil, Avis'le iş yapıyorum, bu işin bir hakkı hukuğu vardır heralde diye hem de kendime böyle bir şeyi yakıştırmayacağımdan çıkıp gitmedim.

Bakın tekrar ediyorum arabayı Avis.com.tr'den kiralayıp ücretini ödüyorum ama sonradan sokak arası araba kiralama şirketi işine dönüyor iş. Ve benim imza attığım tüm sözleşmeler vs. Avis sözleşmesi. Ama araba adamınmış(!). Biraz daha uğraşsaydın, üstlerine gitseydin, diyenler için ben arabayı acentaya 13.00'e doğru teslim etmeye gittim, 14.00'da otogardan arabam vardı ve kaçırdım, 15.00 arabasını da kaçırdım. 2 saate yakın ben dil döktüm, onlar dil döktü. Ben hiç bir şey ödemeyeceğim, varsa bir hasar Avis'in servisi baksın kredi kartımdan düşülsün diyorum buna da tamam demiyorlar. Varsa yoksa patron ne derse o. Çünkü işin onlar da farkında. Ortada hiç bir şey yok fakat patron adam söğüşlemeye yer arıyor.

Maalesef Avis müşteri hizmetlerinden hiç bir sonuç çıkmayınca ve beni yönlendirdikleri serviste Se*** Bey ne derse o dediği için, 177 lirayı ödemekten başka çarem kalmadı, nasılsa faturasını alıyorum, gereken şikayeti yaparım diyerek ödedim ve çıktım.

Patrona en sonunda, o zaman ben bu arabayı teslime getirdiğimde çıkarsaydım kaldırıma, çağırsaydım polisi, abi kaldırıma sürttüm bana hasar raporu yazın deseydim, hiç bir şey ödemeyecektim, uğraşmayacaktım dediğimde, pişkin pişkin bana "ama yazık değil mi bunlar milli servet" cevabını verdi. Daha aklıma gelmeyen neler neler, ne komik laflar, benim aracı getirdiğim sırada bir iki müşteri olsaydı acentada bunların hiç birini yapamazlardı, şans işte, vardır bunda da bir hayır diyorum.

Avis'e gereken şikayeti yapacağım, yaklaşık 2 saat rehin alınarak, 177 liram gasp edildi acentaları tarafından. Zaten fotoğrafta her şey açık. Başka şeyleri merak eden olursa cevaplarım.

• Avis'ten araba kiralayabilirdim bu yazıdan sonra sittin sene kiralamam.
  • Peşini birakmayin kaskosu yokmu bu aracin mini onarimi yokmu .pert etsem bile zirnik vermem .avukat arkadaşim var davayi yapiştiriyorum nerde bi saçmalik görsem .

bu konuyuda araştiricam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Avis'ten araba kiralayabilirdim bu yazıdan sonra sittin sene kiralamam.

aynı fikirdeyim ben iyi bi firma olarak central diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Avis'ten araba kiralayabilirdim bu yazıdan sonra sittin sene kiralamam.

1 haftalığına astra kiraladım, ücreti peşin verdim. Aracı sürekli şehiriçinde kullandım. (İzmir)

Hiç bir şekilde hgs/ogs li yerden geçmedim. Teslim ederken utanmadan 25 tl hgs ücreti istediler.

Kayıtları, hangi saatte geçtiğiniz elimizde vs dediler. Düpedüz yalan yani. Tehdit var bi de ayaküstü.

Acelem vardı 10 tl verdim bir daha kiralamam dedim çıktım.

Avis e mail attım. Sistem böyle dediler. Kullanmadığın hgs ücretini ödemek zorundaymışım.
  • İşe bak ya sen kurumsal firmadan kirala sonra merdiven altı yerden araç gelsin bu ne saçmalıktır arkadaş. Millet kurumsal isim altında işi çakallığa vurmuş şikayetvar coma felan yazın hocam böyle böyle oldu diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Peşini birakmayin kaskosu yokmu bu aracin mini onarimi yokmu .pert etsem bile zirnik vermem .avukat arkadaşim var davayi yapiştiriyorum nerde bi saçmalik görsem .

bu konuyuda araştiricam .

Mini hasar sigortasını ayrıca satıyorlar, kasko içinde polisten rapor almam gerekiyormuş, tabi çıkmaz sokaktan geriye dönerken arabanın altı kaldırıma sürttüğü için kim polis çağırır bilmiyorum polis gelse zaten küfür eder gider. Görünen o ki acentanın patronu böyle ufacık, rapor alınmayacak şeyleri avuçlarını ovuşturarak bekliyordu, o sırada başka müşteri olmayınca da bana rahat rahat istediği oyunu yapabildi. Hepimize ders olsun, kurumsal firma falan demeyin, ne zaman ne olacağı belli olmuyor, olabildiğince dikkat etmek gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heryere yollayin bu yazilari rezil olsunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini onarımı vardır elbette aracın ancak herkes bir yere sürtse, mini onarım hakkı kalır mı? Ha şu var, siz aracı full kaskolu diye aldınız. Bu sürtme de aracın yatmasına engel değil.

O parayı da bence cebe atıp yaptırmayacaklar %99 bu da bir gerçek.. Çünkü ortada hasar yok. Rapor için polis çağırsanız polis gülerdi size zaten.

Son olarak forum kuralları gereği, firmaları ilgili yerlere şikayet etmeniz gerekir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.