Avisten kiraladığım dizel aracın adbluesu hiç olmadan verildiği için sıfır adblue aldım yakın benzinlikten 650tl ödedim fiş fatura avise ilettim. Ama sayısız müşteri hizmetleri ile şikayet bildirmeme ve ibanımı kendilerine paylaşmama rağmen iademi yapmıyorlar. Ben bunları nereye nasıl şikayet edebilirim? Yardımcı olabilecek var mı? |
Avis Kurumsallıktan çok çok uzak
-
-
Pompadan 5 litre doldursaydin ya litresi 15 lira falan -
iade yapacağız dediler mi ? günlük kiralama mevzuatı ve sözleşme şartlarında farklılık olabilir
uzun dönem kiralamalarda adblue sarf malzemesidir ve müşteri sorumludur.
günlük kiralamada uygulama sözleşmeye göre farklılık gösterir ancak adblue kısa süreli kiralamada kiralama firması sorumluğundadır.
şikayetvar.com'a şikayet çağrısı aç, elindeki fişleri ve görselleri paylaş
senden önce kullanan canına okumuş adblue'yu çılgınlar gibi işetmiştir partikül üzerine ve 10-15bin km giden adblue 5000km'de bitmiştir...
günlük kiralama sözleşmenizde adblue ile ilgili bir cümle var mı ?
kim sorumludur kısmına iyi bakın...adblue ile ilgili bir madde sanmıyorum vardır.
-
Sanırım siz Otobüs yada Kamyon kiraladınız 650 TL normal bir otomobil için biraz fazla. Ayrıca azar azar alsaydınız sizde boş teslim etseydiniz.
-
Abicim derdin nede 650 liralık aldın? -
depoya biraz işeyip üstüne su ekleseydin hocam. sonra da bu araç adblue arızası verdi diyip yeni araçla değişim isteseydiniz.
-
Sakın öyle Bi hata yapma. Cebinden ödetirler. -
En yakın benzinlikte durdum araç uyarı verince adblue tankı yoktu istasyonda . Ellerinde tek 20 litrelik adblue bidonu vardı mecbur onunla doldurdular.
-
Evet dediler tam 42 gün sonra bugün iademi yaptılar. Tüketici hakem heyetine de başvurmuştum şimdi de iademi geri çekmeyle uğraşacağım.
-
Araç acil uyarı verdi en yakın benzinlikte durdum adblue tankı yoktu sadece 20 litrelik bidon vardı onu almak zorunda kaldım
-
Para iadesi yapıldı mı?
Evet yapılmış, geçmiş olsun hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Ağustos 2024; 20:46:10 > -
Hocam araç adblue uyarısı verdi diye paniğe kapılıp hemen ilk benzinlikte durmanıza gerek yoktu.
Zaten uyarıyı verdi mi 2.000km daha gidebiliyor.
Keşke benzinlikleri dolaşıp 5-10 litrelik bidonlarda satılandan alsaydınız onlarda 250-350 liralık birşey zaten.
Hatta kısa süreli kiralama yaptıysanız adblue doldurmanıza bile gerek yoktu aracı o şekilde teslim ederdiniz onlar doldururdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 23 Ağustos 2024; 21:55:24 > -
Sahibi gidip stat basmakla meşgul, bunların şirketlerinin hepsi patladı ahlak ve vizyon anlamında, hepsi rezalet durumda şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 25 Ağustos 2024; 10:45:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacingSahibi gidip stat basmakla meşgul, bunların şirketlerinin hepsi patladı ahlak ve vizyon anlamında, hepsi rezalet durumda şuan.
sahibi memleketin sahibi. basacak sabir et.
-
Adblue ile Ali Koç ve Fenerbahçe arasında nasıl bağlantı kurdunuz ?
Allah yardımcınız olsun ne diyelim -
Doğaüstü olaylar ile bilgisizliğini örtmen umurumda değil ancak Avis'in sahibi kim araştır, sonra tekrar alıntı yaparsın.
-
Avis'in kimin olduğunu biliyorum merak etme.
Ali Koç kalkıp adblue ile mi ilgileniyor onu soruyorum. Laf olsun diye konuşuyorsunuz
-
Biraz kırmızı et tüketimini artır, algılama ve okuduğunu anlamama sorunun var. Bu da sen de sinir yapıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Abicim derdin nede 650 liralık aldın?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X