Şimdi Ara

Avm'de Bilgi işlem ne iş yapar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayar programcılığı mezunuyum bir iki güne görüşmesine gidecem Avm'de bilgi işlem sıfatıyla bu bilgi işlem dedikleri kişi ne iş yapar. adam bana bunu şunu biliyormusun dediğinde en azından bi bilgi sahibi olmak istiyorum sonuçta hiç bir konuda bilgi sahibi değilsem adamlar beni işe almazlar tecrübelerini paylaşan arkadaslara teşekkürler

• Hastanede bilgi işlemim. Biz hbys sorunları ve, sıradan son kullancının aptalca sorunları ile ugrasıyoruz. Klavyem calısmıyor monitor calısmıyor yazıcı yazdırmıyor vs gibi. Kullanıcılara netsupport üzerinden baglanıyoruz. 400 küsür bilgisayar var. Ayrıca firewall ile ilgilide calısma yapıyoruz. Genel olarak sekreter ve hastalarla ugrasıyoruz ama sorunlar sabit
  • Programcılık mezunusun ve Bilgi İşlem ne iş yapar bilmiyorsun ? Allahım!

Sen o görüşmeye gitme
  • Bilgi işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Kurşun

Programcılık mezunusun ve Bilgi İşlem ne iş yapar bilmiyorsun ? Allahım!

Sen o görüşmeye gitme

Bilgi işlem denilen şey çok geniş bir alan yerine göre ve iş alanına göre değişir bnm sorum avm'de bilgi işlem ne yapar. Tecrübesi olan arkadaşlar benle paylaşsın hazırlıklı gideyim ne yazık ki okulda öğretmiyorlar bilgi işlemin ne yaptığını veya herhangi bir iş yerinde iş işleyişinin nasıl olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Hastanede bilgi işlemim. Biz hbys sorunları ve, sıradan son kullancının aptalca sorunları ile ugrasıyoruz. Klavyem calısmıyor monitor calısmıyor yazıcı yazdırmıyor vs gibi. Kullanıcılara netsupport üzerinden baglanıyoruz. 400 küsür bilgisayar var. Ayrıca firewall ile ilgilide calısma yapıyoruz. Genel olarak sekreter ve hastalarla ugrasıyoruz ama sorunlar sabit

bir çok konu hakkında bilgim var zaten sadece Avm'de server bilgisi veya çeşitli ağ yapılarını üst düzey bilmeye gerek var mı daha önce hiç iş tecrübem olmadığı için neyle karşılacağımı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.